päivähoroskooppi kaksoset
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 22.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Ilmassa on eteenpäin pyrkivää, puhkuvaa energiaa, joka liittyy oman merkkisi lisäksi ravun, vaa’an ja kauriin planetaariseen ilmapiiriin. Tahtoelementti on korostunut, ja sillä on joko hyviä tai huonoja seurauksia. Huomiosi saattaa olla tulevan vuoden työasioissa ja uralla etenemisessä, ja pienet tehtävät jäävät sivuun.

Härkä (20.4.-20.5.)

Jupiter on siirtynyt useaksi kuukaudeksi sektoriin, jossa sen vaikutus sinuun on herkistävä. Olet siis alttiimpi kokemaan hyvin sisäisiä kokemuksia tai tutustumaan henkisiin oppeihin uudella tavalla. Voit myös jatkaa samaa rataa, joka tuli eteesi jo ennen lokakuuta. Korkeissa sfääreissä syntyy rajat ylittävä tunne!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Yhteisiä tekemisiä ja tehtäviä toisten kanssa joudutaan todennäköisesti sumplimaan erityisellä tavalla. Se, miten kunkin voimavarat yhdistetään yhteisessä hankkeessa on lähiviikkoina tärkeää. Taseet tai tilit ovat monilla vähintään alitajunnassa. Joku hieman sekoittaa ajatuksiasi!

Lue myös: Vielä ehdit äänestää kuningatarta! Voita 890 euron arvoinen Silja Linen risteily ylellisessä Commodore-hytissä

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet saattanut herätä uudestaan ajatukseen, joka oli esillä muutama kuukausi sitten. Se voi olla idea tai aloitus, joka on poikkeuksellisen kunnianhimoinen. Parhaimmillaan se voi saada sinut ulos tietynlaisesta liian pienestä reviiristä, mikäli sellainen on päässyt muodostumaan. Toiset patistavat moneen näinä viikkoina!

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla on meneillään hiukan kaksinainen planetaarinen ilmapiiri, sillä yhtäältä keskittyminen askareisiin on tärkeää mutta toisaalta tunnet vetoa seikkailuun tai hurvitteluun. On mahdollista, että joudut tekemään poikkeuksellisen paljon töitä ennen jouluun rauhoittumista. Voit saada jotain hohdokasta aikaan!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Useat planeetat viittaavat nyt ja lähiviikkoina siihen, että haluat näyttäytyä parhaimmillasi. Kiinnität myös huomiota siihen, miten muut esiintyvät seurassasi. Jos kaipaat glamouria, muista asusteiden ja korujen merkitys. Ehkä lasillinen kuohuvaa voi myös tuottaa sitä. Rakkaudessa leijuu mahdollisuuksia!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt voi olla jotain erityistä tekeillä, sillä laajentava ja optimistinen Jupiter on jälleen muutaman kuukauden tauon jälkeen vastakkaisessa merkissäsi. Yhteisiä suunnitelmia muiden kanssa voi alkaa pursuilemaan, ehkä jopa yli äyräiden, mutta tunnetila saa sinut yrittämään enemmän. Onko suhteen ja perheen välillä kitkaa?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Planeetat ovat kasautuneet sektorillesi, jossa ne puskevat kiinnittämään tavallista enemmän huomiota kirjallisiin toimintoihin kuten lukemiseen. Olisivatko tästä syystä mielessäsi joululahjat, jotka tuovat lukuiloa? Tai sitten mielessä pyörivät puhelimet ja muut vempeleet. Olisiko aika käydä yksinäisiä tuttavia läpi ja puhua heidän kanssaan?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sinulla voi olla yhä enemmän mielessäsi aiheita, jotka liittyvät hankintoihin. Olisiko niin, että teet hyvin myöhäisiä lahjahankintoja tai sitten innostut jouluruokien hankkimisesta oikein kunnolla? Anna itsellesi lupa nauttia täysin rinnoin perinteistä, sillä ne koskettavat nyt poikkeuksella tavalla! Suhde kaipaa rauhaa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Onko sinulla tunne, että asiat liikkuvat voimakkaasti johonkin suuntaan, mikä edellyttää sinultakin toimia, joita on tehtävä myös vastentahtoisesti? Vaikka ilmassa on myös tempoilua, ovat toiset asiat ja suhteet menossa lämpimään ja toivottuun suuntaan. Sopivien sanojen käyttö sytyttää liekkiä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Näyttää siltä, että sinun suuntasi tämän loppuvuoden juhlien aikaan on kohti hiljentymistä. Sen ei tarvitse olla hiljaiseloa, sillä perinteinen taide tai musiikki voi viedä vahvasti mukanaan, kuitenkin rauhallisessa tunnelmassa. Moni merkkisi edustaja ikävöi kotoisaan paikkaan kauas hälinästä, ehkä ulkomaille.

Kalat (19.2.-19.3.)

Alkaako mielessäsi pyöriä yhä enemmän kaipuu suuriin joukkoihin? Vai vieläkö yrität ehtiä joulumarkkinoille, messuille tai ostoskeskuksiin? Paljon suunnitelmia tulevan vuoden ajalle näyttäisi ajautuvan mieleesi, ja tulevaisuuden ajattelu voi olla näinä viikkoina arkipäivää. Rutiinien suorittaminen voi kärsiä.

X