Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 13.8.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Tässä päivässä voi olla enemmän levon hetkiä, meditatiivista olotilaa ja rauhaa eikä mitään kamppailua, sankaruuden osoittamista tai näyttämisen halua. Voit löytää yllättävän paljon ilon pirskahduksia pienissä arjen asioissa ja yksityiskohdissa. Eläimetkin sykähdyttävät, ja olet sinut tunteittesi kanssa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Yhteisössä voi olla hetkiä, jotka nostavat toisiin sfääreihin ja saavat mielikuvituksen heräämään. Yhtä lailla on mahdollista, että halajat hengelliseen, taiteelliseen tai musiikilliseen yhteisöön. Somessakin voi olla vilkasta kuvien ja mielikuvien vaihtoa. Perheen parissa on näkemysero, joka ei välttämättä haittaa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Vuorovaikutus voi olla monin tavoista vimmaista, ja kyse saattaa olla myös siitä, kuka puhuu eniten tai nopeammin kuin muut. Omat tai toisten hermot ovat koetuksella, sillä asioita tulee ja menee ristiin rastiin ja limittäin, ja kaaoksestakin on ehkä selviydyttävä. Puhetta tai viestinvaihtoa voi tulla myös ylellisyydestä.

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulle voi tulla vuorostasi halu lähteä maailmalle, kauniiseen paikkaan tai mielikuvien kaupunkiin, kenties täynnä taideaarteita olevaan paikkaan. Ryhmämatkailu voi olla mielessäsi, kuten on saattanut olla jo parisen kuukautta. Nautinnonhalu on kohoamassa arvoasteikollasi, ja hienostunut ateria voi kiinnostaa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Raha voi olla nyt parin päivän ajan sellainen teema, joka saa tekemään hurjia suunnitelmia tai visioimaan tulevaisuuden mahdollisuuksia, mutta realismin puute kyttää oven takana. Sinulla saattaa olla myös tarve kohentaa olomuotoasi, johon voit kaavailla myös rahan menoa. Suurta on oltava!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Nyt voi olla tiedossa varsin intensiivistä vuorovaikutusta. Ehkä tapaat vanhoja tai uusia ystäviä ja koet heidän kanssaan voimakkaita tunnetiloja. Teemat voivat olla mielikuvituksekkaita, ja ehkä innostut teatterikäynnistä, konsertista tai taidenäyttelystä. Myös pinnan alla on tunteita, etkä mielelläsi näytä niitä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Aiheena voi olla helpompi arki ja sujuvat kotityöt, ja puhetta voi riittää siivouksesta, ruuanlaitosta, työrutiineista tai vaikkapa lastenhoidosta. Yhä vain, kuten jo yli kuukauden ajan, myös talousasiat askarruttavat, ja perhepiirissä saatetaan pohtia tai toteuttaa isoja siirtoja. Yhteisö kutsuu sinua!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Planeetat pitävät useimpia skorpioneja valmiudessa ja valppaana näinä aikoina, jotka voivat tuoda myös suuria muutoksia heidän elämäänsä. Kärsivällisyyttä korostava Saturnus ja yllättäviäkin käänteitä inspiroiva Uranus ovat molemmat vaikuttamassa voimakkaasti merkkiisi. Ota muutoksen mahdollisuus vastaan!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Työn ja kodin asioiden ja velvollisuuksien suhteen näyttäisi olevan meneillään asioita, jotka vaativat paljon joustavuutta ja sumplimista. Varaudu parin päivän aikana siihen, että joku tavara saattaa olla kadoksissa tai unohdat asian. Unelma matkailusta tai kaukana olevasta henkilöstä saa sinut pauloihisi!

Kauris (21.12.-19.1.)

Parhaimmillaan olet mukana flowssa, jossa asiat sujuvat ja menevät mukavasti eteenpäin, jopa kovin paljoa yrittämättä. Lisäksi esiintymistäsi arvostetaan, ja haluat itsekin tuoda persoonaasi enemmän näkyviin. Harrastustoiminnan aloittamisvaihe voi yhä olla käynnissä, panosta aitoon itseesi!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Onkohan rahanmenoa vaikea estää näinä päivinä? Ainakin vaikuttaa siltä, että arkiseen elämänmenoon liittyvät aiheet vaativat kaikenlaista pientä tilpehööriä ja uusia laitteita. On myös mahdollista, että halusi näyttää muille vahvistuu, ja siihenkin voi kulua rahaa. Ihmissuhteeseen astuu ylpeys!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kuu ja Merkurius pitävät aistisi hereillä ja reagointikykysi valppaana parin päivän ajan, ja se voi näkyä aika ajoin turhana hermostumisena tai yliherkkyytenä. Ehkä työhön ja paperiasioihin keskittyminen vie paljon aikaa ja energiaa. Sisusta työympäristöäsi uudella tavalla ja virkistyt!

X