Horoskoopit

Skorpionin rakkaushoroskooppi kesälle 2016

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Suvi Ruotsi
Kuvat:
Karine Daisay

Kumppanin pitää tietää, mihin ryhtyy, jos ihastuu intohimoiseen skorpioniin! Sinun elämässäsi ei ole tilaa epävarmoille hissukoille. Saatat viehättyä herkkien sielujen hiljaisesta kauneudesta. Heistä tosin on harvemmin sinun kaipaamaasi vastusta, kun keskustelut roihahtavat ilmiliekkiin. Tarvitset itsesi veroisen kommunikoijan voidaksesi nauttia sanan säilän heiluttamisesta täysin siemauksin.

Kesäkuu

Nautit rakkaudesta ja seksistä. Niitä on tarjolla koko kesän ajan. Älä unohda vaalia sekä kehosi että mielesi terveyttä. Käytännössä se tarkoittaa ruokavaliosta ja liikkumisesta huolehtimista. Saatat tavata kumppaniehdokkaita aktiivisen kuntoilun merkeissä.
Kuun puolivälissä on aika järjestellä aktiivisesti omia asioita. Sitten voit laskea irti menneestä ja loikata vapautuneesti kohti tulevaisuutta. Sinun kannattaa oppia panostamaan suhteeseen yhtä paljon, ellei enemmänkin, kuin kumppanisi. Miksikö? Siksi, että se saa suhteesi toimimaan.

Heinäkuu

Vaikka sinun tulesi on helppo sytyttää, samaa ei voi sanoa kaikista muista. Tapaat henkilön, joka kaipaa hieman kärsivällisempää taivuttelua. Sinulla on kyky tuoda esille hänen parhaat ominaisuutensa. Et voi kuitenkaan tietää, onko kyse vakavasti otettavasta kumppaniehdokkaasta, ennen kuin tutustut häneen paremmin. Joskus kiidät tapahtumasta toiseen niin nopeasti, että tarvitsisit avuksesi kameran tai muita tallennusvälineitä pystyäksesi myöhemmin muistamaan kohdallesi osuneet taianomaiset hetket. Hidasta hieman tahtia.
Sinulle tarjoutuu tilaisuus aloittaa jokin uusi, haasteellinen aktiviteetti. Saatat kokea sen vieraaksi itsellesi. Älä torju tarjousta suoralta kädeltä. Kohtalo saattaa puuttua peliin mitä yllättävimmällä tavalla. Pysy tilanteen tasalla!

Elokuu

Et välttämättä kuuntele vaistojasi. Tässä kuussa kannattaisi tehdä niin. Sinulle saattaa tarjoutua uusia mahdollisuuksia kohentaa talouttasi. Älä tyydy mihin tahansa. Tähtää siihen, että pääset hyödyntämään luontaista elämäniloisuuttasi ja säkenöivää mieltäsi lisätuloja hankkiessasi.
Seuraelämäsi kohentuu, jos et itse rajoita itseäsi. Onnellisessa parisuhteessa elävät voivat odottaa kohtaavansa muutoksia. Keskustele kumppanisi kanssa tarpeeksi ajoissa, jotta soljahdatte sopuisaan yhteisymmärrykseen. Vapaudenhaluisena ja hieman levottomana sieluna joudut nyt tekemään kompromisseja. Usko itseesi ja kykyihisi, kun puntaroit oikeita valintoja. Rakkaus kukoistaa syksyllä. Mutta siihen on vielä aikaa.

Parhaat kumppanit

Rapu, skorpioni ja kalat.

Kuumat deittailukaverit

Härkä ja kalat.

Lue myös:

Miten eri horoskooppimerkkien edustajat suutelevat?

Henkisen kasvun horoskooppi – näin kehität luonnettasi horoskooppimerkkisi mukaan

Erohoroskooppi kertoo, miksi exäsi ei ollut sinulle se oikea

X