Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 6/2011

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Kesäkuu on todellinen astrologian Jytkykuukausi sillä kahden Auringonpimennyksen väliin rakentuu todella painava ja merkityksellinen Suuri Risti, joka tulee täyteen voimaansa aivan kesä – heinäkuun vaihteessa. Pluton ja Uranuksen vaikutus tuntuu pääosin painostavana ja ajoittain myös lamaannuttavana olotilana, johon on viisasta pyrkiä sopeutumaan hyväksyvällä asenteella. Voimat ovat ajoittain vähissä vähän kaikilla ja siksi kaikki etenee kuin hidastetussa filmissä.

Väkinäisestä tunnelmasta huolimatta elämä sujuu ihan mallikkaasti kaikilla niillä, jotka suostuvat toimimaan voimavarojensa asettamissa rajoissa ja tekemään vain sen verran kuin kulloinkin sattuu jaksamaan ja onnistumaan. Kesäkuun astrologinen opetus on siinä, että elämä etenee nyt luonnon asettamassa rytmissä tai sitten se jämähtää täysin paikoilleen. Ellet ole valmis joustamaan omista tavoitteistasi ja velvoitteistasi, niin saattaa käydä kalpaten.

Yritysmaailmassa ja rahataloudessa tämä on varmasti melkoinen koetinkivi ainakin sellaisille yrityksille tai valtioille, joiden on pakko tehdä tulosta pystyssä pysyäkseen. Talousnäkymät ovat niin epävakaita, ettei minkäänlainen ennustaminen tai edes viisas ennakoiminen ole mahdollista. Saatamme saada yhä selkeämpiä näkymiä siitä, että ylivelkaantuneet EU-maat vajoavat yhä syvemmälle pankkilaitosten synnyttämään lentohiekkaan.  Aamulehden mukaan Suomenkin velkaantuminen kasvaa uskomatonta 22 miljoonan euron päivävauhtia. Auta siinä sitten muita.

Yhä useampi meistä kokee itsensä tavallista väsyneemmäksi ja uupuneemmaksi kesän edetessä. Asiaan kannattaa löytää oikea näkökulma, jolloin voi todeta väsymyksen tervetulleeksi merkiksi vahingollisesta suunnasta omassa elämässä. Tyhmintä on yrittää väkisin tehdä kaikki samalla teholla kuin tähän asti. Se kun ei onnistu juuri keneltäkään ilman lopullista pohjaan palamista. Kärsivällisyyttä kysytään ja myöhemmin syksyllä se palkitaan loistavalla menestyksellä hankkeissasi.

Oinas

Oinaan merkki osuu Suuren Ristin vaikutusalueelle ja merkissäsi vaikuttava Uranus nostaa kapinalliset tunnelmat esiin kaikissa sellaisissa asioissa, joissa olet tahtomattasi jäänyt roikkumaan sinulle haitallisiin malleihin ja velvoitteisiin. Hermosi ovat pinnassa ja räjähdyksiä tapahtuu ilman, että edes itse ymmärrät todellista syytä. Jossain sisimmässäsi kuitenkin tiedät tarkalleen, miten sinun tulisi missäkin tilanteessa reagoida. Ellet osaa kuunnella näitä herkkiä viestejä, iskee ahdistus salakavalasti kimppuusi ja purkautuu usein hallitsemattomana purkauksena keneen tahansa lähelläsi olevaan ihmiseen.

Härkä

Merkkisi on suhteellisen hyvässä kulmassa Suureen Ristiin ja siksi vauhtisi tulee säilymään kohtalaisen hyvällä tasolla läpi kesäkuun. Mars antaa kesäkuun alkupuolella vauhtia ja oivallusta kaikille mielekkäille hankkeillesi, mutta saatat silti kokea etenemisen liian hitaaksi. Tämä tunne johtuu siitä, että Jupiter on saapumassa merkkiisi kuun loppupuolella ja käynnistää todelliset menestysnäkymät vasta silloin. Härkänä aloittelet tämän vuoden kuluessa jotain mahtavaa 12 vuoden mittaista menestystarinaa ja liikkeelle kannattaa ehdottomasti lähteä heti kesäkuun viimeisellä viikolla, jos tilaisuutta tarjotaan.

