Kuukausihoroskoopit 1.1.2017

Kuukausihoroskooppi tammikuu 2017

Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Tammikuussa Marsin ja Venuksen tehdessä yhtymää Neptunukselle, meillä on mahdollisuus käyttää hyväksemme kosmoksen herkkiä virtauksia ja antaa alitajunnallemme lupa tarttua ruoriin aina tarvittaessa. Sisimmässämme tiedämme aina, missä mennään ja mihin asiaan tulisi tavalla tai toisella puuttua, mutta emme kuitenkaan vaivaudu tekemään mitään, ja silloin sitten kolisee enemmän tai vähemmän. Nyt tammikuussa tulee olla valmis tarttumaan asioihin pienestäkin alitajunnan vinkistä.

Vuodenvaihteen jälkeen myös talousmaailmassa tehdään ehkä hyvinkin rajuja korjausliikkeitä, ja sama epävarmuus heijastuu myös yksityiselämään. Jos virittäydyt täyteen hälytysvalmiuteen ja olet valmis tekemään täysin omia välittömiä ratkaisuja tärkeissä asioissa, tulet kääntämään nämä pienet häiriösignaalit eduksesi ja huomaat elämäsi menevän juuri oikeaan suuntaan.

Koettelevin aikajakso on tammikuun viidennestä päivästä noin viikko eteenpäin. Silloin tapahtuu suuria muutoksia talous- ja valtarakenteissa. Näkyvä ja konkreettinen maailmamme asettuu pakon edessä luonnolliseen kosmiseen järjestykseen, joka on joskus täysin odotustemme vastainen. Silti se on juuri oikea ja elämäämme parhaalla mahdollisella tavalla palveleva.

Oinas

Sinulle tämä tammikuun muutosenergia ilmenee mahdollisimman hienossa ja menestystä lupaavassa valossa edelleen tarkkana vaikuttavan Saturnuksen ja Uranuksen kolmion johdosta. Ympärilläsi sattuu ja tapahtuu ikävältä tuntuvia asioita, mutta sinun tehtäväsi on löytää uusia ratkaisuja toimimattomien tilalle, ja niin tehdessäsi huomaat nauttivasi tästä kosmoksen Sinulle antamasta roolista.

Rakkaus

Rakkauselämässä ja ihmissuhteissa on hiljaisen kuukauden aika. Jotain todella upeaa ja jännittävää on tapahtumassa, mutta vasta helmikuun puolella. Ole siis kärsivällinen ja kiinnitä huomiota asioihin, joita haluat rakkauselämässäsi muuttaa tai korjata. Koeta nähdä sielusi silmin nämä ikäviksi kokemasi asiat korjaantuneina. Löydä muutokseen liittyvä onnen tunne sisimmästäsi, niin olet valmis ensi kuun tarjontaan.

Härkä

Aurinko ja Pluto ovat tässä kuussa samanaikaisesti kolmiossa merkkiisi. Ihmeellinen voima virtaa tammikuun ajan suonissasi ja tunnet, että kaikki on mahdollista. Uskalla virittäytyä tällaiseen olotilaan koko tammikuun ajaksi. Monet asiat ja ihmiset ovat sekasortoisessa tilassa ympärilläsi, mutta älä anna sen vaikuttaa omaan tekemiseen ja omiin päätöksiisi. Pelaat nyt voittajien joukkueessa.

Rakkaus

Venus viihtyy tammikuun ajan sekstiilimerkissäsi ja voit pitää hauskaa ihan kosmoksen luvalla. Itsevarmuutesi ja kykysi nauttia elämästä toimivat tehokkaina magneetteina niin ystävyys- kuin rakkaussuhteissa. Olet yksi eläinradan energisimmistä merkeistä ja keskittyessäsi rakentamaan omaa elämääsi uusiin puitteisiin, löydät myös ne ihmiset, jotka ovat kanssasi samalla aaltopituudella.

Kaksoset

Marsin ja Saturnuksen T-risti merkkisi kanssa on loistava uutinen jokaiselle todelliselle päätökselle elämässäsi. Sinulla on nyt voimaa ja kärsivällisyyttä keskittyä hankkeesi loppuun saattamiseen. Ellet pysty keskittymään kaikkein tärkeimpään, kääntyy elämäsi päinvastaiseen suuntaan ja poltat itsesi helposti loppuun. Ilman kunnon motiivia tulee kaikesta tekemisestä todella rankkaa.

Rakkaus

Myös rakkauselämässä hallitsee sama armoton laki. Nyt et pysty näyttelemään tyytyväistä, ellet sitä todella ole. Nyt on oltava mieluummin mahdollisimman rehellinen, kuin yhtään kiltti tai teennäisesti huomaavainen. Ilkeäksi ei pidä heittäytyä, mutta oman mielipiteen ilmaiseminen on tärkeää asioissa, jotka Sinun mielestäsi eivät ole kohdallaan ihmissuhteissa tai rakkaudessa.

