Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 19.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Nämä viikot ovat varsin kaksinaisia. Ensinnäkin merkkisi hallitsijaplaneetta Mars pysyy koko ajan merkkiäsi vastapäätä, jossa se on voimakkaana aktivoimassa sinua toimintaan, myös yhdessä muiden kanssa. Toisaalta pienimuotoinen tekeminen vie aikaasi ja energiaasi. Haluatko tuoda jotain suhdetta enemmän esiin?

Härkä (20.4.-20.5.)

Olet saanut planeetoista paljon tilaisuuksia kohottaviin kokemuksiin, joiden myötä itsetuntosi on todennäköisesti korkeimmillaan. Ehkä olet sanoittanut asioita tai tunteita, ja siitä on voinut olla paljonkin hyötyä suhteissa. Arjessa toimiminen tasapainon tai esteettisen harmonian löytämiseksi jatkuu.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Tiukat aikataulut tai intensiiviset ajatteluprosessit jatkuvat ja pitävät sinut ehkä liikaakin valmiustilassa. Pyri saamaan olotilaasi rentoutta vaikkapa mindfulnessilla, meditaatiolla, joogalla tai metsässä kävelyllä. Työn arjessa on monilla pieniä muutoksia tai yllättäviä liikkeellelähtöjä.

Rapu (21.6.-22.7.)

Paperityötä on tiedossa enemmänkin monien rapujen kohdalla, ja voit tehdä poikkeuksellisen pitkään työtä saman hankkeen parissa. Näinä viikkoina on tärkeää, miten täsmällisesti ilmaiset itseäsi kirjallisesti tai suullisesti. Rakkauden tai viihteen saralla on nähtävästi jotain vaihtelua tai yllätys.

Leijona (23.7.-22.8.)

Moni leijona jatkaa tänäänkin marssiaan kohti menestystä, näkyvyyttä tai vaikkapa suosiota yhteisön parissa. Pitkäaikainen Jupiter nimittäin yhä sijoittuu merkkiisi nähden hyvin näyttävään paikkaan. Nämä ajat ovat suorastaan poikkeuksellisia myös vapauden tuulten suhteen, ja tulet muistelemaan niitä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jo viime kuussa ja myöhemmin esillä olleet kysymykset voivat tulla esiin ja saada ymmärtämään niistä lisää. Rentoutuminen kiireen keskellä olisi hyvä saada aikaiseksi, joten yritä irtaantua ajatuksista edes hetkittäin. Suhteissa voi olla parasta oleminen kulissien takana tai jopa kaukana tai poissa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Käytännön seikkojen parissa voi olla kaikenlaista nopeaa tai yllättävää hoidettavaa. Tarve hankintaan saattaa tupsahtaa yhtäkkiä mieleen, mutta hankinnan järkevyydestä ei ole takeita.  Liikkuminen on näiden aikojen juttu, sillä energiaa riittää. Löydät mahdollisesti uuden, kiinnostavan ryhmäliikunnan!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kuu on merkissäsi ja dynaamisesti asemoitunut muihin planeettoihin nähden, joten tyypillisesti kuuhun liittyvät tunnetilat voivat vaihdella paljon erityisesti sinun kohdallasi. Ehkä haluat jotain ja sitten yhtäkkiä jotain muuta. Pitkäaikainen Saturnus vahvistaa koko ajan käsitystäsi itsestäsi ja omasta arvostasi!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Se, mikä on ollut piilossa tai kätkettyä, voi tulla yllättäen esiin. Kyseessä voi olla asenne tai mielipide, joka on omasi tai jonkun toisen. Työelämässä tai arjessa voi olla monenlaisia vaikuttimia ja vaihtelevia olotiloja. Pidä päämääriesi sumpliminen esillä ja arvioi niitä monesta näkökulmasta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Kaukaiset paikat tai kaukaiset unelmat saattavat koskettaa elämääsi ja voit sortua jopa haaveiluun, mikä ei ole tyypillistä järkiperäiselle merkillesi. Epärationaalisuutta on ilmassa, myös muiden merkkien kohdalla, joten pitkälle kantavia ratkaisuja kannattaa välttää. Osallistutko erikoiseen tilaisuuteen?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Työympyröihin voi tulla erikoisia tai jopa häiritseviä elementtejä mukaan juuri nyt, sillä kuu on dynaamisesti merkkiisi nähden ja erikoisesti asemoitunut muihin planeettoihin. Kuu voi siten muokata mielialoja tai tarpeita melkoisesti. Onko taloudellisessa palapelissä jokin osa, joka voisi ehkä pettää?

Kalat (19.2.-19.3.)

Ilmassa saattaa olla juuri tänään varsin mielikuvituksellisia elementtejä, jotka pitävät jalat tiukasti pois maan pinnalta. Kanssakäymisessä ja suhteissa saattaa olla kaikenlaista pehmittävää ja kaunopuheista, ja aiheet voivat lennellä suurissa suunnitelmissa. Ideat ja mielipiteet ovat vaikutteille alttiita.

X