Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 27.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Oletko jo keksinyt vauhdikkaamman harrastuksen vai näetkö ympärilläsi enemmän vauhdikkaita tilanteita? Nyt on erinomaiset mahdollisuudet aloittaa pelaaminen, ja siitä voi kehkeytyä myös pitkäaikainen harrastus. Kehollisuus on ollut muutenkin huomion kohteena, joten näinä aikoina voit saada lisää voimaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kaikenlainen ponnistelu onnistuu sinulta vielä pitkään Marsin ollessa merkissäsi. Lisäksi olet tavallista aloitekykyisempi, joten yrittänyttä ei laiteta tällä hetkellä. Noin viikon sisällä elämääsi tulee vielä lisää uudistushalua, ja voit heittää suit sait toimimattoman asian romukoppaan!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Onko puhetta, kirjoittamista tai sopimuksia kertynyt enemmän viime päivinä? Hyödynnätkö näitä älyllisiä kykyjäsi vai valuuko kaikki turhaan juoruiluun tai asioiden ylenpalttiseen toistamiseen kuuroille korville? Suhteessa kannattaisi panostaa aistinautintoon, jonka voi yhdessä kokea herkän romanttisesti.

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet tavallista enemmän sinut tunteittesi kanssa, ja siksi aistit herkemmin keneen voi luottaa ja keneen ei. Iltaa kohden voi olla odotettavissa jonkinlainen syvällinen tuntemus, joka riisuu naamiot asian yltä. Osaat varmasti näyttää kyvykkyytesi konkreettisten tehtävien tai näpräämisen suhteen.

Leijona (23.7.-22.8.)

Tyytyväisyytesi on usein sidoksissa siihen, miten paljon saat huomiota, ja näinä päivinä sen suhteen ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Hoidat ylipäätään kaiken eteesi tulevan, asiat ja ihmiset mallikkaasti ja omalla tyylilläsi. Työasioissa voi olla uusia aloituksia, jotka vaativat paljon uudenlaista pohdintaa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Pystyt aistimaan hyvin ryhmäsi tunnelmia, joissa on tällä hetkellä syvyyttä, huolehtivaisuutta ja nostalgista kaipuutta menneisyyteen. Ystävyys ja yhdessä vietetyt ajat jopa kaukana menneisyydessä on teemana kiehtova. Olet myös valmis jonkinlaiseen yhteiskunnassa eteenpäin vievään seikkailuun!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Paljon idealismia on kehissä ja tuot monesti kauneuden sellaisena esiin. On siten mahdollista, että kohotat omat vaatimuksesi korkeuksiin ja tähtäät ylvääseen tai arvokkaaseen tyyliin joko vaatekaappisi tai kotiolojesi suhteen. Moninainen osallistuminen voi pitää sinut kansainvälisissä kuvioissakin.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tahtisi on ollut jo ainakin muutaman päivän sellainen, että parhaimmillaan saat aikaan ihmeitä, joita toiset kummastelevat. Koska haluat joskus provosoida, on sellainen houkutus olemassa näinä päivinä voimakkaana, ja se puolestaan voi saada jonkun todella vastahankaan kanssasi. Suosiota kuitenkin riittää!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Innostuksesi vaeltaa uusille alueille jatkuu, ja sehän tekee hyvää jousimies-luonteelle, joka on kotonaan tien päällä tai reppureissaajana. Matkustusintosi voi näinä aikoina kohdistua paikkoihin, joissa on tarjolla mukavat olot ja ripaus luksusta. Tunnepuolella on asioita, joita ei voi välttämättä tuoda esiin.

Kauris (21.12.-19.1.)

Kanssakäyminen on jollain tavalla intensiivistä, ja joudut ottamaan huomioon hyvin erilaisten ihmisten tunteita ja reaktioita. Reaktioissa voi olla paljon erilaisia sävyjä, eikä kaikki ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Oma harrastuselämäsi on ollut aktivoituneena jo useita viikkoja, ja porhallat parhaasi mukaan!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Yhteistyö on olennaista, ja se voi liittyä harrastukseen tai työelämään. Siinä saatetaan nyt hioa jotain olennaista ehkä kiivaaseen tahtiin, ja puhkumista ja äkkinäisiä sanoja voi tulla puolin ja toisin. Olet herkistynyt tunteissasi, joten olet siten alttiimpi loukkaantumiselle, ja voit siten kaivautua kuoreesi.

Kalat (19.2.-19.3.)

Yksityiskohdat painavat näinä aikoina vaa’assa huomattavasti enemmän kuin tavallisesti, joten eteesi tulee erilaisia tilanteita, jotka vaativat paneutumista, tutkimista tai korjaamista. Terveys voi kiinnostaa poikkeuksellisesti ja saat siihen liittyvästä kirjallisuudesta paljon. Rakkauteen liittyy elämys!

X