Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 17.11.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Pyrkimyksiisi voi kiteytyä konkreettinen aihe, oli sitten kyse tavoitellusta yhteiskunnallisesta asemasta, tavaran hankinnasta tai vaikkapa kodin tyylin muutoksesta. Sinulla on todennäköisesti kantaa ottavampi asenne viikkojen ajan, ja voit suunnitella myös lomamatkaa. Suhteissa on tapahtumarikasta!

Härkä (20.4.-20.5.)

Aurinko ja Mars ovat tänäänkin poikkeuksellisessa yhtymässä taivaalla suhdesektorillasi, mikä kirvoittaa sinua toimimaan erityisesti muiden kanssa. Tämä saattaa olla oivallista aikaa yrittäjille ja urheilijoille. Käytännön talousasioita voi tulla ripotellen näiden viikkojen aikana. Rajua romantiikkaakin voi olla tarjolla.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Olisikohan jokin aloitteen paikka työympyröissä näiden päivien aikana. Muutoin esillä saattaa olla paljon keskittymistä ja perinpohjaisuutta vaativa tehtävä. Tänään voi olla mielessä talousseikka, joka on ehkä vanhaa perua tai seuraavassa vaiheessa. Venus pitää sinut sidoksissa tyyliin, ja lahja-asiakin on mielessä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Puhkuvaa intoa ja intohimoa on varmaankin ilmaantunut jo pidempään, ja siihen yhdistyy luovuus. Nyt voi olla todellakin aika viedä eteenpäin luovia hankkeita. Kuu ja syväluotaavaa Pluto ovat tänään yhdessä vastakkaisessa merkissä tuomassa pohdintaa suhteen puutteista tai menneistä asioista!

Leijona (23.7.-22.8.)

Merkkisi on yhä poikkeuksellisen puhdikkaan planeettavaikutuksen alla. Vaativaa tekemistä saattaa olla siis yllin kyllin muun muassa kotioloissa tai perheen parissa. Ehkä luot kovaan tahtiin peruskiviä uudelle alulle tai vaikkapa asuinpaikalle. Onkohan erikoinen arjen pulma ratkottavana?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tässä voi olla tilanteita, jolloin lähellä liikkuminen on ajankohtaista jollain välineellä, julkisella kulkuneuvolla tai kävellen. Kyse voi tietenkin olla myös kuntopyörässä tai vastaavassa välineessä istumisesta. Jalkasi kaipaavat liikuntaa ja aivosi liikettä. Voisitko ajatella tänään syvällistä viihdettä?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kannattaa kiinnittää huomiota kotioloihin, jos sieltä löytyy jotain epäselvää vaikkapa ihmisten välisissä suhteissa. Tunnetilat saattavat kärjistyä puolin ja toisin, mutta yhtä hyvin puhdistava keskustelu antaa tilaa uudelle alulle. Nämä päivät suosivat yleensä tiedollista vuorovaihtoa tai älyllistä leikkisyyttä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Onkohan sinulla meneillään vaativa tehtävä, joka vaatii syvällistä psykologista pohdintaa? Vai sukellatko tuon tuosta työympäristön ihmisten välisiin suhteisiin ja niiden analysointiin kiinteällä havaintokyvylläsi? Konkreettiset käytännön asiat vievät huomiotasi, mutta varo päiväunelmointiin menemistä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Monilla jousimiehillä jatkuu jakso, joka edellyttää asettumista taustalle tai tilanteiden tarkkailua. Mukana saattaa olla epäselviä tilanteita, unohduksia tai aiheita, jotka edellyttävät uhrautumista ja auttamista. Useat planeetat, kuten Merkurius ja Venus, luovat miellyttäviä tilanteita somessa tai muussa viestinnässä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Tässä päivässä saattaa olla syvällisiä tietoisuuden virtoja, jotka saattavat johtaa muun muassa hiusten halkomiseen tunneasiassa tai erimielisyyden suhteen. Menneisyys saattaa näyttäytyä, vaikkapa niin, että törmäät ihmiseen, jota et ole nähnyt pitkään aikaan. Asenteet eivät aina kohtaa romanttisissa päämäärissä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Voimaa vaativat aiheet ovat yhä parasta, mitä voit näiden viikkojen aikana tehdä. Tartu siis asioihin, jotka ovat jääneet aiemmin tekemättä ja tee ylimääräistä, sillä harvoin saat näin paljon tukea planeetoilta. Suhdetta voisi piristää matkustaminen tai ihastuttava kulttuurikokemus, jossa kauneus ja harmonia yhdistyvät!

Kalat (19.2.-19.3.)

Voi olla, että työympyröissä on monenlaista sähellystä, kiirettä tai äkkinäisiä tilanteita. Ajattelun planeetan Merkuriuksen haasteellinen sijainti merkkiisi nähden voi tarkoittaa myös riidan leimahtamista tai vähintään erimielisyyden ratkomista. Yhteisössä voi olla erikoinen tai syväluotaava vaihe.

X