päivähoroskooppi skorpioni
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 22.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Jos olet luovassa ammatissa, voi tähän päivään kiteytyä suunnitelmia, linjauksia ja yhteistyökuvioita. Tällä jaksolla voi tulla myös lähtölaukaus harrastukselle tai mahdollisesti lasten harrastuksille. Merkurius perääntyy yhä vaan, ja saa sinutkin paneutumaan myös keskeneräisiin asioihin!

Härkä (20.4.-20.5.)

Jokin kulminaatiopiste näkyisi olevan asioissa, jotka ovat sidoksissa perheeseen, kotiin, asumiseen tai vaikka lähiseutuun. Joissain näissä asioissa on viime aikoina, pidemmälläkin ajalla, ollut suuria siirtoja, sillä Saturnus ja Uranus ovat pitkään haasteellisesti ja muutoksiin kannustavasti merkkiisi nähden.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla saattaa olla halua täsmentää viestintääsi, tehdä siitä painokkaampaa tai saada sanasi kuulumaan laajemmalle. Jotkut merkkisi edustajat pyrkivät siirtymään enemmän asialinjalle hajaantumisen sijaan. Olet sisäistänyt paljon suhteessa esiintymiseesi, ja toimintaa pukkaa yhä edelleen.

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu on ylväässä leijonassa näinä päivinä ja sinun kohdallasi se voi tarkoittaa jonkinlaisen koreuden tarvetta, joka voi näkyä ostoksissa. Kyseessä voi olla uusi vaate, koriste-esine tai vaikkapa matto. Tai sitten haluat tehdä loistavan aterian. Lämpimät keskustelut tai hyvä suhde kirjallisuuteen tai lukemiseen jatkuu.

Leijona (23.7.-22.8.)

Monet leijonat, vesimiesten, härkien ja skorpionien tapaan, ovat olleet muutokseen tähtäävien planeettojen kohteena jopa useita vuosia. Nyt juuri voi olla erityinen vaihe elämäsi palapelin kokoamisessa, ja jokin pieni pala loksahtaa kohdalleen. Minneköhän saakka matkasuunnitelmasi ovat edenneet?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Aurinko on vielä viimeistä päivää merkissäsi, ennen kuin se siirtyy vaakaan. Energian pyrskähdykset kuitenkin jatkuvat, sillä Mars haastaa sinua toimimaan tehokkaasti vielä viikkoja. Tänään kuitenkin, ehkä eilisen tapaan, vetäydyt mielessäsi taustalle, henkilökohtaiselle luksusalueellesi.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Planeetat korostavat nyt urheaa tai rohkeaa toimintaa ryhmässä tai verkossa. Tosin verkostojen suhteen voit tehdä myös selkiyttäviä johtopäätöksiä, ja nyt olisi erinomainen aika ottaa niistä kaikki hyöty irti. Tarkkaile, minkä ryhmän kanssa yhteistyö olisi kannattavinta taloudellisesti tai henkisesti! Suhteessa on kiemuroita!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Elämässäsi voi olla nyt lisäkysymyksiä suurista suuntaviivoista tai elämänmuutoksista, jotka ovat jo kenties tapahtuneet. Pohdintaa ja arviointia voi olla paljonkin luvassa työympyröissä, ja sinut saatetaan vetää esiin tai tikunnokkaan. Kaverisuhteet toimivat parhaiten ja niissä vallitsevat kehittävät keskustelut!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Monenlaisia viboja voi olla ulkomaiden suuntaan ja sehän voi merkitä matkustushalun nousemista. Muutakin kiintoisaa voi olla kauempana, ja työasioissakin saattavat suhteet ulkomaihin tai kauempana oleviin seutuihin olla esillä. Jostain ihmisestä voi olla vaikea saada otetta näinä päivinä. Luottamuskin on kyseenalainen.

Kauris (21.12.-19.1.)

Marsin aseman myötä on voinut tulla jo viikkoja sitten pienipiirtoista ahertamista, ja siihen on tarvittu ehkä enemmän pieniä välineitä tai arkisia, jokapäiväisiä esineitä. Olet saattanut olla tavallista kiinnostuneempi välineiden tarkoituksenmukaisuudesta ehkä terveysasioissakin. Pieni taloussotku voi hiertää!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Voit olla nyt tekemisissä sellaisten ihmisten kanssa, joiden vaikutus elämääsi on suuri ja jotka kenties neuvovat sinua rajoittamalla luontaisia vaistojasi ja leikkisyyttäsi. On myös mahdollista, että sinulla on merkittäviä materiaalisiin seikkoihin liittyviä neuvotteluja. Vaistosi voivat pettää romantiikassa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Paljon planeettoja on vastapäätä merkkiäsi, ja se tietää jonkinlaista vastakkainasettelua tai herkkiä tilanteita muiden kanssa. Se voi myös merkitä kasvamista kehittävän vuorovaikutuksen myötä, joten ole kuulolla muiden suhteen! Suhteissa voi lähipäivinä ilmetä aiheita, joihin liittyy taidetta tai musiikkia!

X