Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 22.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Tässä hetkessä voi näkyä väläyksiä siitä, mitä suuressa maailmassa tapahtuu, ehkä kontaktien tai pikku matkan muodossa. Varsinkin musiikillinen elämys kaukana kotoa voisi tuoda jotain ekstraa päivääsi. Ehkä tunne ja tahto kulkevat hieman ristiin, mutta se ei menoa haittaa. Flaksisi pysyy korkealla tasolla!

Härkä (20.4.-20.5.)

Mars tukee tasaista työntekoasi parin kuukauden ajan, ja tästä hetkestä vielä kuukauden. Se kannustaa myös tekemään enemmän töitä ihmisten tai kauneuden parissa. Jakso voisi siis sopia vaikka kättentöihin kauneuden luomiseksi. Saat helpommin esiin ajatuksesi ja mahdollisesti vielä framille asti.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinun kohdallasi on yhä hiukan repiviä planeettavaikutuksia. Riippuu itsestäsi, koetko ne innostaviksi, rasittaviksi vai vauhdilla eteenpäin vieviksi. Ehkä asumiseen liittyvät vastuut tai vastuiden jakaminen askarruttaa. Mars on kannaltasi erittäin suotuisa, ja tekee hurmaamisesta helppoa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Arkisen työn alueella saattaa olla järjestystä sekoittavia tekijöitä tai sitten laiskuus iskee lisää pökköä pesään epäjärjestykseen. Pidä huolta, ettet kadota mitään. Näinä viikkoina on kuitenkin mahdollisuus saada poikkeuksellisen paljon aikaan kotipesässä. Nautinnot liittyvät ehkä tavaraan tai ruokaan!

Leijona (23.7.-22.8.)

Huomiosi saattaa mennä tänään enemmän muihin asioihin kuin selkeyttä vaativaan työhön, mitä oletkin omaksunut paljon viime aikoina. Nyt voi olla lisää luovuutta pelissä ja vapaa-aika voi kutsua mukaansa voimakkaasti. Musiikilla, vesielementillä tai hyvin rennolla olemisella on iso rooli, mutta rakkauden tunne ei ole realistinen.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Onkohan kotiasioissasi jotain, mikä ei ole ihan selvää vaan jää roikkumaan ilmaan? Tai sitten et halua kantaa raskaita taakkoja tai siivota ja järjestää. Neptunuksen voimakas asema taivaalla voi kohdallasi tietää enemmän virran mukana menemistä tai mielikuvitusta. Kaikki muu paitsi aseman edistäminen kiinnostaa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jos olet aikeissa esittää jotain tai puhua jostain aiheesta, ota huomioon, että itse asiaan voi sekoittua muitakin aiheita, ehkä tahattomasti. Parasta olisikin puhua suoraan tajunnan virtaa, toivottavasti rennossa tilaisuudessa. Alitajunta on yhä voimakas, kuten myös halu auttaa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ajattelemattomuutta saattaa olla siinä, miten suhtaudut taloudelliseen tilanteeseen tai tavaran tarpeeseen. On tietty mahdollista, että haluat sijoittaa johonkin epämateriaaliseen tai turhaan.  Työssä voi näinä aikoina olla enemmän valmistautumista tulevaan, ja saat tilaisuuksia lepäillä ennen ponnistuksia.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kyseessä voi tällä hetkellä olla jotain sekavaa kuten halujen sekamelskaa. Vältä sekaantumista liikaa muiden asioihin, sillä voit löytää itsesi hankalasta tilanteesta. Tänään voi olla hyvä karttaa tärkeiden työasioiden eteenpäinviemistä ja antaa sen sijaan tilaa kaikelle mukavalle ja rentouttavalle!

Kauris (21.12.-19.1.)

Poissaolevuus saattaa olla nyt heiniäsi, sillä planeetat viittaavat siihen suuntaan. Sopisit suorastaan viettämään aikaa aurinkorannalla, kylpylässä tai hämärässä valossa konsertissa tai muissa sfääreissä kuten vaikka henkisessä tapahtumassa. Tunneplaneetat voivat heittää epäilyn ilmaan!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Neptunus-planeetta on taivaalla voimakkaana ja sen mielikuvituksekkaat tai sekavuutta aiheuttavat värähtelyt koskettavat sinuakin. Ehkä eniten epäselvyyttä koet yhteisössäsi tai sitten ystäväpiirissä voi olla väärinkäsitys. Parhainta Neptunuksessa on idealismi! Venuksen asema tuo yhä paljon suhteita tiellesi!

Kalat (19.2.-19.3.)

Oma planeettasi, väreilevä, mielikuvitusta kohottava Neptunus on tänään voimakkaana taivaalla. Se voi herkistää ja muutella olotilojasi merkittävästi ja toimii hyvin luovuutta vaativilla aloilla, erityisesti taiteessa ja musiikissa. Älä kuitenkaan tee nyt tärkeitä ratkaisuja, mutta anna tilaa elävyydelle!

X