Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi 2015: Sika

Teksti: Anna.fi

Vuosi 2015 on täynnä on uusia kokemuksia, ihmisiä ja paikkoja, ja niiden inspiroiva vaikutus nostaa Sian luovuuden uudelle tasolle.

Kiinalainen horoskooppi 2015: Sika

Vilpitön Sika on luonteeltaan arka ja kohtelee muita ihmisiä aina silkkihansikkain. Sika on kuitenkin melko naiivi ja tästä syystä häntä on helppo höynäyttää. Merkin länsimainen vertailukohde on Skorpioni.

Yleiskatsaus

Tapahtumarikas vuosi 2015 on täynnä erilaisia kiehtovia inspiraation lähteitä. Kun kohtaat vastaan tulevat hienot asiat avoimin mielin, persoonastasi pulppuaa esiin aivan uudenlaista luovuutta.

Tämä vuosi on Sian elämässä kasvun ja selkeyden aikaa. Koska olet äkkipikaisuudestasi huolimatta varsin ujo ja kiltti, jotkut ympärilläsi yrittävät käyttää sinua ovimattona – ja näin toimiessaan he tekevät valtavan suuren virheen. Jos sinut kerran tönäistään ärsytyksen pyörteisiin, syöksyt saman tien todelliseen raivoon, etkä lepy hetkessä. Lähimpiäsi kohtaan olet kuitenkin äärimmäisen hellä ja huolehtivainen.

Rahan suhteen vuosi ei ole kaikkein hedelmällisin. Mutta toisaalta, rikkaana oleminen ei yksiselitteisesti tarkoita vaurautta. Sinulla on nyt monta tilaisuutta kartuttaa henkistä pääomaasi uusien mahdollisuuksien parissa ja hankkia itsellesi uusia taitoja.

Rehellisyytesi palkitsee sinut tänä vuonna etenkin rakkausasioissa – impulsiivinen luonteesi sitä vastoin ei. Saatat kohdata tänä vuonna muutamia haasteita myös työelämässä, mutta selkeä fokus ja iloinen asenteesi kantavat sinua pitkälle. Vastaasi tulee monia hienoja mahdollisuuksia, joten hyödynnä ne auliisti. Unelmiesi toteuttaminen edellyttää kuitenkin vankkaa omistautuneisuutta ja lujaa työtä.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Sinun ja kumppanisi välillä vallitsee hyvä yhteisymmärrys, mutta jos heittäydyt liian vakavaksi ja omistushaluiseksi, suhteessanne alkaa ilmetä pulmia. Vältä konflikteja kaikin keinoin, sillä niistä seuraa vain entistä enemmän ongelmia.

Rehellisyyttäsi arvostetaan suuresti rakkauden kentällä. Sitä vastoin taipumuksesi flirttailuun on kumppanisi näkökulmasta varsin hämmentävää ja ärsyttävää. Nämä piirteet johtuvat suurelta osin impulsiivisuudestasi, joten ole tietoinen asiasta ja yritä kontrolloida tapaasi käyttäytyä.

Sinun on hyvä vuonna 2015 varmistua siitä, ettei kumppanisi luule sinun vetäytyvän suhteestanne syrjään. Jos annat tämän tapahtua, menetät todennäköisesti hermosi, eikä se edistä suhdettanne.

Jos olet sinkku ja etsit vielä rakkautta, ole vain ihastuttava, karismaattinen oma itsesi. Amor kyllä löytää sinulle pian elämäsi kumppanin. Sinulla on tänä vuonna loistavat mahdollisuudet löytää suuri rakkaus.

Ystäväsi sisällyttävät sinut johonkin suureen, elämää mullistavaan suunnitelmaan. Harkitse heidän ideaansa huolellisesti ennen kuin teet asiassa lopullisen päätöksen.

Terveys

Sinulla on ollut terveysasioissa ylä- ja alamäkiä, mutta tänä vuonna saat nauttia melko hyvästä terveydentilasta. Älä silti ota sitä itsestäänselvyytenä ja laiminlyö hyvinvointiasi.
Ole aktiivinen ja kiinnitä riittävästi huomiota siihen, mitä syöt. Tee isoja muutoksia elintavoissasi, jotta kokonaisvaltainen hyvinvointisi kasvaa.

Lyhytaikaiset muutokset eivät sovi luonteellesi, vaan jotta tulokset kantavat hedelmää, sinun on syytä harkita pitkäaikaista elämäntaparemonttia, johon mahdollisesti kuuluu myös alkoholin käytön ja tupakoinnin lopettaminen.

Älä tyydy vain varaamaan aikaa lääkärille ja sitten peru sitä – kuten olet aiemmin tehnyt – vaan pidä kiinni sovituista tapaamisista myös terveyteesi liittyvissä asioissa. Ota riittävästi aikaa kuntoiluun ja hemmottele itseäsi kiireen vastapainoksi vaikkapa kylpylälomalla.

Ura

Sika saa nauttia urallaan tänä vuonna monista saavutuksista, mutta niillä ei pitäisi kerskua. Sitä vastoin sinun on hyvä jakaa menestyksesi työpaikalla toisten kanssa.

Tähtäät työelämässä suuriin tavoitteisiin ja asetat itsellesi isoja päämääriä. Olet hyvin luotettava, ja pomosi antaa sinulle mielellään ylimääräisiä työtehtäviä, koska hän tietää, että teet työt hyvin ja ajoissa.

Menestyt missä tahansa työympäristössä, kunhan et haali itsellesi liikaa töitä. Jos suuntaat riittävästi huomiota työkavereihisi, saat aikaan suurta muutosta työpaikalla. Vaikka nautitkin suuresti toisten auttamisesta, varmistu siitä, ettei sinua käytetä hyväksi. Kukaan ei ole niin vilpitön ja rehellinen kuin sinä, joten ole varuillasi.

Raha

Sialla on vuoden 2015 aikana normaalisti selustansa turvana vankka taloudellinen tilanne. Koska haluat nauttia elämästä niin paljon kuin mahdollista, kiusauksenasi on kuitenkin välillä kuluttaa kaikki se, mitä olet kovalla työllä säästänyt.

Vuohen vuonna on tärkeää raha-asioissa viisaita päätöksiä ja keskittyä sellaisiin tavoitteisiin, jotka kantavat hetkellisen huvin sijaan hedelmää pidemmällä aikavälillä.

Lähteet: Mysticscripts.com ja Sunsigns.org
Kuva: Colourbox.com

Katso muiden merkkien Kiinalaiset horoskoopit vuodelle 2015!

Lue myös:

Sian luonnekuvaus
Kiinalaisen horoskoopin lukeminen

Kiinalainen horoskooppi − Elementit ja tuntihallitsija

X