Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 11.–17.8.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Leijona 23.7.–22.8.

Älä ota toisten sanomisia liian vakavasti, sillä ihmiset eivät aina välttämättä ­tarkoita, mitä sanovat. Tämä pätee yhtä lail­la liian hätäisiin ehdotuksiin kuin kriittisiin mutta turhanpäiväisiin kommentteihin. Olet valmis puhumaan suusi puhtaaksi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Saatat olla kyllästynyt nykyiseen elämänmenoon ja kaipaat uusia seikkailuja. Kenties jopa innostut tilaamaan hetken mielijohteesta äkkilähdön. Merkuriuksen ansiosta sinun on helpompi puhua toisille tarpeistasi. Älä epäröi vaan toimi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Vältä hätäisiä päätöksiä, sillä et hahmota vielä kaikkia kuvioita ja saatat myöhemmin katua nopeita reaktioitasi. Asiat joko selkenevät viikon edetessä tai mutkistuvat ennestään, joten malta mielesi. Usko itseesi ja jätä epäilyt taaksesi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Saatat ylireagoida, jos kumppanisi ei toimi toiveidesi mukaan. Suhtaudu asiaan rauhallisesti, sillä vääränlainen asenne voi johtaa eripuraan. Luultavasti te molemmat tarvitsette pientä irtiottoa, joten suunnittele jotain kivaa teille kahdelle.

Jousimies 22.11.–20.12.

Välttele oikoteitä. Vaikka toiset olisivat siihen valmiita, sinulla on liikaa pelissä, jotta voisit pilata maineesi löysällä otteella. Seuraava askeleesi vaatii suunnittelua. Älä menetä hermojasi, sillä kova työsi palkitaan myöhemmin.

Kauris 21.12.–19.1.

Jokin yllättävä tapahtuma kiehtoo mieltäsi ja herättää luovuutesi. Rakkauselämässä on säpinää, mutta tilanne voi tuntua monimutkaiselta, ja lopulta tunnet olosi painostetuksi. Älä tee johtopäätöksiä, vaan katso rauhassa, miten asiat kehittyvät.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tämä viikko pitää sinua varpaillaan. Odottamattomat tapahtumat voivat johtaa kurssinmuutokseen jonkin kotiasian suhteen. Voit saada haluamasi, mutta se ei ole helppoa. Jos mielessäsi on kuitenkin selkeä tavoite, vaivannäkö kannattaa.

Kalat 19.2.–19.3.

Älä rasita itseäsi liikaa, vaan laita asiat tärkeysjärjestykseen. Jotain yllättävää saattaa ilmaantua ja pilata suunnitelmasi. Samalla voi avautua täysin uusi suunta. Saatat epäillä toimiesi järkevyyttä, mutta suhtaudu tulevaan avoimesti.

Oinas 20.3.–19.4.

Mitä ikinä tapahtuukin, selviät siitä. On helppo olla myönteinen, kun asiat ovat hyvin, mutta vaatii luonnetta pysyä rauhallisena myllerrysten keskellä. Keskity siihen, mitä on mahdollista tehdä juuri nyt. Pyri rentoutumaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Tapahtumat voivat saada yllättävän käänteen. Ellet toimi varovasti, kärhämä on mahdollinen. Vaikka tilanne ei olisi mielestäsi sinun vikasi, kannattaa sopia. Et koskaan tiedä, kenen apua tarvitset tulevaisuudessa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jos mahdollista, karsi menojasi. Vältä impulsiivisuutta, mutta älä anna tilaisuuden mennä kuitenkaan ohi. Näiden kahden vaihtoehdon välillä on tie, joka vaatii kärsivällisyyttä, mutta vie sinut lopulta onnelliseen lopputulokseen.

Rapu 21.6.–22.7.

Olet otettu, kun joku lähestyy sinua joko romantiikan tai yhteistyön merkeissä. Vaikka olet yllättynyt, älä näytä turhan innokkaalta. Koeta ottaa rennosti, niin seuraasi arvostetaan vielä enemmän.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti

X