Julkkikset

Vielä ehdit äänestää kuningatarta! Voita 890 euron arvoinen Silja Linen risteily ylellisessä Commodore-hytissä

Kenen itsenäisyyspäivän vastaanoton tyyli sykähdytti eniten vuonna 2022? Äänestä Linnan juhlien kuningatarta ja voita huikea 890 euron arvoinen risteily!

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Liisa Valonen

Kenen itsenäisyyspäivän vastaanoton tyyli sykähdytti eniten vuonna 2022? Äänestä Linnan juhlien kuningatarta ja voita huikea 890 euron arvoinen risteily!

Jenni Haukio

Poikkeuksellinen kiireinen, vastikään tohtoriksi väitellyt rouva Jenni Haukio ihastuttaa tyylikkyydellään vuodesta toiseen. Tänä vuonna Jenni Haukio oli valinnut ylleen Suomessa mittatilaustyönä valmistetun juhlapuvun, joka on materiaaliltaan silkkiä ja pitsiä.

Jenni Haukio on aiemmin käyttänyt siniharmaata juhlapukua vuonna 2019 Japanin keisarin kruunajaisissa. Sen jälkeen puvun hihoja on muokattu.

Jenni Haukio
Presidenttipari hetkeä ennen kättelyä.

Lue lisää asusta: Upea Jenni Haukio näyttää esimerkkiä utuisella Linnan juhlien 2022 asullaan – tältä puku näytti ennen muokkausta

Alma Pöysti

Näyttelijä Alma Pöysti asteli Linnaan vapauden ilosanomaa viestivässä haalariasussa. Samuji-merkin leikkisä uniikkiasu erottuu takuulla perinteisistä Linnan juhlat -mekoista.

Alma Pöysti
Alma Pöystin iltapuku pirskahteli iloa.

Lue lisää asusta: Huomaisitko haalariksi? Alma Pöysti kertoo yllättävästä pukuvalinnastaan

Paula Vesala

Muusikko ja näyttelijä Paula Vesalan dramaattinen, musta silkkipuku oli Katri Niskasen suunnittelema. Minimalistisen tyylin viimeistelivät yksinkertaiset korvakorut ja rannekoru.

Paula Vesala
Paula Vesalan vuodesta muistetaan esiintymiset kaksissa Leijonien kultajuhlissa ja Mestarina areenoilla.

Jaana Pelkonen

Kansanedustaja ja juontaja Jaana Pelkonen pukeutui itsenäisyyspäivän vastaanotolle asuun, joka nähtiin hänen päällään vuoden 2007 Euroviisuissa. Neonpinkistä silkkisatiinista valmistettu asu on hänen luottosuunnittelijansa, Teemu Muurimäen, käsialaa. Tämän hän paljasti Annan haastattelussa jo ennen itsenäisyyspäivän vastaanottoa.

Puvun toteutuksesta on vastannut Nina Kosonen. Jaanan Linnan juhlien tyylin viimeistelevät iso valkokultainen sormus ja korvakorut. Näiden takana on Tampereella toimiva koruateljee Nagual.

Jaana Pelkosen asu on jälleen kerran Linnan häikäisevimpiä.

Lue lisää asusta: Jaana Pelkosen itsenäisyyspäivän asu nähtiin 15 vuotta sitten Euroviisuissa – vertaa kuvia Linnan juhlista ja viisulavalta!

Sofia Vikman

Kansanedustaja Sofia Vikman on loistanut vuodesta toiseen Linnan kuningatar -äänestyksissä. Tänä vuonna Sofia luotti jo kerran linnassa nähtyyn, veistokselliseen asuun: Anne-Mari Pahkalan suunnittelemaan punaiseen silkkiluomukseen.

Asu oli Sofian yllä vuoden 2017 Linnan juhlissa.

Sofia Vikman
Sofia Vikman saapui Linnan juhliin yksin.

Maarit Hurmerinta

Laulaja Maarit Hurmerinta oli yksi niistä, jotka luottivat asuvalinnassaan muotisuunnittelija Katri Niskasen tekemiseen. Maaritin vedostettu puku on kauniin veistoksellinen.

Maarit Hurmerinta
Maarit Hurmerinta oli tänä vuonna yksi monista pinkkiin verhoutuneista.

Erja Lyytinen

Blueskitaristi Erja Lyytinen säihkyi Linnassa kilpaa asunsa kanssa. Puku oli Erjan luottoputiikki Valkoisesta Elefantista löytynyt ranskalainen katseenkääntäjä.

Erja Lyytinen
Erja Lyytisen puvussa on ihastuttavaa Bond-glamouria.

Sari Jalonen

Jääkiekkovalmentaja Jukka Jalosen kanssa viidettä kertaa Linnaan saapunut Sari-puoliso oli pukeutunut persikanväriseen, Milanosta tilattuun Alex Perryn iltapukuun. Asun pitkissä hihoissa on näyttävät pliseeraukset.

Sari ja Jukka Jalonen
Jaloset osallistuivat Linnan juhliin viidettä kertaa.

Alli Haapasalo

Elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Alli Haapasalo sädehti Linnassa upeassa, hehkuvan punaisessa asussaan. Iltapuku on pukusuunnittelija Anna Vilppusen käsialaa.

Alli Haapasalo
Alli Haapasalon laskettu aika on vuodenvaihteen tienoolla.

Jitka Nováčková

Jalkapalloilija Tim Sparvin kanssa Linnaan saapuneen Jitka Nováčkován puku on tsekkiläisen Vanda Janda -brändin juhlaluomus.

Jitka Nováčková
Jitkan puvun selkämysta somistaa valtava vaaleanpunainen rusetti.
X