Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 22.7.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

On helppo sanoa. että tartu hetkeen, mutta miten se sitten tehdäänkään käytännössä. Nyt loppuviikon ajan Jupiter kyselee Venukselta isoja kysymyksiä. Se kysyy joka päivä, pidätkö tästä todella? Jos sisäinen vastauksesi on EI, niin tunnet sen tyytymättömyytenä johonkin, joka on aikansa elänyt.

Oinas

Onnekkaita sattumia osuu tällä jaksolla tiellesi ihanien ja jopa ihastumiseen johtavien tapaamisten muodossa. Uskalla kokea sisäisten tunteittesi kirjo kaikilla mahdollisilla väreillä, vaikka pettymysten vaara hehkuu samaan aikaan kirkkaan punaisena. Kokemus on aina lopputulosta tärkeämpi.

Härkä

Elämällä on sinulle paljon annettavaa ihmissuhteisiin ja kumppanuuteen liittyvissä asioissa. Tunnistat tämän ajan kasvavana itsevarmuutena ja voimakkaana viehätysvoimasi kasvuna, joka saa yhden jos toisenkin ihastumaan helisevään iloosi. Tämä on sinun aikaasi, nauti siitä!

Kaksonen

Venuksen ja Jupiterin t-risti merkkiisi saa sinut kaipaamaan aitoa rakkautta elämääsi ja kokemaan suurta tyytymättömyyttä ellei kaipaus toteudu. Houkutus oman kumppanin arvosteluun on suunnattoman suuri, mutta se vie hurjalla vauhdilla ojasta allikkoon. Vain sinä voit muuttaa kaiken.

Rapu

Nyt on silmissäsi säihkettä ja sellaista avoimuutta, joka saa polvet notkahtelemaan useammaltakin sinut kohtaavalta tyypiltä. Uskalla tehdä elämästäsi niin nautinnollinen kokemus kuin suinkin pystyt, sillä kaikki kokemukset, jotka nyt otat vastaan, jäävät ehtymättömiksi ilon lähteiksi sydämeesi.

Leijona

Olet suurten haasteiden edessä sosiaalisessa elämässäsi ja sinulle tarjoutuu näinä päivinä joku erittäin kiehtovalta tuntuva mahdollisuus viedä omaa unelmaasi kilometrikaupalla eteenpäin. Siihen tarvitaan aimo annos ennakkoluulottomuutta ja innostuminen näyttää oikean suunnan.

Neitsyt

Venus merkissäsi oppositiossa Jupiteriin edellyttää mahdollisen tyytymättömyyden tietoista huomioon ottamista parisuhteeseen liittyvissä asioissa. Ellei kumppanuussuhteesi ole oikeilla raiteilla, niin nyt huomaat mistä kenkä puristaa. Tilanteeseen on uskallettava puuttua tai se varmasti pahenee.

Vaaka

Olet jonkun merkittävän uudistuksen edessä. Uudistuksen, joka houkuttaa ja saa sinut tuntemaan olosi innostuneeksi. Teet pahemman luokan virheen, mikäli annat yhdenkään sinulle tärkeän ihmisen estää sinua suuntaamasta elämääsi uudelleen. Mitään pelättävää ei todellisuudessa ole olemassa.

Skorpioni

Kohtaat näinä päivinä voimakkaita tunteita herättäviä ihmisiä, joiden kanssa sinun on uskallettava puhua mahdollisimman avoimesti. Näillä kohtaamisilla on olettamaasi suurempi merkitys, joka paljastuu usein vasta aikojen kuluttua. Järjellä miettiessäsi et tässä tilanteessa päädy oikeaan ratkaisuun.

Jousimies

Tämä on tavallista hankalampaa aikaa ihmissuhteissa, sillä tunnet suurta tyytymättömyyttä kaikkeen, missä todellinen arvomaailmasi ei pääse toteutumaan. Kohdistat arvostelusi helposti kumppaniisi, mutta parempi olisi katsoa, mitä itse suot itsellesi. Se on ainoa todellinen syy tyytymättömyyteesi.

Kauris

Venuksen kolmio tuo mukavaa jännitettä elämääsi ja kutsuvaa säihkettä silmiisi, joilla on nyt helppo hurmata jokainen sinua silmiin katsova ihminen. Käytä ajan tarjoamaa viehätysvoimaa kaikin tavoin hyväksesi ja uskalla nauttia kasvaneen itseluottamuksesi antamasta varmuudesta.

Vesimies

Elämä kutsuu sinua jollakin hyvin kiinnostavalla tavalla tekemään jotain niin tavallisesta poikkeavaa, että se melkein pelottaa. Suosittelen silti tarttumaan haasteeseen, sillä tarjolla on tosiaan upeita mahdollisuuksia parantaa elämäsi henkistä tasoa valtavalla harppauksella. Uskalla siis kokeilla onneasi.

Kalat

Jupiter rakentaa sinulle juuri nyt uutta elämää ja tällä hetkellä tunnistat voimakkaina kaikki sellaiset tekijät, joille olet antanut liikaa omaa luovuuttasi rajoittavaa valtaa. Tyytymättömyys kumppaniasi kohtaan nousee ainoastaan omasta elämättömästä elämästäsi ja siksi ratkaisukin voi löytyä vain sinulta.

X