Kaksoset

Kaksosen rakkauselämää ei mikään Suuri Risti pysty nyt pahemmin heilauttamaan, sillä Venuksen vaikuttaessa merkissäsi, törmäilet tahtoen tai tahtomattasi erilaisiin ihastuksiin. Huomaat myös ihmisten viihtyvän tavallista paremmin seurassasi ja itseluottamuksesi kasvaa kohisemalla. Uskalla nauttia elämästäsi tämän hiukan ankeahkon kesäkuun aikana, sillä tämän kuun tunnelmasi tulevat vaikuttamaan koko seuraavan vuoden tapahtumiin. Loppukuusta saapuu myös Mars merkkiisi ja saat siivet selkääsi heti, kun jotakin kiinnostavaa osuu silmiisi. Uskalla heittäytyä oman innostuksesi väkevään virtaan.

Rapu

Jälkimmäinen Auringonpimennys osuu näppärästi Ravun merkkiin ja siksi olotilasi vaihtelee levottoman ja saamattoman välillä tuskallisen tasaiseen tahtiin. Merkissäsi kesäkuun lopussa ja heinäkuun alussa vaikuttava Aurinko on Suuren Ristin raskaimmin aspektoitu tekijä. Voimattomuuden tunne muistuttaa sinua pysäyttämättömistä luonnon voimista, jotka ottavat nyt ohjat käsiinsä. Sinulla ei ole juurikaan mahdollisuuksia vaikuttaa asioiden etenemiseen ja Rapujen tulisikin ottaa koko kesäkuu niin rennosti kuin ikinä kehtaavat. Parhaiten tulevat menestymään laiskat ja elämästään nauttivat saksiniekat.

Leijona

Leijonan merkki säästyy Suuren Ristin pahimmalta väännöltä Uranuksen ja Saturnuksen tehdessä positiivista kulmaa merkkiisi koko kesäkuun ajan. Kun muut kipuilevat väsymyksen ja saamattomuuden kanssa, pääset sinä nauttimaan monista kivoista yllätyksistä. Sinulla on silmää nähdä ratkaisuja siellä, missä muut tuntuvat kompuroivat voimattomuutensa keskellä. Löydät parhaat ratkaisut tilanteissa, joissa muut näkevät pelkkiä ongelmia ja tästä syystä sinulla tulee olemaan kysyntää paljon enemmän kuin aikaa. Toteuta tästä kysynnästä huolimatta vain omat projektisi, sillä muihin et voi juuri vaikuttaa.

Neitsyt

Et ole pahimmassa Suuren Ristin pyörityksessä, mutta Mars, Chiron ja Neptunus osuvat raskaissa kulmissa merkkiisi ja kehosi reagoi voimakkaasti kaikkeen sellaiseen tekemiseen, joka ei ole aidosti sinun juttusi. Varoittavat aavistuksesi ovat hyvin voimakkaita ja usein myös ahdistavia niiden pyrkiessä vapauttamaan sinua haitallisista rutiineista ja velvollisuuksista. Ellet suostu kuuntelemaan opastavia viestejä ja vapauttamaan itseäsi turhista velvoitteista, toteuttaa Mars sotaisaa luonnettaan tapaturmien tai  yllättävien tulehdusten muodossa. Tee vain sellaisia asioita, joista varmasti tiedät olevasi innostunut.

Vaaka

Merkissäsi etenemään kääntyvä Saturnus on yksi tärkeä tekijä kesäkuun loppua kohti tarkentuvassa Suuressa Ristissä. Tästä syystä myös sinun elämäsi rakenteet ovat todella kovassa muutospaineessa ja pystyt helposti tunnistamaan etenemistäsi rajoittavat tekijät. Sitä mukaa kun suostut purkamaan raskaiksi käyneitä velvoitteita, pääset pala palalta etenemään sinulle tärkeissä uudistuksissa. Sisimmässäsi olet nyt valmis sitoutumaan henkisiin ja materialisiin tavoitteisiin sitä suuremmalla sydämellä, mitä kovemmin joku laittaa sinulle hanttiin. Nyt on aika heittää hyvästit diplomatialle ja löytää oma ehdottomuus.

