Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 29.8.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Pakottomuuteen ja ehdottomaan sellaiseen potkii myös Marsin oppositio Jupiterille. loppuviikon aikana vastentahtoinen tekeminen johtaa jonkinlaiseen sotatilaan, joten pidä suitset tiukasti omissa käsissä.

Oinas

Teet kristallin kirkkaita oivalluksia omasta tulevaisuudestasi ja omista mahdollisuuksistasi. Pelkkä oivaltaminen ei kuitenkaan riitä, joten hommiin siitä. Tätä päivää ei missään nimessä ole syytä tuhlata tavanomaiseen nyhjäämiseen, sillä jokainen innostuksen pilkahdus on merkki oikeasta reitistä.

Härkä

Tänään panta puristaa otsalohkoasi tavallista tehokkaammin, ellet jostain syystä saa vapaasti toteuttaa omaa aikatauluasi ja omaa toimintamalliasi. Jos tällaista puristusta esiintyy niin asialle on tehtävissä jotakin juuri nyt. Ota siis kiinni omasta rytmistäsi. Onhan tämä kai sinun elämäsi?

Kaksonen

Onnen ja menestyksen avaimet ovat tänään hyppysissäsi eikä sinun tarvitse muuta kuin toimia oman pääsi ja innostuksesi mukaan. Älä päästä ideaa karkaamaan muiden vastaväitteisiin. Ilman kunnon vastusta oleva toiminta on tyhjää tekemistä. Ole kiitollinen vastarinnasta ja paina kaasua.

Rapu

Sinulle ollaan ehkä tarjoamassa jotain kiehtovalta tuntuvaa mahdollisuutta itsesi toteuttamiseen, mutta sinun on vaikea uskoa sitä todeksi. Pelkäät mahdollisuuteen haudattua koiraa, mutta pelkosi on turhaakin turhempaa. Hyppää siis pulkkaan ja nauti vauhdista niin kauan kuin sitä riittää.

Leijona

Tänään saattaa joku homma nyppiä oikein kunnolla ja silloin olisi viisainta vilkaista hiukan tarkemmin mikä saa sinut tyytymään tähän hankalalta ja epäkiitolliselta tuntuvaan olosuhteeseen. Päiväsi menee pilalle, ellet ole valmis edes jollakin tavalla korjaamaan tilannetta.

Neitsyt

Työelämässäsi tai harrastuksissasi ilmenee tänään uusia ja yllättäviä piirteitä, joihin sinun tulisi uskaltaa heittäytyä mukaan intoa puhkuen. Sosiaalinen tilaus innostuneelle ryntäyksellesi on jo olemassa, joten älä suotta pidättele itseäsi yhtään enempää.

Vaaka

Visiot ja suunnitelmat tunkevat ulos silmistä ja korvista eikä tätä päivää kannata jättää hyödyntämättä jonkun hyvältä tuntuvan jutun toteuttamiseksi. Menestyksen valokeila osoittaa samaan suuntaan innosta kiiluvien silmiesi kanssa, joten mitä siinä enää toljotat. Liikkeelle kuin olisit jo.

Skorpioni

Hanskat lentävät naulaan niin että heilahtaa heti kun joku yrittää vaatia sinulta jotain sellaista, mihin itselläsi ei ole pienintäkään kiinnostusta. Viisainta olisi tässä tilanteessa tosiaan jättää ne edes vähäksi aikaa roikkumaan, sillä olet mahdollisesti suuntaamassa kohti menetysten autiomaata.

Jousimies

Tänään kannattaa puskea eteenpäin vaikkapa urakkavauhdilla, sillä pystyt kohdistamaan energiasi tuottaviin kohteisiin. Tärkeintä on pysyä liikkeessä ja tietää koko ajan mitä itse haluat. Tiedät kyllä minkä tekeminen tuntuu itsestäsi hyvältä ja siihen kannattaa tänään panostaa jopa pienellä riskillä.

Kauris

Sinulla on tänään varsin itsenäinen ja oikukas päivä, jolloin haluat tehdä asiat juuri omalla tavallasi tai jättää ne kokonaan tekemättä. Terveellinen ilmiö, sillä kaikki vastentahtoinen tekeminen tuo pelkkää onnettomuutta ja surkeutta tullessaan. Tilanteen korjaaminen on mahdollista välittömästi tai ei ollenkaan.

Vesimies

Tunnet tavallisen vakavaa tyytymättömyyttä kaikkea sellaista tekemistä kohtaan, jonka tiedät ainoastaan vievän aikaasi antamatta mitään tilalle. Herää siis tähän päivään ja omaan olotilaasi valppaalla mielellä, sillä tuntemuksesi eivät varmasti valehtele. Väärä suunta johtaa pelkkiin pettymyksiin.

Kalat

Voimakas tekemisen ja itsesi toteuttamisen tarve kihelmöi sormenpäissäsi ja olotilaa tulisi pyrkiä kuuntelemaan, sillä oikea toiminta johtaa menestykseen. Nykyisessä tilanteessa on kuitenkin jotain sellaista, joka saa sinut jarruttelemaan innostustasi. Neuvoisin nostamaan jalan jarrulta ja äkkiä.

X