Horoskoopit

Rakkaushoroskooppi 1/2014: Oinas

Teksti: Anna.fi

Romantiikan tuulet ravistelevat Oinaan sielunmaisemaa tammikuussa. Saat osaksesi suurta rakkautta, jonka ylläpitäminen edellyttää loppukuusta suurten päätösten tekemistä.

Rakkaushoroskooppi: Oinas

Saat tammikuun aikana huomata, että ihmiset, jotka rakastavat sinua, rakastavat sinua todella paljon. Tämä kaikki lämmittää valtavasti mieltäsi. Muista myös osoittaa vastarakkautesi, sillä vastapuoli ei välttämättä muuten tiedä, kuinka paljon arvostat saamaasi rakkautta. Puhu avoimesti tunteistasi, äläkä unohda halausten voimaa.

Kuuntele kuun 5. ja 6. päivä, mitä sydämesi kertoo sinulle. Pohdi, mitä haluat ja toivot ihmissuhteelta? Lähde ajatustuksiesi selkeyttämiseksi liikkeelle ja haukkaa raitista ilmaa. Mieti samalla, kuinka hyvässä järjestyksessä elämäsi muut asiat ovat? Et ehkä heti huomaa sitä, mutta yksityiselämäsi järjestäytyneisyydellä ja romanttisen elämäsi jouhevuudella on selkeä suhde toisiinsa. Siivoa siis kotisi ja laita kaikki elämässäsi rempallaan olevat asiat järjestykseen 14.-16. tammikuuta.

Jokin kohtaamasi uusi asia alkaa todella ravitsella tunteitasi kuun lopulla ja sinun on aika tehdä pitkäkantoisia päätöksiä. Kenen toivot seisovan rinnallasi, kun matkaat ihailemaan auringonlaskua?

Lue myös:
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Kauris

Rakkaushoroskooppi 1/2014: Neitsyt
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Vaaka
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Kaksoset
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Härkä
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Leijona
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Rapu
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Jousimies
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Skorpioni
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Vesimies
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Kalat

Lähde: Astrology.com

X