Skorpioni

Kesäkuu on sinulle huomattavasti leppoisampaa aikaa kuin taakse jäävä toukokuu ja pääset samalla nauttimaan vahvistuvan intuitiosi tehokkaasta ohjauksesta kaikilla muutosta kaipaavilla osa-alueilla. Uranuksen positiivinen asema herättää keksijän ja oivaltajan lahjasi sitä suurempaan loistoon, mitä railakkaammin olet valmis elämääsi tuulettamaan. Tilaisuudet tulevat näkyviin salamannopeasti ja yhtä nopeasti ne myös häipyvät ulottuviltasi. Intuitioosi luottaen sinun on uskallettava tehdä ratkaisuja ennakkoluulottomasti ja nopeasti. Menestyksen kelkkaan hyppääminen vaatii rohkeutta ja täysin itsenäisiä päätöksiä.

Jousimies

Venuksen oppositioasema pakottaa sinut tutkailemaan ihmissuhde kuvioitasi tavallista tarkemmin. Olet tahtomattasi paljon tavallista kriittisempi kumppaniasi ja muita läheisiäsi kohtaan. Todellinen syy turhautumisellesi ei kuitenkaan löydy heistä, vaan omasta lukkiintuneesta tilanteestasi, joka ei päästä sinua toteuttamaan todellisia haaveitasi ja kokemaan aitoa rakkautta. Käytöksesi on helposti provosoivaa ja synnyttää tarpeettomia väittelyitä ja ennen kaikkea tarpeetonta mielipahaa. Tästä syystä uusilla kohtaamisilla ja ihastumisilla ei ole nyt yhtä hyviä jatkuvuuden mahdollisuuksia kuin tasapainoisessa tilanteessa.

Kauris

Pluton vaikuttaessa merkissäsi Suuren Ristin voimakkaimmassa kohdassa, huomaat päätöksilläsi ja ratkaisuillasi olevan yllättävän suurta merkitystä lähelläsi oleville ihmisille. Tunnistat helposti valtavan sisäisen ehdottomuutesi, joka ei salli poikkeamista henkisesti oikeaksi kokemaltasi polulta. Jos uskallat tehdä päätöksiä todellisten tunteittesi perusteella, tulet kohtaamaan aggressiivisia reaktioita, mutta samalla tiedät tekeväsi ainoita oikeita ratkaisuja. Tämä kohentaa itseluottamustasi ja tekee myös muille helpommaksi sopeutua sinun rytmiisi. Toteuttamasi muutokset ovat yhtä tärkeitä läheisillesi kuin sinulle itsellesi.

Vesimies

Viime kuun etsikkoaika joillekin tärkeille muutoksille on nyt käytetty ja tässä kuussa sinulla on virtaa ja oivallusta kehittää suunnitelmiasi menestyksellisesti eteenpäin. Sinulta löytyy ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen, jos vain on kysymys sinua aidosti kiinnostavasta asiasta. Tämän kuun valtava lataus on käytettävissä vain uudistusten toteuttamiseen ja siksi kaikki vanha ja paikoilleen pysähtynyt tekeminen tuntuu samaan aikaan täysin mahdottomalta pestiltä. Tietoisena tästä tosiasiasta pystyt suuntautumaan uusille urille elämässäsi ja rakentamaan tässä kuussa pohjaa koko loppuvuoden menestykselle.

Kalat

Toukokuun epäselvyydet rakkauselämässä ovat nyt tavalla tai toisella saatettu päätökseen ja alkava kesä kutsuu sinua ennen kaikkea huolehtimaan itsestäsi ja terveydestäsi. Tulet yllättävällä tavalla törmäämään sellaisiin henkisiin opettajiin tai terapeutteihin, jotka pystyvät osoittamaan oikeat menetelmät mahdollisten ongelmien selvittämiseksi. Olet erittäin vastaanottavainen kaikelle henkiselle viisaudelle ja siksi sinun kannattaa osallistua erilaisiin henkistä kehitystä tukeviin tapahtumiin, kursseihin ja seminaareihin. Parhaassa tapauksessa löydät kokonaan uuden suunnan elämällesi.

Astro.fi

X