Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 18.−24.3.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Oinas 20.3.–19.4.

Tällä jaksolla siirryt haaveiden ja itsetutkiskelun maailmasta suoraan toimintaan. Olet täynnä tarmoa ja sisäistä voimaa. Myös viehätysvoimasi on entisellä tasolla, ja tulet halutessasi onnistumaan sekä työssä että rakkaudessa.

Härkä 20.4.–20.5.

Jakso alkaa vauhdikkaasti. Saatat tutustua uusiin ihmisiin, ja kenties sinulle tarjoutuu mahdollisuus nostaa läheinen ihmissuhde uudelle tasolle. Loppujaksosta tilanne rauhoittuu, ja pystyt lataamaan akkuja ja miettimään rauhassa tulevaisuuden suunnitelmia.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Käytä tämä jakso hyväksesi keskustelemalla läheisten kanssa suunnitelmistasi. Ideoiden pallottelu toisten kanssa voi antaa uusia virikkeitä ja ajatuksia tulevaisuutta varten. Verkostoituminen ja etäkokoukset ovat nyt päivän sana.

Rapu 21.6.–22.7.

Pääset eteenpäin hyödyntämällä aiemmin oppimiasi taitoja ja seikkailunhaluasi. Jos olet viime aikoina piilotellut omia kykyjäsi, niin nyt on aika näyttää toisille taitosi. Voit loistaa parrasvaloissa. Avoimuus ja rohkeus kantavat sinua pitkälle.

Leijona 23.7.–22.8.

Tällä viikolla mieltäsi vaivanneet asiat ratkeavat kuin itsestään, oli kyse sitten talousasioista tai ihmissuhteista. Löytämilläsi uusilla työkaluilla pystyt etenemään aiempaa vaivattomammin. Tunnet olosi vapaaksi ja olet valmis uusiin seikkailuihin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Pystyt nyt paremmin puhumaan vaikeistakin asioista, löydät ratkaisuja ja osaat tarpeen tullen tehdä kompromisseja. Oletko valmis tekemään muutoksia raha-asioihin? Ryhdy toimeen, sillä hankalien asioiden läpikäyminen tuo sinulle mielenrauhan.

Vaaka 23.9.–22.10.

Muista pitää kiinni omista rajoistasi, sillä saatat joskus mennä anteliaisuudessasi liiallisuuksiin. Ole luja tarpeen vaa­tiessa, jotta et rasita itseäsi liikaa. Läheinen ihmissuhde ottaa tuulta alleen, ja luvassa on intohimoinen viikko.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet puoleensavetävämpi ja flirttailevampi kuin uskotkaan, ja eräs saattaa ihastua viehätysvoimasi edessä. Älä yritä pakottaa asioita, sillä se voi kostautua. Koeta ottaa rennosti ja anna suhteen kehittyä luonnollisesti omalla painollaan.

Jousimies 22.11.–20.12.

Laita koti kevätkuntoon ja huomaat, että sen myötä energiatasosi vain kasvaa. Olet aiempaa seikkailunhaluisempi ja etsit uusia virikkeitä elämääsi. Kaipaatko elämääsi romantiikkaa? Sen toteutuminen on nyt entistä todennäköisempää.

Kauris 21.12. –19.1.

Jakso on luovaa aikaa kommunikoinnin kannalta. Kenties opettelet jonkin uuden taidon tai opetat muille jotakin, mitä sinä osaat. Tämä vaihe näyttää kestävän pitkälle kevääseen, ja osaat ottaa siitä kaiken hyödyn irti. Myös koti- ja perhe-elämä osoittaa piristymisen merkkejä.

Vesimies 20.1.-18.2.

Kaipaavatko raha-asiat huomiotasi? Ryhdy nyt puheista tekoihin. Älä pelkää kysyä neuvoa, jos jokin mietityttää, sillä toisten avulla voit päästä helpommin vauhtiin ja saat mielenrauhan. Dynaaminen vaihe auttaa myös ihmissuhteiden hoitamisessa.

Kalat 19.2.–19.3.

Tietty intensiivinen tapaaminen jää mieleesi. Tämän henkilön seura voi muuttaa sinua hyvällä tavalla. Painaako jokin asia mieltäsi? Avaudu siitä muille, se voi olla lopulta helpotus. Ansaitset pientä hemmottelua, joten salli se itsellesi.

X