Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 15.8.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu ja Jupiter ovat merkissäsi, ja siksi viimeaikaiset halusi saada lisää vapautta, tilaa tai mahdollisuuksia ovat esillä tai jostain syystä ajankohtaisia. Ehkä päätätkin juuri nyt, että on sinun aikasi mennä eteenpäin aiheessa, joka on kiinnostanut pitkään. Voit olla myös enemmän esillä ja sinut huomataan!

Härkä (20.4.-20.5.)

On jälleen aika täsmentää asioita, jotka voivat liittyä uraasi, työhösi tai vaikkapa asumiseen ja perheeseen. Älä siis yritä edetä liian nopeasti, sillä silloin jarruja voi tulla eteesi omasta tahdostasi riippumatta! Viimeistele asiat kunnolla! Aikaansaamista ei muutenkaan tapahdu koko aikaa, vaan joudut odottamaan.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Voit saada yhteisössäsi aikaan jotain, mikä avaa näkymiäsi tai yhteisön näkymiä. Voit nähdä laajemmalle muutenkin, joko omiin tai toisten mahdollisuuksiin, jopa maailmanlaajuisiin aiheisiin. Lähisuhteet ovat parhaita ja varsinkin pitkät keskustelut ystävien kanssa. Romantiikka on piilevää tai olematonta.

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla tai jollain läheisellä saattaa nyt olla olo kuin norsulla posliinikaupassa, mikä johtuu siitä, että liioittelua on ilmassa sen suhteen, mitä joku tahtoo ja toinen ei. Tällä hetkellä on myös mahdollista, että sinulle tarjoutuu yllättävä työtilaisuus tai mahdollisuus laajentaa toimintaasi. Ole siis kuulolla!

Leijona (23.7.-22.8.)

Saatat haluta heittäytyä tutkimaan matkakohdetta tai sitten lähdet reissuun. Kaikessa tällaisessa on nyt spontaaniutta mukana, joten spontaani reissukin onnistuisi hyvin. Ehkä saat uutisia kaukana olevasta sukulaisesta tai tuttavasta. Tunneplaneetat ovat kannaltasi positiiviset, joten tasapainoa löytyy!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Lamppu voi syttyä pääsi päällä sen suhteen, miten ratkot raha-asian tai miten toteutat investoinnin. Muutenkin, raha-asioiden hoito saattaa tuntua nyt helpolta tai tilanne oikeasti helpottuu. Älyllinen terävyytesi on nyt myös huipussaan ja oivallat tärkeän seikan työssäsi. Naiset voivat saada yhteydenoton kaukaa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinua viedään kuin pässiä narusta tai sitten olet mukana todella innostavassa toiminnassa. Toiset voivat olla jopa innostuneempia kuin sinä itse. Yhteistyössä voi olla avartumisen paikka uudelle ja jännittävälle. Kuitenkin Merkuriuksen ja Marsin asema pitää sinua myös varauksellisessa roolissa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Arkikin näyttäisi kutsuvan välillä, vaikka huomattavasti suurempia siirtoja onkin ollut elämässäsi jo pidemmän aikaa. Nyt kuitenkin voit saada eniten mielihyvää pienistä seikoista, kuten siivouksesta tai tavaroiden oikeaan paikkaan laittamisesta, sen lisäksi, että kiinnität huomiota terveyteesi. Ennakoi ja ota vitamiinit!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Useat planeetat osuvat harmonisesti merkkiisi, ja sen pitäisi kaiken kosmisen järjen mukaan merkitä helppoutta, asioiden sujuvaa tekemistä ja myös sopivaa seikkailua ja harrastamista. Uusi harrastus voi olla ovella, mutta arki vie aikaasi aika paljon, ja joudut ehkä siirtämään aloituksen myöhemmäksi.

Kauris (21.12.-19.1.)

Huomiosi voi mennä ylitsevuotavalla tavalla johonkin kotiin tai perheeseen liittyvään aiheeseen, ja voihan se merkitä sitä, että hankit hulppean esineen kotiasi koristamaan tai palvelemaan sen käytännön tarpeita. Ajatusten kokoaminen sujuu hyvin ja se näkyy työelämässä, jossa sinulla on näyttävä tehtävä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Mars on vaikuttanut pitkään sektorilla, jossa planeetan energia pyrkii saamaan ratkaisuja aikaan kotielämässä tai perheen suhteen. Näissä aiheissa ei tarvitse enää pähkäillä kuin vajaan viikon verran, jolloin päähuomio siirtyy muihin seikkoihin. Toisten kanssa on monenlaisia kohtaamisia ja ehkä pitkä puhelu!

Kalat (19.2.-19.3.)

Saatat sortua monenlaiseen tuhlailuun, ehkä siksi, että koet saavasi ostamisesta tunnetyydytystä. Materialla voi olla erityismerkityksiä, ja saatat hankkia esineen, joka liittyy jotenkin toiminnallisuuteen. Pyri suhteissa siihen, että luot hyvää arkea niin, että tehtävät jaetaan tasapuolisesti!

X