Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 27.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Alitajunnan sektorillasi on kolme planeettaa parin päivän ajan, mikä kertoo jonkinlaisesta herkistymisestä piilotajuisille viesteille, unille, henkisyydelle tai musiikin tai veden värähtelyille jossain muodossa. Olisiko aika osallistua vaikka joogaan? Mars vetää vielä myös yhteistyön kehittämiseen.

Härkä (20.4.-20.5.)

Yksi pääaihe lähiviikkojen ajan näyttäisi olevan arjen järjestäminen uuteen uskoon. Ehkä tasapainoa on löydettävä enemmän tai värien harmonia on mielessäsi. Uudet ideat ja ajatukset ovat olleet jo pitkään, jopa kuukausien, ellei vuosien ajan mielessäsi, ja ne kypsyvät myös. Suhde-elämä on lähipiirissä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Käsillä saattaa on virstanpylväs tai muutoin jäsentävä hetki työelämässä. Ehkä kyseessä on hanke, joka päättyy tai on aikansa elänyt, tai sitten jokin uusi järjestäytyminen. Onneksi näytät saaneen viime aikoina kaipaamaasi iloa ja keveyttä, ehkä myös luovuutta. Huomioit kauneuden ja rakkauden!

Rapu (21.6.-22.7.)

Ulkomailla, ulkomaalaisilla tai vierailla kulttuureilla saattaa olla elämässäsi enemmän merkitystä, kenties jo pidemmältä ajalta. Voit myös saada niistä inspiraatiota omaan arkeesi tai vaikkapa ruuanlaittoon. Jokin tunnelma tänään ja huomenna sitoo asioita yhteen. Onko ahkerointi kodissasi välttämätön?

Leijona (23.7.-22.8.)

Mitähän erikoista joudutkaan tarkastelemaan talouspuolella? Olet päästänyt niissä kurinalaisuuden repsahtamaan vai onko työpaikkasi tai läheinen siinä tilanteessa? Uusi suunta on kaiketi välttämätön viimeistään nyt. Rakkauden tunnelmia värittävät hyvät käytöstavat tai harmoninen kulttuuritilaisuus.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuu, Saturnus ja Neptunus vastapäätä merkkiäsi tuovat todennäköisesti kiinteitä tunnelmia ja tarvetta rakentavaan asenteeseen ja itsehillintään. Ilmassa on yhä maallisia, konkreettisia aiheita, joihin pyritään saamaan tasapainoinen asenne. Venus puolestaan ei tuo suurta muutosta vieläkään suhdepuolella.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Arki näyttäisi kaappaavan sinut aika lailla valtaansa, ja siihen voi tulla mukaan kaikenlaista juoksevaa askaretta tai kiirettä perheen tarpeiden kanssa. Huoltamista voi olla kuvassa mukana, ja myös työympyröissä. Pidät vahvasti lippua yllä sen puolesta, miten haluat asioiden ja ihmisten toimivan!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olisiko niin, että nyt kannattaakin pitää matalaa profiilia ja tarkastella asioita etäältä. Tai sitten olet muusta syystä hiukan outsider juuri näiden viikkojen ajan, keskittyen omiin ajatuksiisi tai henkisiin aiheisiin. Planeetat ovat myös ristiriitaiset, sillä Venus ja Jupiter vetävät sinua koko ajan esille ja näyttämään parhaasi.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kotiasioissasi on monenlaista, jopa vuosien ajan. Se voi kattaa sekavuutta, vaikeasti hallittavia asioita, ihmisten tuloa ja menoa hyvinkin kauas tai jotain epävarmuutta asuinpaikan järkevyydestä. Nyt voi olla aika taas tarkastella aihetta parin päivän ajan. Seikkailu ryhmän kanssa voi viedä mennessään!

Kauris (21.12.-19.1.)

Pyrkimys saavuttaa jotain on ajankohtaista varsinkin parin viikon ajan, oli sitten kyse pitkäaikaisesta haaveesta, uralla etenemisestä tai perhe-elämään liittyvästä päämäärästä. Jokin työympyröihin liittyvä talousseikka voi mennä sujuvasti eteenpäin näinä päivinä. Rakkaudessa on yhä vaalittava mystiikkaa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Huomio saattaa olla kaikessa siinä, mitä koet aisteillasi. Materiaalin laatu, tuoksu, väri, muoto tai estetiikka ympärilläsi voi tehdä suuren vaikutuksen. Myös kehon lihasten aistimukset ovat tärkeitä, ja siihen voit vaikuttaa jumpalla tai joogalla. Yhdistä henkisyys ja keho! Mitä ihmettä toiselta paikkakunnalta löytyy?

Kalat (19.2.-19.3.)

Kuun ollessa merkissäsi pari päivää saat parhaimmillaan vahvistusta sille, kuka olet ja mihin suuntaan olet menossa. Uusi suuntaviiva voi määrittää jatkoa selvästi pidemmän päälle. Talousaiheiden kanssa riittää painiskelua joko yksityiselämän puolella tai yhteisössä. Tee taloussuunnitelma!

X