Rapu

Venus, Mars ja Neptunus kolmiomerkissäsi takaavat loistavat tulokset kaikelle intuitioon ja hetkellisyyteen liittyvälle tekemiselle. Luovuutesi on suorastaan huikeassa iskussa niin taiteiden kuin minkä tahansa tekemisen ja kekseliäisyyden kanssa. Ideoista ei tule olemaan pulaa ja juuri siksi tämän kuun aikana Sinun on osattava ylläpitää täysin omaa aikataulua ja ehdotonta omaa tehtävälistaasi.

Rakkaus

Rakkautta, romantiikkaa ja erotiikkaa löytyy tähän vuoden alkuun niin paljon, että siihen kannattaa oikein ajatuksella keskittyä. Menestys tulee nyt asioista, joista pidät ja joiden tekemisestä nautit. Varo luisumista tarpeettomaan suorittamiseen, sillä se tappaa rakkauden. Nauti elämästäsi ja vapaudestasi mahdollisimman itsenäisesti ja itsekkäästi. Sinua rakastetaan eniten juuri sellaisena.

Leijona

Joulukuussa alkanutta vauhtia ei ole syytä hiljentää tammikuun puolella, sillä Saturnus ja Uranus ovat edelleen takuuolentoina loistavalle menestykselle elämässäsi. Liikkeellä toki täytyy pysyä vaikkapa vain tahdon voimalla ja omat mahdollisuutesi tiedostaen. Levottomuus iskee armottomasti kimppuusi, jos yrität jäädä mistään syystä paikoillesi jököttämään. Siis menoksi vaan hyvällä fiiliksellä.

Rakkaus

Tämä edellä mainittu kuvio lisää vetovoimaasi sitä mahtavammaksi, mitä parempaa vauhtia onnistut pitämään elämässäsi. Halukkaita kumppaniehdokkaita riittää moneen lähtöön ja nyt kannattaa varoa siivelle hyppääjiä. Moni haluaa tietäen tai tiedostamattaan päästä nauttimaan menestyksesi hedelmistä ilman omaa panosta asian hyväksi ja sellainen alkaa tympiä melko nopeasti.

Neitsyt

Tammikuussa kannattaa laittaa kaasu pohjaan heti kuun alusta lukien. Auringon ja Pluton yhtymä kolmiomerkissäsi tuo tullessaan mahtavan energialatauksen elämäsi kaikinpuoliseen uudistamiseen haluamallasi tavalla. Koita löytää yhteys tähän kosmoksen energiaan ja uskalla lähteä tekemään totta suunnitelmistasi käytännön tasolla. Älä odota tukea ulkopuolelta. Etene täysin omillasi.

Rakkaus

Venuksen ja Marsin oppositio merkkiisi nostaa tunnetason vireyttä huimasti, eikä eroottinen puoli jää sekään vaille ihmeellistä nostetta. Outoja asioita ja outoja kohtaamisia kuuluu tämän vaiheen dynamiikkaan. Vaistosi pelaavat korkeapaineella molempiin suuntiin ja siksi suhteen molemminpuolinen näkökulma on syytä tarkistaa ennen odotustesi rakentamista liian korkealle.

Vaaka

Olet edelleen lujasti kiinni menestyksen vallankahvassa, mutta haasteet kovenevat sitä mukaa kun pääset kuvioissasi eteenpäin. Astrologinen planeetta-asetelma vaatii Sinulta kovia ja ehdottomia otteita jokaisen eteesi tulevan ratkaisun kanssa. Monet ovat tottuneet sovittelevaan linjaasi ja saattavat hiukan pelästyä uutta asennettasi, mutta nyt periksi antaminen tarkoittaa kutsua tappion kierteelle.

Rakkaus

Samaa ehdottomuutta tulee nyt noudattaa ihmissuhteissa ja rakkaudessa. Sinulla ei ole tässä kuussa varaa erkaantua ammattiin, uraan tai harrastuksiisi liittyvistä kuvioista kumppanisi tai läheistesi vaatimusten johdosta. Siitä seuraa vain paha mieli ja tarpeetonta nokittelua. Yhteistä aikaa jää sen verran kun sattuu jäämään ja siihen olisi nyt molempien hyvä sopeutua rakkauden säilyttämiseksi.

Skorpioni

Tammikuu käynnistyy Sinun osaltasi aivan mahtavien planeetta-asemien alaisuudessa. Syvällisenä tyyppinä pääset käyttämään intuitiotasi luontevasti ja tehokkaasti hyväksesi, eikä mikään pysty pysäyttämään Sinua sen jälkeen, kun olet päätöksesi tehnyt. Mitään muuta ei nyt tarvita kuin vakaa ehdoton päätös asiassa, jonka koet tärkeimmäksi juuri tällä hetkellä. Laita siis rattaat pyörimään.

