Horoskooppimerkit

Tällaisen miehen oinasnainen (20.3−19.4.) haluaa

Oinasnainen viehättyy vahvoista, rehdeistä, suorista ja itsenäisistä miehistä. Oinasnaiselle on tärkeää, että mies on itsevarma ja tietää, mitä tahtoo.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Oinasnainen viehättyy vahvoista, rehdeistä, suorista ja itsenäisistä miehistä. Oinasnaiselle on tärkeää, että mies on itsevarma ja tietää, mitä tahtoo.

Itsekin vahva ja itsenäinen oinasnainen ei halua heikkoa partneria, vaan vahvan kallion rinnalleen. Jos miehessä ei ole lainkaan vastusta, oinasnainen kyllästyy.

Mitä oinasnainen haluaa mieheltä?

Energinen ja intohimoinen oinasnainen haluaa miehen, joka osaa tehdä valintoja ja pysyä niissä. Oinasnainen on itse kärsimätön ja huono sietämään epävarmuutta, joten hän haluaa miehen olevan levollinen ja tietoinen omista tunteistaan, haluistaan ja tavoitteistaan. Oinasnaiselle on tärkeää, että mies osaa kertoa näistä kaikista hänelle suorasanaisesti.

Nopeasti sitoutumisvalmis oinasnainen haluaa miehen, joka on halukas sitoutumaan häneen. Roikkujia hän ei kuitenkaan siedä. Itsepäinen ja määrätietoisesti unelmiaan kohti kulkeva oinasnainen ei viehäty lainkaan valittajista, jotka surkuttelevat omaa kohtaloaan tai avautuvat jatkuvasti omista ongelmistaan. Oinasnainen haluaa rinnalleen sankarillisen ritarin, joka jaksaa taistella heikkoinakin hetkinä ja toimii valittamisen ja murehtimisen sijaan.

Oinasnaisen mieheltä vaaditaan kykyä käsitellä tulisieluista naista. Oinasnaisella on voimakas temperamentti, ja hän saattaa tulistua nopeasti. Hän on kuitenkin anteeksiantava ja leppyy yhtä nopeasti kuin tulistuukin.

Mies, toimi oinasnaisen kanssa näin

Lopeta ujostelu. Älä kiertele ja kaartele vaan ole avoin tunteistasi ja tuo ilmi, mitä haluat. Älä ole epäluuloinen vaan osoita oinasnaiselle, että olet valmis luottamaan ja haluat sitoutua häneen. Ole aito, sillä oinasnainen ei siedä tekopyhyyttä.

Oinasnaiselle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Oinaan ja kaksosen suhde on täynnä toimintaa ja elinvoimaa.

Myös sosiaalinen ja aktiivinen jousimies on loistava kumppani oinasnaiselle.

Oinaan ja leijonan suhde voi puhjeta kukkaan ja olla todella onnellinen, jos nämä kaksi vahvaa persoonaa vain oppivat jakamaan valokeilan keskenään.

Kumppanina villejä kortteja oinaalle ovat toinen oinas ja vaaka. Kahden oinaan liitto on joko todella toimiva ja energinen – tai äärimmäisen tuhoava, jos kumpikin haluaa jatkuvasti pitää ohjia vain omissa käsissään.

Oinaalla ja vaa’alla taas on loistava seksuaalielämä, mutta oinas saattaa alkaa esittää liikaa vaatimuksia hauskuutta rakastavalle vaa’alle, joka lähtee sitten suhteesta etsimään vihreämpiä laitumia. Fyysinen vetovoima voi pitää suhdetta elossa jonkin aikaa, mutta pitkäaikaisessa suhteessa sekä oinaan että vaa’an on osattava tulla toista puolitiehen vastaan.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset:

Tällaisen miehen nainen haluaa horoskooppimerkin mukaan

Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähteet: Astrology Companion, Cafe Astrology, GaneshaSpeaks.comLove To Know Horoscopes

X