Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 21.–27.9.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
MVPhotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Nyt sinun on aika keskittyä itseesi ja uudistaa imagoasi. Sisäinen muutoksesi voi saada aikaan muutoksia myös ympäristössäsi. Taloustilanteesi saattaa piristyä, ja tunnet sen vuoksi houkutusta itsesi hemmotteluun.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Nyt on hyvä hetki käynnistää uusia projekteja. Mitä enemmän hyödynnät eteesi tulevia tilaisuuksia, sitä todennäköisemmin edistyt hankkeissasi. Ota ensimmäiset askeleet ajoissa, niin asiat lähtevät heti rullaamaan.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tulevalla viikolla voit saavuttaa jotain, josta olet haaveillut jo pidemmän aikaa. Teet ahkerasti töitä ja saat tukea lähimmäisiltäsi. Hyödynnä kaikki sinulle tarjottu apu, sillä silloin voit päästä tavoitteeseesi nopeammin.

Kauris 21.12.–19.1.

Kun uskallat ottaa askeleen kohti tuntematonta, se tuntuu palkitsevalta. Hyödynnä nyt kaikki eteesi tulevat tilaisuudet mahdollisimman hyvin. Jos innostut jostain uudesta asiasta, älä epäröi, vaan uppoudu siihen kunnolla.

Vesimies 20.1.–18.2.

Oletko valmis totaaliseen elämänmuutokseen? Tulevalla viikolla voit muuttaa vastoinkäymiset onnistumisiksi ja saada sitä kautta sisäistä rauhaa. Positiivisen ja pirteän energiasi ansiosta erotut eduksesi joukosta.

Kalat 19.2.–19.3.

Uusi suhde saattaa paljastua potentiaaliseksi, ja uskallat kertoa syvimmistäkin tunteistasi. Olipa kyseessä sitten liikekumppanuus, romanssi tai uusi ystävyys, teistä voi tulla oikea voimatiimi. Yhdessä voitte saavuttaa jotain ennennäkemätöntä.

Oinas 20.3.–19.4.

Tuleva viikko voi olla todella voimaannuttava, ja uskallat tehdä jotain uutta ja jännittävää. Olet valmis käyttämään energiaasi erääseen innovatiiviseen projektiin. Myös romanttinen elämäsi saattaa hyötyä tilanteesta.

Härkä 20.4.–20.5.

Uusi romanssi voi saada voimakkaan alun, kun tulevalla viikolla päätät kertoa tunteistasi. Mitä tahansa aloitatkin, se saattaa mullistaa elämääsi useammalla kuin yhdellä tavalla. Uudet tuulet puhaltavat, ja tunnet vihdoin vapautta: voit olla oma itsesi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Päämäärätietoinen otteesi voi viedä asioita eteenpäin ja tuottaa paljon tulosta. Jos olet miettinyt jotain taktista siirtoa, tee se nyt. Älä jumiudu paikoilleen, vaan uskalla ottaa riski.

Rapu 21.6.–22.7.

Yritä tarkastella asioita monesta eri näkökulmasta, niin jokin sinulle tärkeä suunnitelma tai projekti voi toteutua. Tulossa on erittäin dynaaminen viikko, ja ylität vaivattomasti eteesi tulevat esteet. Kun olet sekä luova että järkevä, pääset lähemmäksi tavoitteitasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Anteliaisuutesi ei jää muilta huomaamatta. Osaat olla empaattinen ja kuunnella muita ja sen avulla pääset pitkälle. Yksi vilpittömästi tekemäsi teko poikii ansaitsemasi palkinnon.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet valmis uuteen alkuun, ja tuleva viikko antaa sinulle voimakkaan sysäyksen oikeaan suuntaan. Laadi vahva ja varma suunnitelma, niin mikään ei voi estää sinua etenemästä. Luovuus ja monipuolinen ajattelu ovat avaimia menestykseen.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/­horoskoopit.

X