Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 17.6.–23.6.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Kärsitkö uskonpuutteesta? Kenties olisi aika luopua vanhoista tavoista ja omaksua uudenlainen näkökanta. Sinusta on saattanut tuntua jo jonkin aikaa siltä kuin olisit ansassa. Nyt vapaudut ja olet taas valmis lähtemään lentoon.

Rapu 21.6.–22.7.

Saat luultavasti konkreettisen todisteen siitä, että oli järkevää kuunnella intuitiotasi. Aluksi epävarmalta näyttänyt merkki vaikuttaa nyt lupaavalta. Pohdi talousasioi­ta uudesta näkökulmasta. Vihdoin jokin rahaongelma selviää. Se antaa sinulle uutta intoa elämään.

Leijona 23.7.–22.8.

Turhauttaako jonkun asenne sinua? On todennäköistä, ettei tämä henkilö katoa elämästäsi, joten sinun täytyy toimia hänen kanssaan parhaasi mukaan. Avoin asenne auttaa eteenpäin, ja pystyt tekemään kauaskantoisia päätöksiä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jokin asia voi tuntua pelkältä raadannalta, etkä enää jaksaisi sitä päivääkään. Tällä viikolla huomaat, että asioiden pitää muuttua. Nyt on aika etsiä vaihtoehtoja ja ratkaisuja. Onneksi näyttää siltä, että löydät jotain sinulle sopivaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Mieltäsi vaivaa ratkaisua vailla oleva kysymys, ja saatat olla vielä epävarma päätöksestäsi. Kenties vastaus näyttäytyy sinulle unessa tai tunnet vaistomaisesti, kuinka toimia. Saat yllättävän tarjouksen, joka voi olla juuri etsimäsi läpimurto.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Sinun ja erään läheisen voi olla vaikea päästä sopimukseen. Tämä ei ole mitään uutta. Tule puolitiehen vastaan. Se olisi omaksi eduksesi, sillä keskeneräisenä asia estää sinua toteuttamasta haaveitasi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tänä kesänä astut esiin joukosta, sillä johtajaominaisuutesi ja viehätysvoimasi näyttävät muille, että sinulla on lahjoja. Onnistut sekä isoissa että pienissä projekteissa. Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon haluat satsata tuleviin koitoksiin.

Kauris 21.12. –19.1.

Valmistaudu läpimurtoon, joka voi vapauttaa sinut asioista, joiden parissa olet paininut liian pitkään. Kun otat ratkaisevan askeleen, et enää katso taaksepäin. Kohtaa uudet haasteet avoimella mielellä.

Vesimies 20.1.-18.2.

Nyt olisi hyvä aika perehtyä sukujuuriisi tai asettua aloillesi. Sukujuurten tutkiminen voi antaa paljon ajattelemisen aihetta. Jos olet muuttamassa, Jupiterin ansiosta saatat tuntea, että olet vihdoin tulossa kotiin.

Kalat 19.2.–19.3.

Asennemuutos saattaa auttaa sinua kehittymään. Tällä viikolla planeettojen yhdistelmä vihjaa, että voit päästää irti vanhasta ja löytää tilalle uutta. Tunnesolmun aukeaminen voi olla avain uuteen elämään.

Oinas 20.3.–19.4.

Oletko paininut vaikean aiheen parissa? Tällä jaksolla tiedät, mitä pitää tehdä. Kun pääset alkuun, pyörät alkavat pyöriä kuin itsestään. Kesän alkupuolella saat luultavasti tarjouk­sen, josta et voi kieltäytyä.

Härkä 20.4.–20.5.

Mielipide-erot leimaavat jakson alkua, mutta et haluaisi taipua auktoriteetin edessä. Kompromissi olisi parempi ratkaisu kuin pattitilanne. Kaipaatko onnistumisen tunnetta? Yksikin rohkea liike voi riittää.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/horoskoopit.

 

X