päivähoroskooppi kaksoset
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 6.1.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Aurinko, kuu ja Merkurius osoittavat suuntiin, joissa viitoitetaan tietä kodin asioiden parissa. Se voi tarkoittaa enemmän vastuita perhepiirissä, kuten vaikkapa siivousta. Suuret suunnitelmat ovat myös mielessäsi näinä päivinä ja onnistut näkemään, mitä seikkoja sinun on vielä hiottava päästäksesi eteenpäin.

Härkä (20.4.-20.5.)

Nyt on käsillä erinomaiset päivät elämäsi laajentamisen kannalta. Uusia visioita ja näkemyksiä voi tulla esiin ja parhaimmassa tapauksessa voisit jopa aloittaa uuden opiskelun. Todennäköisesti tällä hetkellä valitut opinnot ovat pidemmän päälle tuottavia. Työmatkaa voi olla joillekin tiedossa. Suhteen odotukset ovat kovat!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ovatko resurssit jollain lailla mielessäsi? Ehkä niin, että pohdit pidemmän tähtäimen sijoittamista tai käytännön tavaroiden ostamista. On myös mahdollista, että löydät itsesi usein tällaisten pohdintojen keskiöstä, jossa muut vuodattavat sinulle talousasioitaan. Kauempana oleva tuttava ilmoittaa itsestään.

Rapu (21.6.-22.7.)

Eläväistä kanssakäymistä näyttäisi olevan tiedossa, joskus varsin nopeaankin tahtiin. Impulsiivisuus ja tunteiden näyttäminen saattavat olla kuvassa mukana tavallista enemmän, ja muisteloita menneisyydestä vaalitaan. Se, mikä on sinulle tuttua ja turvallista, on nyt suuremmassa roolissa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Vaikuttaisi siltä, että kaipaat lepoa tai rauhaa, ja sitä voi olla tarjolla useista syistä. Ehkä erityisiä tapahtumia ei yksinkertaisesti ole tiedossa tai muut eivät ole innostuneet aktiivisesta tekemisestä. Voit nyt saada paljon paneutumisesta historian aarteisiin museossa tai kirjallisuuden myötä. Erikoinen ihminen kiehtoo!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Näinä aikoina sinun on helppoa näyttää itsestäsi parhaat puolesi ja olla rennompi. Ehkä täydellisyydenhalusi ei iske niin voimakkaana ja lipsut rutiinitehtävistä helpommin. Voit löytää uuden tunteisiin liittyvän kiinnekohdan yhteisössä, joka saattaa tulla muutenkin kiinteämmäksi ja tarjota perheen ominaisuuksia.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Olisiko nyt aika palata ruotuun jossain aiheessa tai järjestäytyä uudelleen alkavaa vuotta ajatellen? Planeetat joka tapauksessa painottavat ryhdistäytymistä ja vakavaa suhtautumista aineellisiin seikkoihin. Kodin piirissä on uudistavaa energiaa, ja siksi voi olla helpompi päästä eroon turhasta tavarasta.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olet ehkä jo pidempään halunnut pitää joitain toimiasi omana tietonasi tai vain pienelle joukolle jaettuna. Ehkä sinusta vain tuntuu siltä, että salaperäisyys tai yksin touhuilu vetoaa sinuun enemmän näinä aikoina. Useat planeetat pitävät sinut myös kytkettynä sanalliseen vuorovaihtoon tai tekstin pariin.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Viime viikot ovat pitäneet sinua tasaisuudessa, sen sijaan että seikkailisit pitkin mantuja ja mantereita kuten merkillesi yleensä sopii. Olet ollut kiinnostunut materiaalisesta statuksestasi tai muutoin tavarasta, ehkä sen toimittamisesta. Suhteisiin on tullut uutta helppoutta tai uteliaisuutta, mikä jatkuu useamman viikon ajan!

Kauris (21.12.-19.1.)

Joissakin asioissa saattaa olla uutta helppoutta ja sujuvuutta, ja on mahdollista, että näet vihdoin asian uudesta näkökulmasta ja se voi räjäyttää tajuntasi! Kyseessä voi olla harrastukseen liittyvä asia tai rakkauselämään liittyvä oivallus. Uusi makunautinto voi tehdä suuren vaikutuksen tai kehosi nauttii muutoin jostain!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Mielessäsi on voinut olla viime aikoina enemmän asioita, jotka ovat pitäneet sinut erillään muista tai ainakin hajuraon päässä. Kannattaa yhä muistaa, että yksiololla tai vetäytymisellä on kehittävät puolensa ja pääset nauttimaan niistä vielä parisen viikkoa. Venus merkissäsi tuo kuitenkin tunteen, että sinusta välitetään!

Kalat (19.2.-19.3.)

Näyttää siltä, että voisit nauttia tästä päivästä täysin rinnoin, mikäli pidät mielesi ja sydämesi avoimena. Nyt voi olla aika pienille ihmeille tai säkenöiville tapahtumille, jotka jäävät mieleesi pitkäksi aikaa. Onko joku läheinen tällä hetkellä etääntynyt sinusta tai onko joku vain väliaikaisesti poissa maisemista?

X