seksilelut
Härkä syttyy ajatellessaan, että hän on toisen armoilla. Kumppani saa vapaat kädet, ja härän aistit terävöityvät äärimmilleen.
Horoskooppimerkit

Design-dildo vai minivibra? Tällainen seksilelu antaa horoskooppimerkillesi parhaan orgasmin

Skorpionin yöpöydän laatikko pullistelee piiskoja, mutta neitsyelle riittää yksi koriste-esinettä muistuttava design-dildo. Lue, millainen seksilelu tarjoaa sinun horoskooppimerkillesi eniten kiihottavia väristyksiä.
Teksti: Janica Brander Kuvat: iStock

Oinas (21.3 .–20.4.) haluaa multikiihotusta ja värinää

Oinas ei halua hipsuttelua, vaan kovaa toimintaa. Lelun pitää kiihottaa mahdollisimman montaa herkkää pistettä yhtä aikaa, ja värinä on ehdoton ominaisuus. Oinas haluaa sekä klitoris- että g-pisteorgasmeja, nopeasti ja monta.

Oinaalle sopii vibraattori, joka kiihottaa yhtä aikaa sekä g-pistettä että klitorista. Tämä kokeilija ei säikähdä suurtakaan kokoa. Oinas nauttii myös kovista otteista. Nänninipistimet ovat helppo tapa avata ovi sm-maailmaan, josta voi löytyä vaikka mitä hurjapäätä miellyttävää.

Lue myös: Oinaan seksuaalisuus

Härkä (21.4.–20.5.) haaveilee pehmustetuista kahleista

Härkä pitää hitaasta, suorastaan piinallisesta kiihottamisesta. Aktiivisen antajan sijaan hän on mieluummin laiskan nautiskelijan roolissa. Kahleet kiehtovat, mutta dominoivienkin seksilelujen pitää olla miellyttäviä.

Härkä syttyy ajatellessaan, että hän on toisen armoilla. Kumppani saa vapaat kädet, ja härän aistit terävöityvät äärimmilleen. Kokeilkaa silkkistä silmämaskia ja käsirautoja – mutta ehdottomasti pehmustettuja. Härkä nauttii myös suuseksiä jäljittelevistä kiihottimista, jotka ovat jellymateriaalia.

Lue myös: Härän seksuaalisuus

Kaksosten (21.5.–21.6.) superdildo värisee ja välkyy

Mitä enemmän toimintoja ja värinää, sen parempi. Kaksoset on diginörtti, joka yhdistää seksihetkiin virtuaalitekniikkaa. Lelujen lisäksi tämä älykkö kaipaa mielen kiihotusta. Niin mielikuvituksellinen porno kuin eroottisen kirjallisuuden klassikot kiinnostavat häntä.

Kaksosille sopii superdildo, joka tekee kerralla kaiken: kiihottaa klitorista, g-pistettä ja ehkä peräaukkoakin, värisee ja pyörii. Jos leluun saa vielä hauskan värin ja välkkyviä valoja, sen parempi. Kokeilija innostuu ainakin kerran myös värisevistä nänninnipistimistä.

Lue myös: Kaksosten seksuaalisuus

Rapu (22.6.–22.7.) nauttii parille sopivista renkaista

Romantiikka ja intiimiys ovat ravulle tärkeitä asioita sekä seksissä että masturboinnissa. Hän pitää leluista, jotka tuottavat nautintoa myös kumppanille. Lelujen lisäksi rapua kiinnostavat tuoksut ja maut. Silkkilakanat, tuoksukynttilät ja ruoalla leikittely voivat kiihottaa häntä enemmän kuin vempaimet.

Testatkaa penisrengasta, joka hieroo yhdynnässä myös klitorista. Ravun suosikkivibraattorissaan ei ole nappuloita, vaan värinä voimistuu, mitä kovempaa lelua puristaa. Ota makuuhuoneeseen myös tuoksuvia hierontaöljyjä ja hunajaa.

Lue myös: Ravun seksuaalisuus

Leijonalle (23.7.–22.8.) kelpaa vain kultainen sauva

Nälkäiselle leijonalle kelpaa vain suurin, kallein ja kiiltävin. Jo pelkkä ajatus siitä, että kullan ja timantit voi yhdistää erotiikkaan, saa hänet hykertelemään. Kissa leikkii mieluusti myös mintulla, joka sekä kuumentaa että viilentää herkkiä alueita.

Leijonalle ei riitä, että lelu tuntuu hyvältä. Dildon on oltava kookas, autenttisen näköinen ja ylellinen. Kultainen, kristalleilla koristeltu lelu ei ole leijonan mielestä liioittelua. Testaa myös suuseksiä minttupastillin imeskelyn jälkeen tai käytä hierontaöljyjä, jotka kiihdyttävät pintaverenkiertoa.

Lue myös: Leijonan seksuaalisuus

Neitsyt (23.8.–22.9.) vaatii huipputason design-dildon

Neitsyt vierastaa sirkusvempaimia, sillä rotiikka on hänelle esteettinen elämys. Seksilelun on oltava pelkistetty ja laadukas. Vaikka neitsyen kuori on siveellinen, hänellä on tuhma mielikuvitus. Hän virnistelee, kun vieraat eivät tajua, mikä pöydälle unohtunut tyylikäs esine on.

