Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 13.3.

13.3.2018 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Toinen hyvä syy olla mieliksi pääasiassa itselleen on Auringon ja Jupiterin kolmio, joka antaa mahtavaa potkua itseäsi innostaville ideoille ja projekteille, mutta vain niille. Menestys seuraa hyvältä tuntuvaa tekemistä ja nyt on onnenpotkuja tarjolla.

Oinas

Jupiterin raskas aspekti merkkiisi varoittaa odottamattomasta takaiskusta tai pettymyksestä, joka kohtaa jotain myötätuulessa ollutta projektia elämässäsi. Tällaisessa tilanteessa odottaa aina hankaluuksia aiheuttanutta juttua menestyksekkäämpi mahdollisuus, kunhan et jää itkemään menetystäsi.

Härkä

Näiden päivien aikana kannattaa uskaltautua uusille urille ja ottaa jopa pieniä riskejä asioissa, joista huomaat innostuvasi kaikkein eniten. Jupiter ja Aurinko antavat sinulle voimaa ja menestykseen johtavaa näkemystä, jonka ansiosta voit tuntea tavallista suurempaa itsevarmuutta kaikissa toimissasi.

Kaksoset

Jos tuntuu että tyytymättömyys ja siitä juontava väsymys iskee voimalla kimppuusi, niin kannattaa miettiä välittömiä toimia tilanteen korjaamiseksi. Sinun olisi pystyttävä jättämään joku aikansa elänyt juttu kokonaan taaksesi ja keskittämään voimasi ihan uuteen projektiin. Väsymys hellittää heti.

Rapu

Elät yhtä vuoden suotuisimmista jaksoista ja saadaksesi siitä kaiken hyödyn irti kannattaa nyt tarttua epäröimättä kaikkiin tilaisuuksiin, joita elämä eteesi pudottelee. Menestyksen tuloksia tai voittoja ei kuitenkaan parane laskea, sillä onni seuraa ainoastaan onnellista ja iloista tekemistä.

Leijona

Olet tekemässä jotain hyvin merkittävää ratkaisua, mutta epäilys kalvaa mieltäsi. Älä jätä epäilyksille mitään sijaa. Aika on varmasti oikea, mutta ellet uskalla ottaa riittävän suurta riskiä tulee mahdollisuus lipumaan ohitsesi kuin loistoristeilijä, josta ei nähdä pientä kumivenettäsi.

Neitsyt

Ole tarkkana tehdessäsi suunnitelmia pidemmällä tähtäimellä, sillä mitkään lupaukset eivät nyt pidä paikkaansa sellaisina kuin sinä ne ymmärrät. Varmista ainakin kahdesti, että haluat kaikesta sydämestäsi tehdä sitä mihin olet ryhtymässä. Silloin menestys on kaikkia lupauksia suurempaa.

Vaaka

Elämä tarjoaa sinulle jotain hyvin radikaalia askelta eteenpäin elämässäsi. Askel kannattaa ottaa, mutta älä uskottele, että kaikki tapahtuu niin nopeasti kuin kuvittelet. Valmistaudu suosiolla muutamaan tiukkaan pudotukseen projektin kestäessä, jotta et erehtyisi luovuttamaan ennen aikojaan.

Skorpioni

Mistä ikinä tunnet nyt innostuvasi, niin lähde täysillä mukaan, sillä näiden päivien energia lupaa suurta toimivuutta uusille ideoille. Auringon ja Jupiterin kolmio on eräs vuoden suotuisimmista ajanjaksoista minkä tahansa oman projektisi käynnistämiseen. Riittää, että olet itse peräsimessä.

Jousimies

Elämä ei ehkä näytä sinulle parhaita puoliaan, sillä hetkellinen väsymys ja haluttomuus kalvavat mieltäsi. Tilanne on kuitenkin korjattavissa, jos vain vaivaudut vilkaisemaan tarkemmin elämäsi kulkua. On lopulta täysin omissa käsissäsi tarttua elämän mielekkyyteen tältä istumalta.

Kauris

Elät näinä päivinä mukavassa myötätuulessa ja olet muutenkin onnettaren suosiossa. Käytä kaikki ilmenevät tilaisuudet hyväksesi viivyttelemättä. Jupiter ja Aurinko siunaavat kaikki ilolla ja innostuksella alulle laittamasi suunnitelmat. Saat nauttia tämän hetken aloituksista kuukausia ellei vuosia eteenpäin.

Vesimies

Juuri kun kaikki näyttää menevän hyvin, iskee yllättävä vastoinkäyminen, mutta älä anna paniikin hiipiä puseroon. Lopulta kaikki kääntyy parhain päin, jos uskallat katsoa ongelmaa suoraan silmiin ja tehdä tilanteen vaatimat korjaukset. Joudut ehkä loukkaamaan jonkun tunteita, mutta se on nyt onnistumisen hinta.

Kalat

Jupiter on nyt kolmiossa Aurinkoon merkissäsi, ja tämä on loistavaa aikaa uudistaa omaa elämää ja aloittaa menestyksekkäitä projekteja niin työelämässä kuin harrastustenkin alueella. Riittää kun nautit siitä, mihin olet ryhtymässä. Menestys seuraa sitä suurempana, mitä hauskempaa sinulla on.

Lue myös:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *