päivähoroskooppi härkä
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 20.1.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Aurinko vaihtaa merkkiä vesimieheen kauriista, jossa se on ollut viimeisen kuukauden, ja samalla sen pitäisi keventää olotilaasi. Parin päivän sisällä kevennys tuntuu varmasti voimakkaammin. Mielikuvituksesi lähtee helpommin lentoon ja ajatukset siirtyvät tulevaisuuteen tuota pikaa. Suhde-elämä on parempaa ryhmässä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Jokin väsähtäneisyys voi iskeä sinuun nyt alkavalla muutaman viikon jaksolla, ja kannattaa ainakin kuunnella omaa jaksamistasi! Kuu ja Merkurius kauriissa puolestaan tukevat kaikkia hankkeitasi, jotka vievät sinua muotoilemaan sanoja elämänläheisistä aiheista. Lähipäivien sisällä Venus tukee ryhdistäytymistä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jo jonkin aikaa jatkuneet kauris-planeetat saattavat tehdä sinut mietteliääksi taloutesi suhteen, mutta parhaimmillaan teet selkeitä ja pitkäaikaisia päätöksiä niiden suhteen. Työympäristössä käytännön töiden jakaminen tehdään ehkä uudestaan. Paljon vuorovaihtoa voi olla muualla asuvien tuttujen kanssa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Toisten kanssa sumpliminen saattaa olla vielä intensiivistä tai poikkeuksellista viime päivien vanavedessä. Nopeatempoista arkista puuhaa ja järjesteltävää on monilla tiedossa, mutta ajatukset eivät aina ehdi nextille levelille, kuten yleviin filosofioihin. Onko rakkauden yhteydessä jokin taakka?

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla näyttäisi alkavan jakso, jolloin muut ihmiset tai tahot määrittävät enemmän omaa olemistasi tai työnteon raameja. Toisilla saattaa olla originelleja ideoita, joita kannattaa kuunnella. Trendinä voikin nyt olla joko työelämässä tai yksityiselämässä, että uutta putkeen vaan! Rakkaudessa ei voi liioitella.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Näyttäisi siltä, että sinä, perinteet ja historia olette jollain tavalla harmoniassa keskenään tänään. Voihan se olla sitäkin, että koet mielenkiintoisen historiallisen taide-elämyksen tai ammennat menneisyydestä jotain mielenkiintoista. Jokin uusi työtahti voi tehdä tuloaan tai sitten kyseessä on terveysrutiini.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Useat planeetat painottavat viime viikkojen tapaan kotioloja, oli sitten kyseessä perhe, asuminen tai suvun menneisyys. Myös aivan lähellä kotia saattaa olla enemmän aktiviteetteja tai ihmisten kanssa tekemistä. Lisää elinvoimaa on tulossa useaksi viikoksi, ja heräät henkiin kaamoksen ankeudesta.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Auringon asema lähiviikkoina viittaa siihen, että jaksamisesi ei ole välttämättä aivan samalla tasolla kuin viime viikkoina. Flunssaviruksia kannattaisi vältellä ainakin jonkin verran. Kaikki, mikä liittyy puhumiseen ja tunteiden välittämiseen sanoilla on suotuisten tähtien alla. Suhdekin paranee sillä tavalla!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuu ja Merkurius ovat pari päivää yhdessä kauriissa ja korostavat materiaalisia tarpeitasi. Shoppailua voi siis olla tiedossa tai työpaikan materiaalisiin välineisiin keskittymistä. Juoksevia ostoksia voi tulla eteen myös. Lähipäivinä suhteet näyttäisivät olevan melko rauhallisia ja naapurustokin kiinnostaa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulle tarjoutuu tilaisuus esittää asioita ystävällisesti tai tunteisiin vetoavalla tavalla. Johonkin vanhaan aiheeseen palaaminen voi olla asialistalla joko työelämässä tai yksityisesti. Tunneasiat voivat olla pinnalla ja selvitettävääkin on. Venus viittaa siihen, että suhteessa pitäisi kurkata raha-asioita.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Nyt voi olla taas paikka keskittyä asioihin, jotka vaativat omaa rauhaa ja hiljaisuutta, tai ehkä luovaa taiteellisuutta joidenkin kohdalla. Alitajunnan sanoittaminen onnistuu poikkeuksellisen hyvin ja runosuoni voi puhjeta. Merkittävä hetki suhteen konkretian kannalta näyttäisi olevan lähipäivinä tuloillaan.

Kalat (19.2.-19.3.)

Innostava tekeminen yhteisön kanssa ei ota loppuakseen monien kalojen kohdalla. Olet todennäköisesti alkanut näkemään maailman laajempana ja enemmän täynnä mahdollisuuksia, ja siitä on hyötyä sen suhteen, miten suhteutat itsesi ympäristöösi. Suhteissa on käsiteltäviä seikkoja vielä noin viikon verran.

X