Kymmenen kaalimadon sijaan neitsyeltä löytyy yksi luksuslelu, jonka pinnan alle kätkeytyy huipputeknologiaa. Hän viehättyy myös pientä hopeista tankoa muistuttavasta kiihottimesta, jonka voi ripustaa kaulakoruun. Ettepäs arvaa, mikä tämä on!

Lue myös: Neitsyen seksuaalisuus

Vaaka (23.9.–22.10.) villiintyy minivibraattoreista

Nautinnon antaminen on tähtiradan miellyttäjälle yhtä tärkeää kuin sen saaminen. Vaaka maustaa seksiään leluilla, joita pari voi käyttää yhdessä. Vaa’alla on pikkutuhma huumorintaju, ja hän innostuu seksipelikorteista ja minileluista, joita voi käyttää muiden huomaamatta julkisilla paikoilla.

Sekä vaakanainen että -mies pitävät penisrenkaista, joihin on yhdistetty dildo tai klitoriskiihotin. Renkaista löytyy myös väriseviä vibraattoriversioita. Kujeileva vaaka uskaltaa kokeilla myös pieniä vibraattoreita, jotka sujautetaan alusvaatteisiin värisemään.

Lue myös: Vaa’an seksuaalisuus

Skorpionin (23.10.–22.11.) kammiossa on seksikeinu

Skorpioni on eläinradan riettain horoskooppimerkki. Hän leikittelee kivun ja nautinnon rajoilla nipistimien ja piiskojen kanssa, eikä kavahda peppuleikkejä. Skorpionin erotiikkakammiosta löytyvät niin seksikeinu, piiskauspenkki kuin lääkärin tutkimuspöytäkin.

Koska skorpioni haluaa kaiken, hänen kannattaa ostaa kerralla kinkysetti, jossa on ruoska, käsiraudat, silmäside ja suukapula. Välineiden pitää olla huippulaatua ja syntisen kauniissa pakkauksessa. Kokeile myös anaalitappeja ja dildoja, jotka kiihottavat emättimen lisäksi peräaukkoa.

Lue myös: Skorpionin seksuaalisuus

Jousimies (23.11.–22.12.) sujauttaa täsmäkiihottimet sormiin

Jousimies innostuu näppäristä pikkukiihottimista ja tekniikasta. Lelut saavat olla myös värikkäitä ja söpöjä, sillä seksi saa olla hauskaa. Myös ajatus seksilelujen käyttämisestä julkisella paikalla kiehtoo hurjastelevaa seikkailijaa.

Kokeile sormenpäihin kiinnitettäviä vibraattoreita, joilla voi stimuloida useaa kohtaa yhtä aikaa. Voit kiihottaa klitorista tällaisella lelulla ja g-pistettä omalla sauvallaan. Sujauta ulos lähtiessäsi jalkaasi vibraattorilla varustetut pikkuhousut, ja tavallinen kävelylenkki alkaa kiinnostaa kummasti.

Lue myös: Jousimiehen seksuaalisuus

Kauris (22.12.–19.1.) optimoi orgasminsa älydildolla

Kauris ei kahmi yöpöytänsä laatikkoon ruoskia, koppalakkeja ja korsetteja. Hän haluaa yhden huippulaitteen, joka palvelee juuri hänen tarpeitaan. Ajatus optimaalisen kiihotuksen tarjoavasta älydildosta kiehtoo tähtimerkkiä, joka tavoittelee huippusuorituksia.

Kauriin lempidildo on niin tyylikäs, että se kävisi koriste-esineestä. Mobiiliaplikaatioon yhdistetty lelu mittaa, millainen värinä ja liike saavat eniten aikaan nautinnollisia lihassupistuksia. Kauris kerää orgasmeistaan dataa, jonka avulla hän ohjelmoi leluunsa täydellisen kiihotusohjelman.

Lue myös: Kauriin seksuaalisuus

Vesimiehen (20.1.–19.2.) vibraattori toimii äänen voimalla

Tämä horoskooppimerkki rakastaa nimensä mukaisesti vesileikkejä. Vesimies on kokeilunhaluinen ja innostunut uudesta tekniikasta, joten älykkäät seksilelut kiehtovat. Jos leluun saa yhdistettyä vielä dominoivat leikit kumppanin kanssa, yhdistelmä on täydellinen.

Vesipedon lelun pitää kestää suihkusessiot ja kuumat kylvyt. Jos lelu muistuttaa merihevosta tai simpukkaa, sen parempi. Myös ajatus äänellä ohjattavasta vibraattorista kiihottaa. Miten olisi lelu, jota rakastajasi ohjailee käskyillään ja sinä jännität, millainen ohjelma käynnistyy?

Lue myös: Vesimiehen seksuaalisuus

Kalat (20.2.–20.3.) ihastuu pupudildoon ja lasiin

Kalat on leikkisä esteetikko, jonka seksilelujen pitää olla kauniita. Dildot saavat olla myös kimaltavia pastelliunelmia. Kaloille seksi ei ole suoritus, vaan ilon lähde. Hänen vaatekaapistaan löytyy rooliasuja sisäkön leningistä sukkanauhoihin.

Upeilla väripyörteillä koristellut lasidildot miellyttävät kalojen esteettistä silmää. Kylmä ja kova materiaali tuntuu myös kiihottavalta. Hassutteluhetkiin sopii yksisarvisdildo tai Sinkkuelämää-sarjan klassikko eli suloinen pupuvibraattori, johon Charlotte jäi koukkuun.

Lue myös: Kalojen seksuaalisuus

Lähteet: Refinery29, SheSaid

X