Kesällä juhlat voi pitää raikkaassa ulkoilmassa.
Horoskooppimerkit

Horoskooppimerkkisi paljastaa, millaiset juhlat sinun kannattaa kesällä järjestää

Valoisat kesäillat houkuttelevat keräämään ystävät koolle ja juhlimaan elämää. Mutta millaiset kesäjuhlat sinun kannattaa järjestää? Horoskooppimerkkisi paljastaa!
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: iStock

Oinas (20.3.–19.4.) innostuu peli-illasta luonnon helmassa

Sinä pidät juhlista, joissa tehdään muutakin kuin illastetaan tavalliseen tapaan. Kun tähän lisätään kilpailuhenkisyytesi, on selvää, että sinun kannattaa järjestää peli-ilta. Peli-illasta muotoutuu mukava kesäjuhla, kun siirrät pelit sisätiloista ulkoilmaan. Peli-illan ja piknik-juhlien yhdistelmä on takuulla mieleesi. Ja muista: hyvissä juhlissa, joissa on mukana mukava porukka, kaikki voittavat.

Härkää (20.4.–20.5.) viehättävät tyylikkäät cocktailjuhlat

Sinä olet kulinaristi, mutta pelkät tavanomaiset grillibileet eivät ole mielestäsi tarpeeksi juhlalliset. Sen sijaan tyylikkäät cocktailjuhlat lempeässä, viilenevässä kesäillassa ovat nappivalinta juhliksi, jotka sinun kannattaa itse järjestää. Asettele ulos kaunis tunnelmavalaistus ja hanki drinkkejä varten herkullisia hedelmiä, jotka voivat olla myös koristuksessa isossa osassa. Täydellistä!

Kaksonen (21.5.–20.6.) nauttii perinteisistä grillibileistä

Perinteiset grillibileet sopivat sinulle kuin nenä päähän. Rakastat hauskoja juttuja ja uusien ihmisten tapaamista. Rennot grillibileet ovat täydellinen paikka tavata uusia ja vanhoja tuttuja rennon ystävällisessä ilmapiirissä. Mitä vieraiden määrään tulee, sinun mielestäsi enemmän on enemmän. Rohkene siis kysyä mukaan myös sellaisia ihmisiä, joiden kanssa et ole vielä viettänyt runsaasti aikaa.

Rapu (21.6.–22.7.) loistaa syntymäpäivien kirkkaimpana tähtenä

Sinulle perinteet ovat hyvin tärkeitä, ja jos et vielä ole ottanut syntymäpäiviesi juhlimista kesällä rakkaidesi kanssa tavaksi, tee se tänä vuonna. Sinä haluat juhlia tärkeää päivääsi pienellä piirillä läheistesi kanssa. Pienellä piirillä juhliminen luokin juhliisi mukavan intiimin tunnelman, jollaisesta nautit eniten. Ja niin nauttivat muutkin: sinua pidetään poikkeuksetta loistavana juhlien isäntänä tai emäntänä.

Leijona (23.7.–22.8.) lähtee vesille juhlimaan

Sinä olet todellinen juhlatunnelman luoja. Haluat, että juhlasi muistetaan pitkään, joten perinteiset kesäjuhlat eivät tule kuuloonkaan. Juhlat vesillä ovat takuulla ikimuistoinen kokemus, oli kyseessä sitten auringonlaskuristeily tai juhlat purjeveneellä.

Neitsyt (23.8.–22.9.) kutsuu ystävänsä ulkoilmaelokuviin

Sinä rakastat kirjoja, museoita ja kulttuuria. Sinun kannattaakin järjestää kesällä ystävillesi ulkoilmaelokuvanäytös, joka käy täydellisesti kesäjuhlista. Elokuvatietämyksesi ansiosta osaat takuulla valita sopivan elokuvan. Tarjoa vieraillesi popcornia ja karkkeja, kaikki vieraat tulevat takuulla ihastumaan tunnelmalliseen tapahtumaasi.

Vaaka (23.9.–22.10.) viihtyy puutarhajuhlissa

Nautit siitä, kun saat viettää aikaa hauskojen ihmisten kanssa kauniissa ympäristössä. Ja mikä olisikaan kesällä kauniimpaa kuin upeat kesäkukat. Tarjoile vieraillesi teetä ja itse tehtyä limonadia sekä herkullisia pikkupurtavia. Valitse juhliin rauhoittavaa musiikkia. Aloita juhlien valmistelu hyvissä ajoin. Rakastat rauhan ja harmonian tunnetta, joka syntyy siitä, että kaikki juhliin liittyvä on hyvin hoidettu.

Skorpioni (23.10.–21.11.) arvostaa allasbileitä

Sinä haluat aika ajoin viilentyä kesän kuumuudessa – myös silloin, kun juhlit. Kun järjestät allasbileet, voit milloin tahansa sujahtaa veteen viilentymään. Ei ole kummaa, että vesi on sinusta muutenkin miellyttävä elementti: olethan vesimerkki.

Jousimies (22.11.–20.12.) haluaa tanssia

Rakastat matkustelua ja seikkailuja, joten on hyvin todennäköistä, että kalenterisi on kesän aikana melko täysi. Sinun kannattaa kuitenkin raivata kalenteristasi tilaa kunnon juhlille, joissa tanssitaan aamuun asti. Ei ole mitään, mistä nauttisit juhlissa enemmän kuin tanssilattian valloittamisesta.

Kauris (21.12.–19.1.) kaipaa nostalgiaa

Olet realistinen ja vastuullinen. Kun on aika juhlia, sinut saa rentoutumaan vanhoihin aikoihin palaaminen. Nauti siis tänä kesänä nostalgiasta järjestämällä 90-luvun teemabileet. Pääset oitis tunnelmaan, kun puet yllesi ysärivaatteet.

Vesimies (20.1.–18.2.) rientää rannalle

Sinä nautit suunnattomasti hyvistä keskusteluista, mutta et sano ei, jos sinua pyydetään tanssilattialle. Kun järjestät bileet rannalla, voit tehdä mielesi mukaan kumpaa tahansa – tanssia nuotion ympärillä tai mennä vedenrajaan keskustelemaan ja katselemaan kaunista tähtitaivasta.

Kala (19.2.–19.3.) juhlistaa naapuruston kanssa

Nautit yksinolosta, mutta kesällä sosiaalisuutesi pääsee valloilleen. Sinulle täydelliset kesäjuhlat ovat sellaiset, joita vietät naapuriesi kanssa. Kutsu koko naapurusto paikalle! Juhlissa pääset tutustumaan naapurustoosi rennoissa merkeissä. Rakastat elävää musiikkia – kenties kulmiltanne löytyisi bändi, joka voisi soittaa juhlissa?

Lähteet: Bustle, Horoscope.com

X