Havaintoja parisuhteesta

Palveltavasta pojasta suoraan palveltavaksi aviomieheksi

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Nainen kirjoittaa:

”Eräs mies sanoi kerran: ”Ei ollut vaimo pessyt treenivaatteita!” Halusin kysyä: ”Osaatkos sinä käyttää pyykkikonetta?”Useinkin se mies on yksi ”iso lapsi” normaalien lapsien seassa josta vaimo huolehtii, ihan kamalaa.”

Toinen nainen jatkaa:

”Exä teki tätä, ja jos en ollut pessyt hänen likaista työtakkia, heitti sen roskikseen ja hommasi uuden. Näytin kyllä miten hänen ostama pesukone toimii. Tuli myös välillä palautetta kun oli pyykkikori taas täynnä, ”sulta on hommat jäänyt tekemättä”. Ja molemmat käytiin siis päivätöissä plus oli pienet lapset tuolloin, joiden hoito oli pääosin minun kontolla puhumattakaan kaikesta muusta arjen pyörittämisestä.”

Seuraava jatkaa:

”Täällä meidän kylällä on ihan normaalia, että automarketin piha on täynnä autoja joissa istuu mies odottamassa, kun nainen käy kaupassa ja kantaa neljä kassia ruokaa autoon miehen katsoessa auton ikkunasta.”

Viimeinen päättää saagan:

”Mun mies muutti suoraan äitinsä luota meidän yhteiseen kotiimme. Ensimmäisenä päivänä hän istui päivällispöytään ja jäi odottamaan. Minä en tiennyt mitä. Kunnes hän sanoi, että joko olet kuorinut ne perunat lautaselle. Hän ei ollut tottunut tekemään yhtään mitään lapsuudenkotonaan. Kaikki oli tuotu hänen eteensä. Minä olin hänelle hänen äitinsä korvike. Suhde kesti kaksi kuukautta. En tiedä löysikö hän uuden äidin korvikkeen vai harjoitteliko itsenäistymistä. Pelkään että ensimmäinen vaihtoehto.”

Bloggarin loppukaneetti:

Luojan kiitos sukupuolisensitiivinen tapa kasvattaa on yleistynyt. Muuten tämä toksinen kierre ei loppuisi koskaan.

X