Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 14.-20.2.

13.2.2020 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Vesimies 20.1.–18.2.

Eräs flirttailee kanssasi ja yrittää kiinnittää huomiosi. Heittäydy mukaan, sillä elämää ei kannata ottaa aina niin vakavasti. Katsoessasi ympärillesi voit huomata, että monien muiden asenne on paljon rennompi. Ota oppia toisista ja nauti hetkestä.

Kalat 19.2.–19.3.

Voimakkaan tunteen vastustaminen näyttää olevan hyödytöntä. Leikkiikö kohtalo tunteillasi? Älä kuitenkaan ryhdy suin päin johonkin, mistä et ole varma. Jos taas olet odottanut tätä hetkeä kertoaksesi sisimmistä tunteistasi, anna palaa.

Oinas 20.3.–19.4.

Eräs ihailijasi voi nähdä paljon vaivaa todistaakseen rakkautensa. Asiat ovat siis hyvällä mallilla, mikäli tunnet samoin. Jos olet kuitenkin epävarma tai kiinnostuksesi on suuntautunut muual­le, peräänny. Sinä saatat etsiä seuraa, toinen taas jotain aivan muuta.

Härkä 20.4.–20.5.

Saat osaksesi imartelua odottamattomalta taholta. Mikäli tämä saa sinut takajaloillesi, peräänny ajoissa. Haluat mieluummin tehdä omat päätöksesi omassa tahdissasi, sillä sinulle on tärkeää, että asioiden hallinta pysyy omissa käsissäsi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Edessä voi olla muutamia ikäviä tilanteita, kun kiinnostuksenosoituksesi jätetään huomiotta. Sinun täytyy päättää, jatkatko sinnikkäästi samalla linjalla vai tukahdutatko tunteesi? Jos olet jo sitoutunut häneen ja haluat edistää asioita, ole rohkea.

Rapu 21.6.–22.7.

Rakkaus ei ole kilpailu. Joskus sinun on paljastettava korttisi, jotta saat vastauksen. Mikäli et tunne itseäsi kovin rohkeaksi, värvää ystävä avuksesi. Voisitko kenties harkita läheistä ystävyyttä sen sijaan, että pelotat toisen tiehensä?

Leijona 23.7.–22.8.

Onko kumppanillasi erityinen tuike silmissään? Haluaisiko hän nostaa suhteenne seuraavalle tasolle? Jos et tiedä vas­tausta näihin kysymyksiin, nyt olisi hyvä aika ryhdistäytyä. Jotkut kysymykset voivat odottaa, mutta joihinkin on saatava vastaus heti.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tunnetko vetoa kahta eri ihmistä kohtaan? Vai oletko jo tehnyt päätöksesi? Saatat joka tapauksessa tuntea itsesi imarrelluksi, kun sinulla on valinnanvaraa. Älä kuitenkaan ylpeile asialla tai tee ketään mustasukkaiseksi. Tunteet käyvät nyt kuumina.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet uskollisuuden kannattaja. Vaikka tiedät, että on mahdollista ihastua useampaan kuin yhteen henkilöön samaan aikaan, sinun on vaikea hyväksyä tällaista ajatusta. Vahvista nykyistä suhdettasi hellimällä kumppaniasi, jotta hän tuntisi olonsa erityiseksi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Lämmin ystävyyssuhde voi pikkuhiljaa kehittyä rakkaudeksi. Tämä saattaa aiheuttaa ongelmia nykyisessä tilanteessa. On toki mahdollista rakastaa kahta henkilöä yhtä aikaa, mutta se ei ole aina hyväksyttävää kuten tiedät. Kenties nyt on valinnan paikka.

Jousimies 22.11.–20.12.

Saatat miettiä tietyn suhteen tilaa, sillä tunnet olosi epävarmaksi. Juuri nyt ei kannata tehdä kauaskantoisia päätöksiä. Mieti rauhassa vaihtoehtoja ja seurauksia. Pidä tulevaisuuden suunnitelmasi omana tietonasi, kunnes olet varma päätöksestäsi.

Kauris 21.12.–19.1.

Jokainen meistä haluaa tuntea itsensä rakastetuksi. Älä siis pelkää tuoda esille romanttista puoltasi. Vaikka suhteesi olisi vakiintunut, älä pidä sitä itsestään selvänä. Jos olet vapaa, mene ulos, tapaa ystäviä ja tee jotain uutta ja yllättävää.

Lue myös

Suosittelemme