Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 26.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Sinut on vallannut hurja aloitteellisuus, jonka tahti on ennenkuulumaton. On myös mahdollista, että olet mukana ennätysaktiivisessa toiminnassa, jossa mennään eteenpäin hurjalla vauhdilla. Monet näkevät sinut nyt sellaisena, jonka voimaan voi luottaa tai sitten sellaisena, joka on hieman liikaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Planeettojen asennon takia saatat tuntea, että sinut yritetään sivuuttaa tai laittaa jäähylle, mutta todennäköisimmin tunnet itse tarvetta ottaa aikaa tarkkailuun ja uudelleenarviointiin. Voit saada paljon asioita aikaan siellä, missä kukaan ei ole näkemässä, kuten kaukaisessa paikassa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Nyt voi olla niin paljon uutta ilmassa, että harvoin näkee samanlaista. Voit olla mukana uudistavien ideoiden pyörityksessä tai organisaation uudistuksessa, jossa mukaan halutaan uutta teknologiaa, ajanvietettä tai erikoisia yhdistelmiä ihmisiä. Ryhmissä joku ottaa ohjakset voimakkaasti käsiinsä ja se on menoa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Monet planeetat ovat haasteellisessa asemassa merkkiisi, ja se voi tarkoittaa sitä, että nykyisiin ja menneisiin virheisiisi tartutaan helposti ja niitä ruoditaan. Yritä olla mahdollisuuksien mukaan provosoitumatta, niin pääset tilanteista vähimmillä vaurioilla. Toisaalta pyrkimyksesi mennä eteenpäin on huippuluokkaa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla näyttäisi olevan ennätysmäärä nostetta, joten tartu asioihin, joiden haluat etenevän! Ulkomaihin liittyviä aiheita voi olla paljon ja siinä on mukana työmatkaa, ulkomaalaisen tapaamista tai keskittymistä ulkolaiseen kulttuuriin jostain näkökulmasta. Ehkä ihastut kaukana tuotettuun viihteeseen!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Planeetat sijoittuvat kohdallasi sektoriin, joka symboloi salaisuuksia, mysteereitä, psykologiaa ja muita elämän ei niin näkyviä puolia. Edellä mainittujen aiheiden läsnäolo tavalla tai toisella on siis tapetilla, ehkä pelkästään keskusteluissa tai lukemisessa. Toinen ajankohtainen aihe on talous ja sen koukerot.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Poikkeuksellinen planetaarinen ilmapiiri korostaa kohdallasi yhteispeliä, jonka säännöt voivat mennä nyt enemmänkin toisten tahojen mukaan! Hyvin terhakkaa, aikaansaavaa ja suorastaan aggressiivista kanssakäymistä voi olla luvassa, mutta kykenet luovimaan siinä diplomaattisilla kyvyilläsi.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ehkä jatkat samaan tahtiin kuin edellispäivänä, kovassa vauhdissa arjen pyörityksessä tai uppoutumassa yksityiskohtiin, joita riittää. Voit olla myös poikkeuksellisen kiinnostunut terveydestä, sen mittaamisesta ja uusien terveydenhoitomuotojen kokeilusta. On aika olla pioneerimaisen aloitteellinen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Harvinainen planeettojen asema vahvistaa hankkeita, joissa sinun on mahdollista ilmaista itseäsi, toimia luovasti tai osoittaa värikkyyttä. Olosi on todennäköisesti kurja, jos sinun on tyydyttävä rutiineihin! Sen sijaan, ja päivätyön ulkopuolella, hanki itseilmaisullisia väyliä mahdollisuuksien mukaan. Ja näytä tunteesi!

Kauris (21.12.-19.1.)

Perusluonteeseesi kuuluva tasaisuuden ja turvallisuuden hakeminen voi saada kolauksen näinä päivinä, kun voimakkaassa oinaassa olevat planeetat tökkivät sinua toimimaan ja menemään epämukavuusalueellesi. Toimintatarmoa on sinulla ja lähipiirillä, ja nopeita tuloksia näkyy erityisesti asumisessa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Nämä päivät ovat todennäköisesti luonteeltaan sellaisia, että niissä on paljon vilkkautta, keskustelua, kirjoittamista tai kurssittamista. Planetaarinen ilmapiiri suosii pieniä matkoja, jotka voivat suuntautua lähikaupunkeihin, olla edestakaisin suhaamista tai muiden kuljettamista eri välineillä.

Kalat (19.2.-19.3.)

Oinaan merkissä sijaitsevat planeetat pitävät kaikkien merkkien edustajat aika lailla käynnissä ja aktiivisina, myös sinut. Et kuitenkaan kuulu niihin, jotka saavat tästä planeettapläjäyksestä eniten energiaa. Aloitteellisuutesi kanavoituisi mitä parhaiten tavaroiden raivaukseen tai omistustesi päivitykseen.

X