Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 30.1.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu siirtyy kaksosten merkkiin pariksi päiväksi ja sen pitäisi keventää ilmapiiriä ainakin sinun kohdallasi. Yhteydenpito sujuu nopeammin ja jouhevammin, jopa erittäin hektistäkin viestintää on odotettavissa erityisesti tänään. Älä ota ohjelmaan mitään pitkäveteistä! Salainen tunne voi olla kypsymässä?

Härkä (20.4.-20.5.)

Näinä päivinä monien härkien agendalla on tavaroiden toimittamista, kuskaamista tai ostamista. Voit avata lompakkosi melko herkästi ja jopa katua jotain ostosta hetimiten. Varo omaa tai läheisen liiallista huolettomuutta raha-asioissa! Kanssakäyminen ystävien kanssa näyttää antavan parastaan!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Elävyytesi vaikuttaisi nousevan nyt korkeisiin lukemiin, joten sinun on vaikea hillitä itsesi kaikissa asioissa. Tähän päivään voi sisältyä poikkeuksellisen paljon puhetta, kirjoittamista, somea tai nopeaa asioiden hoitamista. Päämääränä voi myös olla harmonian tai kauneuden luominen tai jotain juhlan järjestämiseen liittyvää.

Rapu (21.6.-22.7.)

Olisikohan jokin salattu asia paljastumassa? Vai onko keskusteluja jostain arkaluontoisesta aiheesta, johon kaikilla ei ole pääsyä? Tai sitten ilmassa on asioita, jotka koskevat avustamista tai myötätunnon osoitusta. Ehkä toteutat omaa päämäärääsi hyvin tällä tavalla. Porskutat jossain suhteessa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Juuri nyt sinulla on todennäköisesti tilaisuus edetä vinhaa vauhtia hankkeessa, johon liittyy tulevaisuuden suunnitelmia tai hyvin laajan kokonaisuuden käsittelyä. Myös nuorekkuus voi olla teemana, näkyä vaatevalinnoissa tai koskettaa sinua tavalla tai toisella. Onko suhdeasioihin yltänyt mustasukkaisuus?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Merkittävä tai kiireellinen työasia on todennäköisesti tapetilla, mutta on myös mahdollista, että haluat nyt yhtäkkiä enemmän uraltasi. Uusi urakin voi häämöttää mahdollisuutena. Pahinta olisi tunne, että jäät muista jälkeen jossain etenemisessä. Vastapuolen tunne-elämää et voi aina ymmärtää!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Olisiko nyt viimein se kohta, monen kuukauden pohdiskelun jälkeen, jolloin etenet selvästi suunnitelmassa, johon liittyy sosiaalinen nousu tai matkailu? Ainakin planeetat puoltavat innokkuutta näissä aiheissa, ja ehkä myös opiskelussa. Pidätkö tarpeeksi huolta, että arjen tehtävät jaetaan?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Joitain kiireellisesti hoidettavia seikkoja saattaa olla agendalla. Ehkä jokin niistä liittyy raha-asian hoitamiseen, ja silloin kannattaa erityisesti varoa hutilointia. Salaperäisyys ja toiminta voivat nivoutua jollain tavalla toisiinsa. Pidä myös huolta, että suhteessakin säilyy salaperäisyys itsestäänselvyyden sijaan.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuun ja Marsin kohtaaminen vastakkaisessa merkissäsi kaksosissa voi viitata siihen, että nyt on meneillään tai aluillaan jotain hektistä vuorovaihtoon liittyvää. Toivottavasti pysyt mukana siinä, miten toiset vievät asioita eteenpäin! Varo ylilyöntejä tai provokaatiota! Tunteissa voi olla ristiriitaista.

Kauris (21.12.-19.1.)

Arkinen suorittaminen saattaa vaatia näinä päivinä enemmän, joten kääri hihat ja tee tarpeelliset työt, vaikka se ei kovin paljoa kiinnostaisikaan! Terveysasiat voivat myös olla esillä jollain tavalla ja ehkä kiinnostut terveellisemmästä tavasta vaikkapa ravinnon kautta. Lähellä löytyy lämminhenkisyyttä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla on parin päivän aikana harmoniset planeetat, jotka saavat sinut herkemmin säteilemään ja olemaan toisten huomion kohteena. Löydät nyt helpommin luovia ratkaisuja asioihin, ja siitä sinut saatetaan myös noteerata työssä tai harrastuksen parissa. Rakkaus toimii parhaiten yhteisen nautinnon äärellä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Jotain kiivastahtista näyttäisi olevan tekeillä näinä päivinä, ja olet herkästi valmiustilassa tai jopa hermostunut. Liikunta auttaisi purkamaan jännitteitä, ja olethan muutenkin liikunnallisempi näinä kuukausina Marsin voimakkaan aseman ansiosta. Venus merkissäsi tuo sinulle antoisia hetkiä tunne-elämässä!

X