Horoskooppimerkit

Naposteluhoroskooppi – horoskooppimerkkisi paljastaa, mitä sinun kannattaa napostella

Millainen naposteltava tyydyttää naposteluhimosi ja sopii luonteellesikin kuin nakutettu? Horoskooppimerkkisi paljastaa, mitä sinun kannattaa napostella!

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Nachot ja salsa viihdyttävässä seurassa ovat jousimiehen mieleen.

Millainen naposteltava tyydyttää naposteluhimosi ja sopii luonteellesikin kuin nakutettu? Horoskooppimerkkisi paljastaa, mitä sinun kannattaa napostella!

Luulitko, että horoskooppeja voi hyödyntää ainoastaan elämän isoissa asioissa, kuten rakkaus- tai työelämässä? Ehei, horoskooppimerkkisi kertoo jopa sen, mitä sinun kannattaa napostella.

Oinas (20.3.–19.4.) rakastaa tulisia juustonaksuja

Sinä et jaksa nähdä paljon vaivaa naposteltaviesi eteen. Pidät yksinkertaisesta ruoasta ja roskaruoka on paheesi ruokarintamalla. Rakastat mausteisia ja vahvoja makuja, minkä takia tuliset juustonaksut ovat naposteltavia juuri sinun makuusi.

Härän (20.4.–20.5.) herkuksi sopii tumma suklaa

Olet aistikas ja rakastat ruoasta saamaasi nautintoa, siinä missä muitakin maallisia iloja. Pidät ylellisyyksistä, joten ei ole ihme, että nautiskelet mieluiten herkullista, täyteläistä ja vahvaa tummaa suklaata. Syöt suklaata hitaasti ja nautiskelet jokaisesta suupalasta.

Kaksonen (21.5.–20.6.) nauttii snack-sekoituksista

Sinä pidät vaihtelusta, etkä jaksa mussuttaa samoja syötäviä viikosta toiseen. Erilaiset snack-sekoitukset, jotka voivat sisältää esimerkiksi pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä sekä suklaata tai suolaisia naposteltavia, ovat mieleesi. Nautit siitä, kun saat jakaa naposteluhetken jonkun kanssa.

Rapu (21.6.–22.7.) tekee pikkunaposteltavien sijaan voileivän

Et halua lähteä kotoasi ulos herkuttelemaan, vaan nautit eniten syömisestä kotona. Lohturuoat ovat mieleesi ja kaipaat jopa naposteltaessa mukavuutta ja kotona olemisen tuntua. Siksi pikkunaposteltavien sijaan teet mieluummin itsellesi voileivän tutuilla lempitäytteilläsi.

Leijona (23.7.–22.8.) napsii suklaalla kuorrutettuja mansikoita

Sinä haluat syödä loisteliaasti ja ylellisesti. Nautit siitä, jos ruoassa on ripaus romantiikkaa. Suklaalla kuorrutetut mansikat ovatkin sinulle täydellisiä naposteltavia. Kun teet vielä mansikat itse, voit ripotella suklaakuoreen esimerkiksi pilkottuja pähkinöitä tai muita höysteitä ja päästää näin luovuutesi irti.

Neitsyt (23.8.–22.9.) hiljentää naposteluhimon granolalla

Sinä haluat syödä vähän kerrallaan ja säännöllisesti. Ulkopuolisin silmin saattaa vaikuttaa jopa siltä, että syöt jatkuvasti jotain. Haluat syödä ruokaa, joka ruokkii kehoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Siksi hiljennät epäterveellisten herkkujen sijaan napostelunhimosi terveellisellä annoksella granolaa.

Vaaka (23.9.–22.10.) pitää tuoreiden omenoiden ja juustojen napostelusta

Syöminen on sinulle suorastaan taidetta. Haluat syödä tasapainoisesti ja hienostuneesti. Tuoreiden omenalohkojen nauttiminen yhdessä hyvien juustojen kanssa vastaa kumpaankin toiveeseesi. Tällainen naposteltava sopii täydellisesti jaettavaksi, mikä sopii sosiaaliselle luonteellesi.

Skorpionin (23.10.–21.11.) herkkua ovat wasabipähkinät

Olet salaperäinen ja nautit voimakkaista mauista. Wasabipähkinät näyttävät vaatimattomilta, mutta maistuvat todella voimakkailta. Ne ovat sinun lempiherkkuasi – olet intohimoinen tulisielu, mutta aina sinunkaan tulisuutesi ei näy ulospäin.

Jousimiehelle (22.11.–20.12.) kelpaa aina nachot ja salsa

Sinä rakastat elämästä (ja ruoasta) nauttimista! Tykkäät maistella maailman eri makuja ja tutustua eri maiden keittiöihin. Nachot salsan kera ovat sinulle täydellistä naposteltavaa – aina maukasta ja sopivan tulista. Parhaiten ruoka maistuu sinulle viihdyttävässä seurassa.

Kauris (21.12.–19.1.) popsii vihanneksia ja dippiä

Tykkäät syödä perinteisesti ja pitää huolen siitä, että syöt säännöllisesti ja ajallaan. Syöt mieluusti sellaisia ruokia, joita olet syönyt pienestä asti. Napostellessasi et kuitenkaan mene täysin lapsuusmaailmaasi. Tykkäät napostella vihanneksia, joita dippaat lempidippiisi – joka voi olla jopa melko uusi löytö.

Vesimiehen (20.1.–18.2.) naposteluhimo sammuu kahvilla

Olet hieman kapinallinen sielu. Ei siis ole ihme, ettet naposteluissasikaan kulje lauman perässä. Itse asiassa et harrasta juurikaan napostelua, vaan sammutat napostelunhimosi kahvilla. Et kuitenkaan juo mitä tahansa seisonutta sumppia, vaan arvostat kahvissa niin kuin muussakin ruoassa sen tuoreutta ja sitä, että kahvi on kestävän kehityksen mukaan tuotettu.

Kala (19.2.–19.3.) loihtii naposteltavaksi hedelmäsalaatin

Olet intuitiivinen ja kaipaat makeutta kaikilla elämäsi osa-alueilla. Hedelmäsalaatti on sinulle täydellinen naposteltava, koska voit sisällyttää siihen juuri haluamasi hedelmät. Aistisi pääsevät valloilleen, kun katselet hedelmien väriloistoa ja maistelet hedelmien eri makuja ja niiden yhdistelmiä.

Lähteet: Unwritten, Well + Good

X