Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 14.4.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Maailman muuttuessa hurjalla ryminällä vaatii vauhdissa pysyminen entistä enemmän intuitiivista otetta päivittäisiin asioihin. Se onnistuu sitä helpommin, mitä useammin pääset irrottautumaan päivän rutiineista täysin omaan rauhaasi vaikka vain pariksi minuutiksi kerrallaan.

Oinas

Kuun neliö merkkiisi antaa sinulle ainutlaatuisen herkkyyden vaistota vaaran paikat tässä päivässä. Älä siis pistä nokkaasi sinne, missä tunnistat negatiivisia värähtelyitä. Säästyt monelta harmilta.

Härkä

Kuun kolmio merkkiisi vaikuttaa positiivisella tavalla alitajuntaasi Neptunuksen suosiollisella avustuksella. Tänään tiedät vaistomaisesti, minne sinun pitää milloinkin mennä ja mitä tehdä. Älä epäröi vaistojesi viisaita neuvoja.

Kaksonen

Tunnelmat saattavat tänään kiristyä hetkellisesti hyvinkin ahdistaviksi, mutta sitä ei pidä kokea negatiivisena ilmiönä. Kuu ja Neptunus yrittävät vain ohjata sinut paremmalle polulle, kuin mitä olet tällä hetkellä kulkemassa.

Rapu

Kuun oppositio tekee tästä päivästä vaistojen suurta juhlaa, koska Neptunus on samaan aikaan positiivisessa kulmassa merkkiisi. Pakonomainen tarve ajaa sinua juuri oikeisiin tilanteisiin ja oikeiden ihmisten luo.

Leijona

Kuun kvinkunssi merkkiisi nostaa esiin nopeita välähdyksiä ja tunnelmia, jotka suorastaan pakottavat sinua tekemään välittömiä, päiväsi rytmiä ehkä paljonkin muuttavia päätöksiä. Luota ihmeessä näihin pakottaviin välähdyksiin.

Neitsyt

Tänään sinun ei kannata jäädä miettimään monia erilaisia vaihtoehtoja, sillä valitseminen aiheuttaa vain pettymyksiä. Valintojen sijasta on pystyttävä tekemään välittömiä päätöksiä omiin tunteisiisi luottaen.

Vaaka

Vaistosi tykyttävät herkemmin kuin Hämähäkkimiehellä ja tunnut vain tietävän mitä nurkan takana odottaa. Miksi suotta hakkaisit päätäsi seinään, kun voit ihan hyvin olla menemättä sinne, minne jalkasi eivät nyt halua kulkea.

Skorpioni

Päivän mittaan saat ainakin yhden loistavan päähänpiston, josta et lopulta löydä järjen hiventäkään. Silti se on loistava ja sitä kannattaa seurata ennakkoluulottomalla asenteella. Yllätys on positiivinen.

Jousimies

Päivän raskaissa energioissa sinua pyydetään sovittelijaksi ehkä useampaankin kiistaan. Suosittelen pitäytymistä mahdollisimman kaukana muiden välisistä erimielisyyksistä, sillä tämän päivän kiistoissa on aivan uskomattomalta tuntuva lataus, jota ulkopuoliset eivät pysty selvittämään.

Kauris

Tänään tiedät ja tunnet hyvin voimakkaasti sellaiset asiat ja ihmiset, jotka rajoittavat tarpeettomasti elämääsi. Nopeasti nousevat vihantunteet ovat varmoja merkkejä siitä, että olet päästänyt jonkun määräämään liikaa sinun elämästäsi. Toimi nyt tietoisesti omilla ehdoillasi, älä haaskaa energiaasi riitelyyn.

Vesimies

Tänään sinun on otettava rohkeasti vastuu jokaisesta askeleesta, sillä jollain ihmeen tavalla tiedät, minne sinun pitää kulkea, vaikka silmäsi ja korvasi ovat tuolta tiedolta tiukasti suljetut.

Kalat

Neptunus ja Kuu ovat herkässä kulmassa merkkiisi ja antavat mahdollisuuden suurille intuitiivisille oivalluksille jossain vaiheessa päivää. Kun jalkasi alkavat tahdottomasti viedä sinua jonnekin, niin älä pistä hanttiin.

X