päivähoroskooppi skorpioni
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 4.10.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Planeetat vetävät sinua näinä päivinä herkästi ylös, ulos tai vaihteleviin suuntiin, mutta kaikkea saattaa leimata halu näyttäytyä, olla esillä ja elää täysillä. Ehkä aika ei kuitenkaan riitä kaikkeen eri puolille levittäytymiseen. Arjen korjaushanke tai muu pienipiirtoinen seikka vaatii myös huomiota yhä edelleen.

Härkä (20.4.-20.5.)

Äkillinen tarve toimia asemasi tai kunniasi eteen voi olla tiedossa, ja osaat esittää asiat hyvin seikkaperäisesti tai konkreettisesti. Omien tienestien parantaminen voi olla nytkin esillä, kuten viimeisen kuukauden aikana vaivihkaa silloin tällöin. Keskitytkö tarpeeksi suhteen parantamiseen arjessa?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Eteenpäinmenosi on aika lailla myös jarruttelua ja ajoittaista ihmettelyä epäselvien seikkojen edessä. Tunkeeko joku kapuloita rattaisiisi vai salaa sinulta motiivinsa? Joka tapauksessa näinä päivinä tilaisuuksia pitäisi olla laittaa ykköset ylle ja kokea herkullisia tilanteita ja tapaamisia, ellei sitten hyvää viihdettä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Parin päivän aikana talousasiat voivat viedä huomion joko työpaikalla tai yksityiselämässä. Kyseessä voi olla erikoinen ratkaisu, ellei sitä pyöritellä vielä moneen suuntaan. Alitajuinen tuntemus voi puskea pintaan ja haluaisit sanoa sanottavasi. Tutkiskele itseäsi syvältä, ja löydä uusi ominaisuus tai kyky!

Leijona (23.7.-22.8.)

Uusia ideoita on piisannut jo todennäköisesti kuukauden ajan, ja monipuolisia ympyröitä on ollut tarjolla niiden levitykseen. Näet näinä aikoina enemmän tulevaisuuteen kuin menneisyyteen ja siitä voi olla suuri apu. Kokonaisuuksien hahmottaminen onnistuu myös. Voit olla rautakoura silkkihansikkaassa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Huomiosi voi mennä mielenkiintoiseen arjen välineeseen, joka hohkaa uutuutta tai uutta ajattelua.  Uusi työtapa tai työrutiini voi myös vaikuttaa houkuttelevalta, ja on mahdollista, että sinulle ehdotetaan uutta tehtävää. Työkuviot voivat kuitenkin osoittautua melko vaikeasti hahmotettaviksi, mikä vaatii vaiston käyttöä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Parin päivän ajan on tiedossa kivaa kipinää ja sopivaa uudistushenkeä, ja saat uusia ajatuksia, joita voisi esittää isommallekin joukolle. Olisiko aika panostaa taas enemmän harrastukseen, vapaa-aikaan ja viihteeseen, sillä ne vaikuttavat edistävän myös suhteitasi. Rakkaus kaipaa vapautta!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nyt voi olla ilmassa kotiin tai perheeseen liittyviä aloitteita tai järjestelyä, jotka ovat luonteeltaan melko lailla laatikon ulkopuolella. Ehkä suhteutat itsesi ja ajatuksesi toisiin ihmisiin varsin erikoisella tavalla, joka voi kyllä tuottaa paljon oivalluksia. Tanner voi täristä näissä asioissa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ihmiset voivat vetää sinut mukaan hankkeisiin, joihin liittyy poikkeuksellista paloa viedä asioita eteenpäin tai ottaa kantaa. Voit innostua ryhmissä kaikenlaisesta, mutta jokin tolkku on hyvä pitää, ettet mene yli äyräiden. Jotkut aloitteelliset ihmiset ympärilläsi voivat saada pääsi pyörälle tai luovaan pyörteeseen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Onko työpaikallasi liioittelua, mitä suhdekuvioihin ja ihmisten esiintymiseen tulee? Ilmassa on joka tapauksessa taipumusta pidäkkeettömyyteen tai voimakkaaseen tarpeeseen esittää asiat, mutta kyseessä voi olla joku muu kuin sinä. Kaipuuta täydellisyyteen ja raamikkuuteen on myös tiedossa, ja se koskee suhteita!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Planeettaharmonia pitää hankkeesi liikkeessä ja monet asiat rullaamassa helposti ja vaivattomasti eteenpäin. Ilmaelementin merkkisi saa tuulta ideoihin ja yhteydenpitoon. Sinulla on oivallinen mahdollisuus löytää rakkautta kauempana kotikonnuistasi!

Kalat (19.2.-19.3.)

Voit olla jollain lailla hyvin herkistynyt näiden päivien aikana, sillä oma planeettasi Neptunus on vahvasti kuvassa mukana. Neptunus voi tuoda mukanaan myös ihania muistoja, mielikuvia, taidetta ja musiikkia, ja näitä kannattaakin vaalia nyt. Suhteeseen voi hiipiä omistamisen halu, pidä se kontrollissa!

X