Horoskoopit

Kuukausihoroskooppi 4/2010

1.4.2010 Teksti: Anna.fi

kuukausihoroskooppiElämme astrologisesti edelleen valtavan mielenkiintoista aikaa, mutta voimme jo hengähtää pahimman paineen hellittäessä pariksi kuukaudeksi. Huhtikuussa Auringon ja Merkuriuksen neliöt ja oppositiot patistavat meitä luopumaan kaikesta turhasta painolastista elämässämme, jotta olisimme valmiita kesäkuun ja heinäkuun aikana esille nouseviin uusiin hankkeisiin.

Taloudellisesti epävarmuus lisääntyy kaikkialla maailmassa tasaisesti. Yksityisten velkataakka on kasvanut luottokorttien myötä uskomattoman suureksi ja suurin osa korteista on koko ajan luottorajan välittömässä tuntumassa. Lähes kaikki maat ja myös Suomen kaupungit ja kunnat joutuvat kasvattamaan velkataakkaansa tulevina vuosina ”elvytyksen” nimissä. Mistä tuo velkaraha oikein tulee? Hyvä kysymys!!!!

Toinen hyvä kysymys on, miten velka maksetaan takaisin? Astrologinen ajan laatu tukee näkemystä talouskuplan puhkeamisesta. Muutaman pankinalan ammattilaisen kanssa keskusteltuani olen saanut vahvistusta ajatukselle, että tämänkertainen ”lama” ei ole vielä edes pääsyt alkamaan. Pieni reikä on paikattu valtavalla rahan painamisella, mutta uusia reikiä ilmaantuu koko ajan ja ennen pitkää karu todellisuus paljastuu kaikille. Huhtikuussa saatamme hyvinkin saada jonkinlaisen maistiaisen tulevasta.

Oinas

Raskaat kulminaatiot vaikuttavat edelleen merkkiisi, vaikka Saturnus onkin hetkeksi siirtynyt pois oppositiomerkistäsi. Toisaalta Marsin kolmio antaa sinulle ihan uutta puhtia kaikkien haluamiesi uudistusten toteuttamiseen. Huomaat asioiden sujuvan aivan toiseen malliin ja pystyt saattamaan keskeneräiset asiat menestyksekkääseen päätökseen. Kannattaa ottaa uudet työtarjoukset vastaan hetkeäkään epäröimättä, sillä jokainen muutos vie sinua eteenpäin elämässäsi. Koti ja perhe tai joku muu sinulle läheinen ihminen, jota olet sitoutunut auttamaan, vaatii nyt erityistä huomiota ja sinun on uskallettava kuunnella omaa jaksamistasi ennen kuin annat uusia lupauksia.

Härkä

Huhtikuu tuo tullessaan jotain aivan erityistä sinun rakkauselämääsi, sillä Venus viihtyy merkissäsi lähes koko kuukauden. Lemmen kuviot eivät kuitenkaan avaudu täyteen kukoistukseen ihan itsestään, vaan vaativat jotain myös sinulta. Onneksi haaste on suhteellisen helposti toteutettavissa, sillä sinun tarvitsee ainoastaan rakentaa jokaisesta huhtikuun päivästä itsellesi jonkinlainen luksuskokemus ja loppu sujuu sitten omalla painollaan. Luksuskokemuksen ei tarvitse olla enempää kuin pari nautinnollista hetkeä päivittäisten rutiinien lomassa. Tällainen pieni itsesi huomioon ottaminen aiheuttaa ketjureaktion, joka huipentuu ihaniin lemmenhetkiin joko olemassa olevan tai kokonaan uuden kumppanin kainalossa.

Kaksoset

Kaksosen elämä heittäytyy todella mielenkiintoiseksi huhtikuun kuluessa Saturnuksen ja Uranuksen tehdessä t-ristiä merkkisi viimeisille asteille. Vaikka mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma, voit tuntea olosi pelkästään innostuneeksi erilaisten uusien mahdollisuuksien avautuessa silmiesi eteen yksi toistaan houkuttelevampana seikkailuna. Menestystä ei kuitenkaan ole luvassa, ellet ole valmis samaan aikaan päästämään irti joistakin vanhoista rutiineista ja aikansa eläneistä tottumuksista erilaisissa yhteisöissä tai luottamustehtävissä, joita Kaksoselle niin helposti kasautuu. Aivan kuun lopulla pääset aloittamaan rakkauselämän ilottelun Venuksen lipuessa merkkiisi. Juhla jatkuu pitkälle ensi kuuhun..

