päivähoroskooppi neitsyt
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 12.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on pari päivää kotoisassa ravun merkissä, joten sinunkin kohdallasi voi olla aika ottaa rennommin ja viettää aikaa läheisten kanssa. Kotipesässä oleminen voi olla muutakin, kuten kirjojen lukemista, kokkailua tai television katselua. Useat planeetat vievät sinua yhä kohti mystisempiä olotiloja!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kiinnikkeet toisiin ihmisiin ovat saattaneet tiivistyä tai muuttua huomattavasti viime aikoina. Nämä asiat ovat agendalla ja mielessä vielä useiden päivien ajan. Nyt voi olla tiedossa vaihe, jolloin aiheet laajenevat tai tulevat amebamaisemmiksi. Suhteessa kannattaa ottaa puheeksi yhteinen haave!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuun sijainti ravun merkissä parin päivän ajan voi rauhoittaa sinunkin toimiasi ja menemisiäsi, ja saat enemmän tilaa nauttia kotoisista tunnelmista kirjan kanssa tai ilman. Kaikenlaiset arkiset tehtävät voivat tuntua ajoittain unenomaisilta, eikä niihin liity välttämättä kovaa kiirettä. Tunne syttyy auttamisesta!

Rapu (21.6.-22.7.)

Taivaalla vallitsee poikkeuksellinen kosminen tilanne, sillä kuusi planeettaa kymmenestä sijaitse vesielementin merkeissä, joihin sinäkin kuulut. Tämän luulisi tuovan elämääsi helppoutta ja luonnollisuutta. Asiat voivat mennä sutjakkaasti eteenpäin, yrittämättä. Älä kuitenkaan heittäydy liiallisen helppouden laineille!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tilanteet eivät ole enää niin kärjistyneitä kuin ne vielä pari päivää sitten saattoivat olla. Asetelmat helpottuvat päivä päivältä eikä materiaalisia taakkoja ole enää niin paljon – reilun viikon päästä taivaan tilanne onkin jo aivan toinen. Kaipuuta jonnekin ja tarvetta toiveiden toteuttamiseen löytyy!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ehkä olet näinä päivinä ylettömän kiinnostunut kaikesta siitä, miten ajatuksia tuodaan paperille ja välitetään mahdollisimman sujuvasti ja myötätuntoisesti toisille. Nyt olisi erinomainen aika hoitaa kaikenlaista mainontaa ja markkinointia, tehdä sanoituksia tai vaikka kirjoittaa kirja! Suhde viihtyy myös ystävyyspohjalla.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt on mahdollista, että työasiat ovat enemmänkin mielessäsi. Mietit tulevaa työviikkoa tai työyhteisössä ilmeneviä teemoja tai ongelmakohtia. Jokin shoppailu voisi onnistua hyvin tänään tai huomenna, erityisesti jos siihen liittyy tunteiden tyydytystä tai pitkäaikainen toive. Mars on yhä matkustamisen sektorillasi!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jotain mukavaa voi kuulua kaukana asuvalta sukulaiselta tai tuttavalta, ja läheisyyden tunne voi olla voimakkaampi kuin uskoitkaan. Tänä viikonloppuna saattaa olla myös tiedossa reissaamista tai retkeilyä vaikkapa luontokohteessa. Jos matkustat, historiallinen kohde tai monumentti voi kiinnostaa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Muiden kanssa voi olla ilmassa teemoja, joihin liittyy uhrautuminen, auttaminen, pehmeä asenne tai sitten yhteiset harrastukset. Ehkä kaipaat harrastuselämään uudenlaista taiteellisuutta tai luovuutta, jota voi toteuttaa yhdessä muiden kanssa. Onko jokin asumiseen liittyvä haave palaamassa pöydälle?

Kauris (21.12.-19.1.)

Haluaisitko viettää enemmän aikaa ja vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta perheesi kanssa? Ehkä olet tekemisissä myös perheenomaisen yhteisön kanssa. Useat planeetat viittaavat kuitenkin siihen, että suuremmat yhteisöt ovat tavalla tai toisella läsnä, ehkä verkossa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Päämäärissäsi on paljon odotuksia ja toiveita näinä päivinä, ja sinulta löytyy varmasti suurta halua niiden toteuttamiseen. Odottaako joku muu sinulta korkeatasoista toimintaa, ja itse yrität vastata hänen tarpeisiinsa? Liiallisesta materiasta luopuminen voisi onnistua tämän kuun aikana, ja voit korvata tavaraa tunnelmalla.

Kalat (19.2.-19.3.)

Useat planeetat ovat niin sanotussa vesielementissä tällä hetkellä, mikä tukee omaa vesielementin luonteenlaatuasi. Tämä saa ehkä mielikuvituksesi laukkaamaan entistä enemmän tai runosuonen kukkimaan. Inspiraatiota tulee joka tapauksessa kaukaa – tai olet itse kaukana.

X