Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 13.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Planeetat tuovat jonkinlaista ristivetoa seikkoihin, jotka liittyvät eri elämän osa-alueisiin. Ihmiset, tilanteet tai tapahtumat ovat hankalasti yhteensovitettavia, tai joku ihminen sellainen, jota täytyy vetää perässä. Todennäköisesti kaikki tämä hoituu lopulta hyvin ja pääset hetkittäin tekemään rauhaisia askareita.

Härkä (20.4.-20.5.)

Edellisen päivän tapaan hyödyt kuun sijainnista kauriin merkissä erityisesti siten, että saat kosketuspintaa pysyviin asioihin ja ihmisiin kauempana kotikonnuiltasi. Esimerkiksi kaipuu synnyinseudulle tai muuhun rakkaaseen paikkaan voi olla kova. Suhteutat hyvin elämääsi ajallisesti taaksepäin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla on lomailijan unelma-aspektit meneillään, sillä planeetat suorastaan vetävät sinua pois keskeisiltä paikoilta, hälystä ja metelistä ja tuovat sinua enemmänkin kukkasten, rannan ja historiallisen komeuden pariin. Olet nyt erittäin altis huomaamaan kauneuden eri sävyt ja tuot sen esiin.

Rapu (21.6.-22.7.)

Jatkat tiiviissä tunnelmissa toisten kanssa, ja vastuu ja työnteko eivät ole poissuljettuja. Tehtäviä voidaan joka tapauksessa jakaa ja ilmapiiri muuttuu tahdiltaan tiukemmaksi iltaa kohden. Kuu ja Pluto kohtaavat jossain keskiyön korvilla ja voivat aktivoida erikoista unielämää! Tunteet ja etäisyys liittyvät toisiinsa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Sivuraiteella oleminen saattaa olla tällä hetkellä tarkoitus, eli paikka, jossa et ole keskiössä tai huomion kohteena. Voit olla tyytyväinen tilanteeseen, jossa sinun täytyy mahdollisesti uhrautua muiden puolesta tai auttaa heikompiosaisia, ja osaat kyllä saada sulan hattuun tästäkin. Ryhmässäkin viihdyt!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Itsetuntosi näyttäisi olevan kohdillaan, joten et kaipaa sen pönkittämistä esimerkiksi ylettömällä työnteolla tai muulla pätemisellä asiantuntijuuden kautta. Sinusta voi tuntua kerrankin, että riität omana itsenäsi, ja saat ja annat rakkautta ja huomiota. Huomionosoituksia voi tulla kaukaa ulkomailta.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Planeettavaikutuksissa on tällä erää haasteita, ehkä niin, että sinun on keskityttävä hyvin tähdellisiin tehtäviin ja saamaan asiat kuntoon. Palapelin palaset on aseteltava oikein ja ihmisten täytyy kokea, että he tulevat hyväksytyksi ja saavat ansaitsemansa huomion. Intensiivisyys lisääntyy iltaa kohden!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Maailman näkemistä ja kokemista pitäisi olla runsain mitoin tiedossa ja aina kun mahdollista, mielesi lähtee jo vaeltamaan seikkailujen parissa kirjallisuuden tai elokuvien välityksellä. Historiallinen kirja tai tv-sarja voi säväyttää. Punaisena lankana kaikessa on aktiivisuus toisten kanssa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Materiaaliset sektorisi ovat aktivoituneina samaan tapaan kuin eilen, joten sieltä sun täältä tulee asiaa, joka liittyy tavaroihin ja jopa tavarapaljouteen. Jalkasi eivät siis todellakaan ole irti maan päältä, vaan päinvastoin, et pääse irrottautumaan ja menemään kovin paljon oman tahtosi mukaan!

Kauris (21.12.-19.1.)

Taivaalla oleva tiivis planeettakuvio on voimakkaassa asemassa merkkiisi ja tuo intensiivisiä kohtaamisia ja jopa eräänlaista tunteiden ja sanojen vuoristorataa. Päivä voi olla merkityksellinen jonkin perheeseen liittyvän hankkeen kannalta, ja huomaat turhat rönsyt varsin selvästi illemmalla.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Planeettoja on sellaisissa merkeissä, jotka ovat vakavia luonteeltaan. Nämä eivät luo välttämättä sinulle kannustavaa ilmapiiriä pelaamiseen, joka on lempiharrastuksesi ja liittyy fyysisiin peleihin, laitteisiin tai ihmissuhteisiin. Joudut ehkä vakavoitumaan jossain aiheessa liian varhain etkä ole oma itsesi.

Kalat (19.2.-19.3.)

Monet asiat hoituvat sutjakkaasti, mutta et ole kovin kiinnostunut hoitamaan rutiininomaisia, jatkuvasti toistuvia tehtäviä tai materiaalisia asioita. Luotat pikemmin onnen arpaasi tai tunteeseen, että tiettyyn suuntaan pitää mennä. Aktiivinen, käytännön opiskelu saattaa olla agendalla näinä aikoina!

X