Rapu

Rapumainen olemuksesi pääsee oikeuksiinsa huhtikuun aikana Pluton ja Cereksen tehdessä oppositiota merkkiisi. Herkistyt kuuntelemaan läheistesi tunnelmia ja tarpeita ihan uudella tavalla ja teet kaikkesi järjestääksesi heille aikaa kiireisestä kalenteristasi. Hellyyden tunteet pakottavat sinut määrittelemään arvomaailmasi kokonaan uusiin raameihin ja saatat olla valmis vaihtamaan työkuvioitasi radikaalilla tavalla perheesi noustessa kuin varkain tärkeimpään rooliin sydämessäsi. Samalla kun annat aikaa läheisillesi, huomaat koko muun elämän ja etenkin työkuvioiden loksahtavan kuin taikaiskusta aivan loistaviin raiteisiin, jotka kuljettavat sinua menestyksen aallonharjalle paljon aikaisempaa pienemmällä panostuksella.

Leijona

Leijonan menestys ei ota laantuakseen ja huhtikuu tuo tullessaan entistä vauhdikkaammat mahdollisuudet Marsin ja Pluton paukuttaessa uutta voimaa moottoreihin. Sinun on viisasta varautua vilkkaaseen päivärytmiin ja nopeasti täyttyvään kalenteriin, sillä tilaisuudet ovat aivan liian houkuttelevia väliin jätettäviksi, vaikka homma menisikin ajoittain pahasti ylityön puolelle. Onneksi sinulla ei ole nyt aikaa laskea tuntejasi ja pystyt suuntaamaan energiasi tuottaviin ja sinua kiinnostaviin kohteisiin ilman harmillisia viiveitä. Perheesi ja läheiset ystäväsi joutuvat hiukan venyttämään omia aikarajojaan ja aikataulujaan sinun takiasi, mutta tulet myöhemmin korvaamaan heidän lojaalisuutensa moninkertaisesti.

Neitsyt

Neitsyen merkki on huhtikuussa hyvin dynaamisten aspektien alaisuudessa Saturnuksen ja Uranuksen tehdessä oppositiota toisiinsa. Ajoittain lähes polttavaksi tuleva tunne sisimmässäsi ajaa sinua uudistamaan elämääsi ja vapauttamaan itseäsi raskaiksi käyneistä velvoitteista ja ihmissuhteista. Kosminen järjestys tarjoaa sinulle vahvaa energialatausta kaikkeen sellaiseen tekemiseen, joka kuljettaa sinua uusille ja menestystä tarjoaville poluille elämässäsi. Voit luottaa vain omaan sisäiseen ohjaukseesi, sillä kenenkään ulkopuolisen tai edes sinulle läheisimmän ihmisen ei ole mahdollista seurata sinulle valmistettua reittiä. Ahdistava tunne valmistaa sinua tulossa oleviin muutoksiin, joten osaa olla siitä kiitollinen.

Vaaka

Tiedät syvällä sisimmässäsi, että elämäsi on muuttumassa hyvin perusteellisella tavalla nykyistä paljon paremmaksi parin seuraavan vuoden aikana. Nyt huhtikuussa muutosta edustava Saturnus perääntyy vielä hetkeksi viereiseen merkkiin ja antaa sinulle tuiki tarpeellisen hengähdystauon ennen todellisen rytinän alkamista aivan kesän kynnyksellä. Sinulla on nyt pari kuukautta aikaa kohdistaa energiasi vakaasti ja ilman ulkoista painetta johonkin tärkeäksi kokemaasi päämäärään ja lukita se siihen niin varmasti, ettei mikään voi horjuttaa sisäistä uskoasi oman suunnitelmasi toteutumiseen. Jatkossa rakennat ideallesi vielä vankan ja kestävän perustan, mutta nyt riittää, että seuraat päivittäin sydämesi osoittamaa suuntaa.

Skorpioni

Mikään ei ole Skorpionille palkitsevampaa, kuin saada heittäytyä koko sielullaan ja kehollaan toteuttamaan jotain ihanaa uudistusta omassa elämässä. Huhtikuussa Pallas Athenen ja Jupiterin kolmio tarjoaa sinulle valtavaa innostusta ja kaikki edessä olevat haasteet voittavaa selkeyttä tarkasti rajattujen muutosten toteuttamiseen elämässäsi. Selkeys löytyy pala palalta seuratessasi elämän päivittäin sinulle heittämiä upeita tarjouksia ilman epäilyksiä ja aikaa vaativaa taustatutkimusta. Nyt on pakko vaan edetä kohtalaisella riskillä ja uskallettava kohdata muutama vääräkin päätelmä ennen menestyksen ovien heilahtamista sepposen selälleen edessäsi. Rappaa rohkeasti ja anna roiskua muiden mutinoista piittaamatta.

Jousimies

Valon ja voiman kehä laskeutuu Jousimieheen huhtikuun ajaksi Auringon ja Vestan tehdessä kultaista kolmiota merkkiisi melkein koko huhtikuun ajan. Jotkut asiat tai ideat vaativat polttavasti huomiotasi ja se kannattaa nyt ehdottomasti niille antaa, sillä ne tarjoavat poikkeuksellisia mahdollisuuksia rakentaa itsellesi aivan ainutlaatuinen menestystarina sellaisten asioiden parissa, joita tiedät rakastavasi. Kaikki eivät kuitenkaan ole varauksettomasti tukenasi ja heille sinun tulee kaikessa rauhassa kääntää selkäsi ja osoittaa, että olet täysin varma omista päätöksistäsi. Anna valosi ja voimasi loistaa kaikille niille, jotka ovat todellisia ystäviäsi ja tukevat sinua kaikin mahdollisin tavoin tämänkertaista suuntaa määrittäessäsi.

Kauris

Saturnus perääntyy pois neliömerkistäsi ja pääset hetkeksi levähtämään omien muutospaineittesi keskellä. Huhtikuussa huomaat joutuvasi keskittymään muutamiin henkilökohtaisiin kysymyksiin ja perhekuvioiden selvittämiseen, vaikka sinulla tuntuisi olevan paljon tärkeämpääkin tekemistä. Ahdistus ja uupumus saattavat tällä kertaa liittyä jonkun tai joidenkin sinulle läheisten ihmisten odotuksiin, joita et ole lainkaan innokas täyttämään. Nyt on tärkeää katsoa koko elämää omien voimiesi ja oman jaksamisesi kannalta. Ole suosiolla valmis jättämään useampia asioita tekemättä ja keskity vain kaikkein tärkeimpiin juttuihin sitäkin huolellisemmin. Tämä on voimien keräämisen kuukausi, joten malta levätä kunnolla.

Vesimies

Vaikka sinua pidetään muutenkin vähän outona tapauksena, niin tässä kuussa saat luvan olla vieläkin oudompi. Neptunus ja Chiron nimittäin johdattavat jo ennestään vilkkaan ajatusmaailmasi aivan uusiin sfääreihin. Meditatiivinen olotilasi tekee sinulle tässä vaiheessa pelkästään hyvää ja tulet parhaimmillaan saamaan melkoisen määrän uusia oivalluksia, joita pitäisi päästä toteuttamaan samalla sekunnilla. Jotain muuta täytyy kuitenkin samalla malttaa jättää tekemättä, ettei tule liian kiire. Marsin oppositio aiheuttaa törmäyksiä, häiriöitä ja jopa tapaturmia, mikäli elämäsi heilahtaa kiireen puolelle. Ei olisi ollenkaan pahitteeksi hiljentyä vähintään kerran päivässä pieneen meditaatioon tärinän helpottamiseksi.

Kalat

Elämä ja onni hymyilevät kilpaa jokaiselle uudelle idealle ja ratkaisulle, jonka teet tämän kuukauden aikana. Nyt on sinun suuri tilaisuutesi tehdä omia päätöksiä ja sen jälkeen suunnata kaikki energiasi niiden toteuttamiseen. Saturnus ja Uranus nimittäin jähmettävät sinut lähes suolapatsaaksi, mikäli jäät junnaamaan vanhoihin ja ahdistaviin kuvioihin yhtään liian pitkäksi aikaa. Uskalla siis tehdä vaikeita luopumispäätöksiä sellaisista asioista, jotka nyt tuntuvat raskailta. Voit olla varma siitä, että myös kaikki muut osalliset tulevat pelkästään hyötymään päätöksistäsi, vaikka heidän ensireaktionsa ovat aivan päinvastaisia. Ihan helppoa menestyminen ei siis ole, mutta hurjan hauskaa vauhtiin päästyäsi.

Astro.fi

Facebook

Lue myös

Suosittelemme