Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 18.10.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Vähän tulta ja intoa tulee mukaan kuvaan, kun kuu tulee jousimiehen merkkiin pariksi päiväksi. Tämä voi myös saada sinut katselemaan kauemmas ja hoitamaan asiaa vauhdikkaasti. Työssä tai sopimusasioissa näkyisi olevan yhä merkittäviä vaiheita, jotka pitävät huomiotasi tiiviisti jossain kohteessa pari päivää.

Härkä (20.4.-20.5.)

Mars on patistanut sinua toimimaan kohta viikon verran, eikä tahti ole laantumassa mihinkään. On tärkeää käyttää energiaa voimakkaasti, muutoin seurauksena voi olla turhia energianpurkauksia vaikka riidan muodossa. Työssä ja arjessa vaaditaan toisaalta täsmällisyyttä ja pidättymistä. Hyvä jakso iskuyrityksille!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Lisää aktivointia muiden ihmisten suuntaan on tulossa kuun myötä, sillä se siirtyy vastakkaiseen merkkiisi pariksi päiväksi. Eteen saattaa tulla tuttu henkilö, jonka koet erilaiseksi mutta vetovoimaiseksi. Saat paljon viihteestä, kulttuurista tai esilläolosta, ja varmaankin panostat tyyliseikkaan.

Rapu (21.6.-22.7.)

Onkohan kohdallasi jo meneillään pidemmälle vietyjä johtopäätöksiä kodin asioissa? Nyt on nimittäin aika, jolloin isommatkin ratkaisut, kuten asunnon vaihto tai remontti, voivat olla käsillä. Olosi voi tuntua näinä viikkoina yllättävän vapautuneelta ja saat helpommin kiinni rakkaasta harrastuksesta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Oletko huomannut, että olisit kehittynyt viime viikkoina paremmaksi luennoitsijaksi, puhujaksi, kirjoittajaksi tai esiintyjäksi? Vai oletko saanut jotain aikaan tyyliin rautakoura silkkihansikkaassa? Keskustelun tahti tiivistyy tai tulee haasteellisemmaksi lähipäivinä kuitenkin. Et voi ohittaa kotiasioiden järjestämistä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Saattaa olla, että materiaaliset tarpeesi tuottavat jotain merkittävää näiden muutaman päivän ajan. Kyseessä saattaa olla poikkeuksellinen hankinta tai sitoutuminen johonkin käsillä tekemiseen tai kantamiseen. Kotiasioita täytyy ehkä hoitaa nopealla aikataululla. Venus merkissäsi tuo huomiosi ulkoasuusi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ajattelukykysi voi olla parin päivän ajan sellaisessa kuosissa, että teet poikkeuksellisen vaikutuksen sanoillasi. Tasapainottava vaikutuksesi saattaa olla erinomaisen hyvä. Huomiosi voi olla vaivihkaa aiheissa, jotka liittyvät ansaintalogiikkaan ja tulojen parantamiseen. Onko ihastus tavoittamattomissa?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Päättäväisyytesi ja tahdonvoimasi ovat jälleen nousseet uudelle tasolle, ja voimien käyttö tai mittelöinti on sinulle mieluisaa. Mars on merkissäsi parin kuukauden ajan, mikä tapahtuu vain kerran kahdessa vuodessa. Joitain päiväunelmointiin viittaavaa on vielä myös, mutta valmistaudu pian alkavaan uuteen tahtiin!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Onkohan näinä päivinä paljon paperiasioita järjestettävänä lähinnä yhteisössä tai harrastuspiirissä? Niihin voi tulla myös lisää haastetta tai yksityiskohtia lähipäivinä. Työssä saattaa olla huisketta ja hulinaa päivittäisten aiheiden parissa. Työareenalla voi löytyä uusi ihastuksen kohde!

Kauris (21.12.-19.1.)

Aurinko ja Merkurius ovat patistavassa asemassa merkkiisi nähden, mikä voi tuoda tiiviitä kohtaamisia, joissa sanat lentävät jopa ajattelematta. Energiasi voi olla hieman tauolla pari päivää, joten ota rennommin ja tasapainota itseäsi vaikka joogalla! Suhdeasioissa jatkuu kaukokaipuu!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Mukavan sosiaalisia päiviä on tiedossa, ja asiat sujuvat sopuisasti ja helposti myös suuremman ryhmän tai verkoston kanssa. Kulttuuri voi pysyä keskeisessä osassa monen vesimiehen elämässä, kun taas toisilla kyse saattaa olla silkasta matkailusta ja nauttimisesta muissa maisemissa!

Kalat (19.2.-19.3.)

On mahdollista, että yhteisiä talousaiheita on esillä paljonkin, ja jonkinlaisia budjettejakin ehkä tehdään tulevan varalle. Muutakin voi yhä olla pinnan alla, jopa hyvin erilaisten kulissien takana. Älä ainakaan sorru huijausyritykseen lähipäivien sisällä! Paljon menemistä ja tulemista saattaa olla eri ihmisten kanssa!

X