Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 26.10.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Loppukuu mennäänkin sitten aika rauhallisissa tunnelmissa planeettakohtaamisten osalta, vaikka peruspaine jyskyttää taustalla. Maailmalla jyrähtelee enemmän kuin voisimme uskoa ja siksi on maltettava elää päivä kerrallaan.

Oinas

Saatat tuntea olosi hiukan ulkopuoliseksi vaikka esille tulevat asiat selvästi tuntuvat kohdistuvan itseesi. Älä jää tuppisuuksi vaan sano oma painava mielipiteesi, sillä muuten asia saa sinun kannaltasi kehnoja piirteitä.

Härkä

Tämä on aivan loistava päivä palkita itseäsi ilman mitään syytä jollakin pienellä lahjalla tai täysin yksityisellä hetkellä kivassa paikassa. Itselle annettu palkinto on loppujen lopuksi tuhat kertaa tärkeämpi kuin kenenkään muun antama. Sellaisen voisi antaa useamminkin.

Kaksonen

Älä anna negatiivisen uutisen tai kommentin pilata päivääsi, sillä siinä piilee paremman huomisen mahdollisuus. Asian tai tilanteen saama käänne ei ehkä sovi suunnitelmiisi, mutta se on ainoa mikä on varmasti totta. Käännä siis kiltisti kolikko ympäri. Muuta ei ole tehtävissä.

Rapu

Sinulla on tänään edessäsi merkittävä ratkaisu paria seuraavaa päivää ajatellen. Luota itseesi ja tee se mikä juuri nyt tuntuu sinusta parhaalta ja innostavimmalta. Tällä ratkaisulla luot omaa elämääsi.

Leijona

Alitajuinen ahdistus iskee yllättäen ja on merkki siitä, että sinun tulisi tehdä ainakin osa tähän päivään liittyvistä rutiineista uudella tavalla tai jättää kokonaan tekemättä. Tällaisen päätöksen jälkeen ahdistus helpottaa välittömästi.

Neitsyt

Asiat sujuvat tänään helposti, mutta nopealla tempolla. Ole valmis tekemään nopeita päätöksiä ja lähtemään salamana liikkeelle heti kun siltä tuntuu. Hitaus kostautuu välittömästi ja sitten kyllä harmittaa.

Vaaka

Joku tekee sinulle yllättävän ehdotuksen, joka kiehtoo sinua mutta et oikein tiedä uskallatko lähteä liikkeelle. Luota omiin tunnelmiisi ja omaan innostukseesi, sillä innostus on elämän aitoustakuu.

Skorpioni

Elämässäsi on yllättävää sujuvuutta, sillä alitajunta ja tietoisuutesi ohjaavat sinua tasapainoisesti oikeaan suuntaan. Luota tuntemuksiisi ja hetken mielijohteisiin etkä tule pettymään.

Jousimies

Yllättävä takaisku tai harmillinen käänne, joka osuu tälle päivälle, on todellisuudessa vinkki jostakin toisesta ulottuvillasi olevasta mahdollisuudesta. Saat siitä kiinni vain katsomalla eteenpäin harmittelun sijasta.

Kauris

Sinuun suhtaudutaan tänään yllättävän myönteisesti. Ota vastaan sinulle tarjottavat mahdollisuudet ja suosionosoitukset avoimin mielin ja käytä kaikki tilaisuudet empimättä hyväksesi.

Vesimies

Huomaat jonkun ystäväsi kohtaavan tänään onnekkaita tapahtumia ilman näkyvää omaa ansiotaan. Pystyessäsi iloitsemaan yhdessä hänen kanssaan huomaat pian olevasi itse samassa tilanteessa.

Kalat

Oikea päivä muistaa jotakin hyvää ystävää tekstiviestillä tai puhelulla. Mieti ketä kohtaan tunnet suurinta kiitollisuutta juuri nyt tätä lukiessasi ja kerro se hänelle. Aito ystävyys on kalleimpia aarteitamme.

X