Rakkaus

Näyttää vahvasti siltä, että aikaa liikenee myös ihmissuhteille ja rakkauselämälle ilman mitään erityisiä järjestelyitä. Asiat vain lomittuvat keskenään, jolloin yhteistä aikaa löytyy vähän sieltä sun täältä. Ihastumisesi on herkkää ja samalla voimakasta, eikä sitä ole mahdollista peitellä siinä tapauksessa, että ihastuminen kohdistuu johonkin muuhun kuin vakituiseen kumppaniisi. Rehellisyys pelastaa aidon rakkauden.

Jousimies

Tämä on todella upea alku tälle vuodelle. Merkissäsi vaikuttava Saturnus on kolmiossa Uranukseen ja siksi saat huikeimmatkin ideasi toimimaan käytännön tasolla. Nyt ei ole mitään syytä jarrutella suunnitelmiesi konkreettisessa toteuttamisessa. Jos joku asia tuntuu vielä epäselvältä, niin se tulee järjestymään parhaalla mahdollisella tavalla sitten, kun olet juuri sen asian kimpussa.

Rakkaus

Myös rakkauselämässä on hieno jakso menossa Junon tehdessä yhtymää Saturnukselle. Tämä on loistavaa aikaa vahvalle henkiselle sitoutumiselle joko olemassa olevaan tai uuteen suhteeseen. Juno edustaa rakkauden korkeampaa oktaavia, jota voisimme kutsua kaksoisliekiksi tai parisieluksi. Käytännön elämässä tällainen kuvio kannattaa hyödyntää osoittamalla rakkautesi ja kiintymyksesi omalle rakkaallesi.

Kauris

Aivan mahtavaa tulitusta heti vuoden alkuun löytyy merkistäsi Auringon, onnenpisteen ja Pluton tehdessä yhtymää keskenään. Kun vielä Merkuriuskin saapuu merkkiisi kuun puolivälissä, niin eipä Sinua mikään pysty pitelemään. Laita siis vauhtia elämääsi ja uskalla heittäytyä uusien haasteiden pariin, vaikka ne aluksi tuntuisivatkin hiukan ylimitoitetuilta. Sellaisesta ei nyt ole pelkoa.

Rakkaus

Venus on kauniisti sekstiilissä merkkiisi ja siellä vilistäviin planeettoihin. Tästä voi päätellä, että ihmissuhteet ja rakkauselämä ovat kaikin tavoin tukemassa hankkeitasi. Sinun on kuitenkin itse vedettävä selkeät rajat omalle ajankäytöllesi. Tiedät vain itse, milloin pitää keskittyä täysillä työhön tai bisnekseen ja milloin annat kaiken huomiosi läheisillesi ja rakkaallesi. Olet pomo töissä, kotona ja rakkaudessa.

Vesimies

Tammikuussa pääset vetämään hiukan henkeä ja järjestelemään viime vuoden puolella käynnistyneitä suunnitelmia kaikessa rauhassa. Kekseliäisyytesi on aivan piikissä ja saat oivalluksesi pelaamaan myös käytännössä. Nyt ei saa olla kiirettä minnekään, sillä kaikilla asioilla on oma erityinen rytminsä, joka loksahtelee kohdalleen täysin luonnollisesti ja pakottamatta. Ei millään muulla tavalla.

Rakkaus

Venuksen siirryttyä pois merkistäsi heti tammikuun alussa, pääset nauttimaan vapaammin ihan vain omasta seurastasi. Ihmissuhteissa ei näiden kuvioiden valossa ole odotettavissa mitään isompaa hämminkiä, mutta ei myöskään mitään tavallisesta poikkeavaa euforiaa. Elämäsi on sujuvilla raiteilla ja siitä kannattaa osoittaa kiitollisuutta kaikille lähelläsi oleville ihmisille.

Kalat

Toivottavasti vedit henkeä ja nautit joululomastasi rauhallisissa merkeissä, sillä nyt tammikuussa Marsin ja Venuksen vaikuttaessa merkissäsi yhtymässä Neptunukseen, tulee vauhtia riittämään ainakin pariksi kuukaudeksi eteenpäin. Päästä suosiolla alitajuntasi ja korkeampi tietoisuutesi ohjaamaan elämääsi. Järjen kanssa et tule pysymään menossa mukana. Se on niin toivottoman hidas.

Rakkaus

Venuksen saapuessa tammikuussa merkkiisi, aktivoituu rakkauselämäsi ja rakennat itsellesi onnellisuuden perustuksia koko tulevalle vuodelle. Jokainen iloinen, nautinnollinen ja onnellinen hetki tulee kertautumaan moneen kertaan tämän 2017 vuoden kuluessa. Elämästäsi ei voi tehdä onnellista kukaan muu kuin Sinä itse, joten ota suosiolla homma haltuun ja tee tammikuusta juhlakuukausi.

Teksti: Seppo Tanhua

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi