Horoskooppimerkit

Kiitollisuushoroskooppi: näin eri horoskooppimerkit suhtautuvat kehuihin

Kaikki eivät suhtaudu kehuihin samalla tavalla. Horoskooppimerkkisi paljastaa, miten reagoit kehuihin ja mistä erityisesti kaipaat kiitosta.
23.10.2018 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: iStock

Naureskeletko, hämmennytkö vai sanotko jotain kaunista takaisin, kun sinua kehutaan? Jokaisella horoskooppimerkillä on oma tapansa suhtautua kehuihin. Eri horoskooppimerkit myös kaipaavat kiitosta eri asioista.

Oinas (20.3.–19.4.) suorastaan kalastelee kohteliaisuuksia

Oinas on aina valmis kuulemaan kohteliaisuuksia – itse asiassa hän suorastaan kalastelee niitä. Oinas tietää hyvin olevansa vahva, spontaani, hauska ja rohkea. Vaikka oinas saattaa vaikuttaa hieman ylimieliseltä, hän on aidosti kiitollinen jokaisesta saamastaan kehusta. Erityisen onnelliseksi oinaan tekee kiitokset tämän vilpittömyydestä ja päättäväisyydestä.

Härkä (20.4.–20.5.) on parempi antamaan kuin vastaanottamaan kehuja

Härkä on hyvä kehumaan muita, mutta kohteliaisuuksien vastaanottaminen saattaa saada härän vaivautuneeksi. Todennäköisesti kehujen aikana härkä kääntää katseensa vaatimattomana lattiaan. Härälle elämässä tärkeintä on vilpittömät ihmissuhteet. Kaikista eniten härkää lämmittävät kehut hyvistä neuvoista ja mainiosta kuuntelutaidosta.

Kaksonen (21.5.–20.6.) suhtautuu kehuihin mielialansa mukaan

Kaksosen mieliala vaikuttaa paljon siihen, miten hän ottaa saamansa kehut vastaan. Jos kaksonen on hyvällä tuulella, kehut lämmittävät häntä. Jos taas kaksosen mieli on maassa, hän saattaa jopa ärsyyntyä kehuista. Toisinaan kaksosen voi olla vaikea uskoa kehujen vilpittömyyteen. Kaksosen erottaa muista horoskooppimerkeistä hänen sopeutumiskykynsä. Siksi kaksonen ilahtuu eniten siihen liittyvistä kehuista.

Rapu (21.6.–22.7.) rakastaa kehumista ja kehutuksi tulemista

Rapu rakastaa kohteliaisuuksien antamista ja vastaanottamista. Perhekeskeisenä rapu arvostaa eniten kaikista lähimpien ihmisten suusta tulleita kohteliaisuuksia. Vieraiden suusta kuultavat kauniit sanat eivät lämmitä rapua läheskään samalla tavalla. Kaikista onnellisin rapu on ystävällisyydestään ja sydämellisyydestään saamistaan kohteliaisuuksista.

Leijona (23.7.–22.8.) on mestari vastaanottamaan kehuja

Leijona on kehujen vastaanottamisen mestari. Leijona vastaa kehuihin koko kropallaan. Kun leijonaa kehuu, tämän silmät syttyvät ja suu kääntyy hymyyn. Todennäköisesti leijona halaa tai osoittaa muuten fyysisesti, miten paljon hän arvostaa kehujan ystävällisiä sanoja. Leijonat ovat hyviä ja uskollisia ystäviä, ja ilahtuvatkin eniten juuri tämän tosiasian kuulemisesta.

Neitsyen (23.8.–22.9.) perfektionismi voi vaikeuttaa kehujen hyväksymistä

Neitsyt on realisti ja hänellä on hyvä käsitys omista kyvyistään. Siksi neitsyt ei useinkaan ylläty saamistaan kehuista. Hän saattaa kuitenkin perfektionistisen luonteensa takia miettiä, että olisi voinut toimia vielä paremmin, ja siksi kehut eivät tunnu niin riemastuttavilta. Neitsyt rakastaa ystäviensä auttamista, minkä takia eniten hänen sydäntään lämmittävät ystävien kehut siitä, miten kallisarvoinen hän heille on.

Vaaka (23.9.–22.10.) kehuu aina takaisin

Kehuja herkästi muille jakeleva vaaka suorastaan säteilee iloa ja onnea, kun häntä kehutaan. Aina kehun saatuaan hän lausuu kehun takaisin. Vaaka rakastaa kaikenlaisia kehuja. Kuitenkin suloista ja ystävällistä vaakaa lämmittää eniten hymyn kera annettu kohteliaisuus siitä, miten hämmästyttävän monipuolinen ihminen hän on.

Skorpioni (23.10.–21.11.) kammoksuu turhia kehuja

Kun skorpionille lausuu kehun, hän saattaa vaikuttaa hieman välinpitämättömältä. Todellisuudessa skorpioni kuitenkin pohtii tarkkaan kehua ja arvioi sen aitoutta ja tarkoitusperää. Skorpioni kammoksuu lämpimikseen lausuttuja kohteliaisuuksia ja tunnistaa nopeasti manipulaatiomielessä lausutut kehut. Sen sijaan aidot ja ansaitut kehut lämmittävät skorpionia, joka omistautuu rakastamilleen ihmisille harvinaislaatuisella tavalla. Juuri tästä omistautumisesta skorpioni haluaa mieluiten kuulla kiitosta.

Jousimies (22.11.–20.12.) nauraa ja vitsailee kehun saadessaan

Huumorintajuinen jousimies suhtautuu saamaansa kehuun nauraen ja vitsaillen. Kevyestä vastaanotosta huolimatta kehut lämmittävät aidosti jousimiehen sydäntä ja merkitsevät paljon. Erittäin luova ja taitava jousimies on myös äärimmäisen rohkea – ja juuri kehut rohkeudesta ilahduttavat jousimiestä erityisen paljon.

Kauris (21.12.–19.1.) syttyy rakentavista kehuista

Kauris suhtautuu kehuihin hyvin analyyttisesti. Kauris on aina valmis jakamaan kiitosta. Esimerkiksi jos häntä kiitellään työtehtävän suorittamisesta mainiosti, hän saattaa sanoa, että kiitos kuuluu koko tiimille ja läheisille, jotka ovat kannustaneet häntä. Kauris syttyy rakentavista kehuista, joista on hänelle hyötyä. Siksi kauriille kannattaa antaa kiitosta esimerkiksi siitä, miten hän on kehittynyt eri asioissa. Mitä tahansa kehuja kannattaa selittää auki – vaikka toisaalta kauris osaa kyllä itse kysyä kehuihin liittyviä tarkentavia kysymyksiäkin.

Vesimies (20.1.–18.2.) ei halua vaikuttaa ylimieliseltä kehuja saadessaan

Vesimies saattaa vaikuttaa hieman hämmentyneeltä ottaessaan kehuja vastaan. Syynä reaktioon on, että vesimies ei missään nimessä halua vaikuttaa ylimieliseltä. Vesimies on kuitenkin salaa hyvin tyytyväinen kehuista. Vaikka vesimies tietää olevansa älykäs, luova ja säteilevä, he nauttivat saadessaan kuulla vahvistuksen asialle toisten suusta. Erityisesti kehut älykkyydestä nostavat vesimiehen mielialaa.

Kala (19.2.–19.3.) ylianalysoi kehuja

Todennäköisesti aluksi kala ilahtuu kehuista. Pian kalan päässä kuitenkin alkaa kehun ruotiminen ja ylianalysointi. Esimerkiksi silmien kehuminen saattaakin kääntyä kalan mielessä sen tosiasian väistelemiseksi, että hänellä oli todella huono tukkapäivä. Kehujen antajan kannattaa siis valmistautua vakuuttamaan kala siitä, että kohteliaisuus todella on vilpitön. Kalat haluavat saada kohteliaisuuksia erityisesti luovuudestaan.

Lähteet: Make Your Future Brighter!, Your Tango, Zodiac Fire

Suosittelemme