Päivähoroskoopit 12.1.2017

Päivähoroskooppi torstai 12.1.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Tässä sitten tarkkana tuo Auringon neliö Jupiterille, joka eilisen Mars kuvion vastapainona tekee kaikesta väkisin puurtamisesta suurta tuskaa. Energiat katoavat ellei itse tekeminen tunnu hyvältä.

Oinas

Olet erittäin suurten ja merkittävien valintojen edessä. Älä luota ensimmäiseenkään lupaukseen, jos haluat selvitä ehjin nahoin eteenpäin. Sinulla on nyt taipumus haksahtaa johonkin todella upeaan juttuun, joka lopulta kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Riittää kun pidät jalat tukevasti maassa.

Härkä

Energiatilasi on hyvällä mallilla ja sinulla on edessäsi hyviä mahdollisuuksia. Hoida kaikki sitoumukset itsenäisesti, ja menestys on pysyvää. Siivelle pyrkijöitä ja ’viisaita opastajia’ riittää haitaksi asti näiden päivien aikana. Säilytä uusien projektien täysi äänivalta itselläsi, niin ongelmia ei synny.

Kaksoset

Sinulle tarjotaan jotain poikkeavan hyvää mahdollisuutta, johon kannattaa suhtautua suurella varauksella. Hoida varmistukset kuntoon, vaikka suosittelijana olisi paras ystäväsi kautta aikojen. Pienimmätkin lupaukset helposta rahasta tai tuloksesta kannattaa laittaa odotuslistalle ja suurennuslasin alle.

Rapu

Älä säikähdä pientä pettymysten tulvaa, joka on juuri nyt enemmän kuin mahdollinen. Liian suuret odotukset tuovat aina pettymyksiä tullessaan. Mikäli sinulla ei ole suuria odotuksia, ei pettymyksiäkään pääse tapahtumaan. Pettymyksetkin ovat vain opastauluja, jotka auttavat ottamaan paremman suunnan.

Leijona

Näinä päivinä saat varautua onnekkaaseen syöksykiitoon kohti suunnitelmiesi toteutumista. Älä silti mene tapahtumien edelle. Siinä saattaa nyt käydä todella kehnosti. Missään nimessä et saisi elää yli varojesi ainoassakaan tilanteessa, sillä tällaisena hetkenä otetut lainat ovat tavallista vaikeampia maksaa takaisin.

Neitsyt

Saat yllättävää tukea ja kannustusta jollekin tärkeälle suunnitelmalle. Varo menestyksestäsi huolimatta laittamasta kaikkea yhden kortin tai yhden ihmisen varaan. Laske kaikki sen mukaan mitä itse pystyt tekemään ja jätä kaikki muut lupaukset epävarmaan voittomarginaaliin, niin tappioita ei tule.

Vaaka

Olet intoa piukassa, mutta juuri nyt elämä näyttää sinulle suunnitelmiesi karikot, jotta voisit ottaa niistä opiksesi ja valita uuden suunnan. Huomaa mikä tai mitkä asiat tuottavat selviä pettymyksiä. Niiden osalta sinun on kyettävä etsimään uusia vaihtoehtoja tai sovelluksia vanhojen tilalle.

Skorpioni

Älä luota helpoimpaan ja tuottavimpaan vaihtoehtoon ennen kuin pääset konkreettisesti toteamaan mistä todellisuudessa on kysymys. Näinä päivinä on menossa niin suuri tyhjien tarjousten suma, että saat olla tarkkana selvitäksesi siitä mahdollisimman pienillä tappioilla.

Jousimies

Moni tuntee nyt tyytymättömyyttä elämäänsä ja haluaa kaataa ongelmansa sinun niskaasi. Älä ota vastaan turhia syytöksiä, äläkä missään nimessä lähde vetämään kenenkään toisen raskaaksi käynyttä kelkkaa. Pettymykset eivät koske sinua, ellet halua ottaa niitä vastaan jonkun toisen puolesta.

Kauris

Mikäli olet mukana jossakin väärässä projektissa, niin nyt sen luulisi sinulle selviävän. Katso vain mihin et ole tällä hetkellä lainkaan tyytyväinen ja tiedät missä on tärkein uudistamisen kohde tulevaisuutta ajatellen. Tyytymättömyyttä herättävistä jutuista on päästävä eroon, jos haluaa menestyä elämässä.

Vesimies

Saatat hiukan ihmetellä ihmisten hetkellistä innostusta ja aktiivisuutta. Nyt ei kuitenkaan ole sinun aikasi mennä mukaan tuohon intoiluun, mikä on helppo tunnistaa hiukan itseäsi kuuntelemalla. Muuten saat kyllä hypätä kelkkaan kuin kelkkaan, mutta maanpinnasta ei parane irrota.

Kalat

Mikäli joudut lähipäivien aikana tekemään valintoja merkittävien vaihtoehtojen välillä, niin luota vain siihen mikä itsestäsi tuntuu nyt hyvältä. Kaikkein innokkaimpia mukaan kiskojia ovat ne, jotka ovat jo pudonneet suurten odotusten syvään kuoppaan. Älä siis laske mitään tulevaisuuden varaan.

Astro.fi

Annan viikkohoroskooppi ajalle 5.-11.1.

Kuukausihoroskooppi 1/2017

Sinkkuhoroskooppi kertoo, millainen sinkku olet ja miten voit löytää rakkauden

Teksti: Seppo Tanhua

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi