Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 21.-27.2.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kalat 19.2.–19.3.

Heitä menemään kaikki negatiiviset ajatukset ja asiat, jotka pidättelevät sinua. Et ole mikään kuormajuhta, vaan välillä myös sinun pitää hemmotella itseäsi. Auta ja rohkaise toisia olemaan itsenäisempiä, sillä tarvitset omaa aikaa. Ole elämäsi herra.

Oinas 20.3.–19.4.

Viikko on vähän sekava, ja sinua vedetään eri suuntiin. Tosin näytät itse aiheuttavan suuren osan kiireistäsi. Vaikka sinulla on paljon tekemistä, älä ole niin ankara itsellesi. Talousasiat vaativat tarkkaa pohdintaa, mutta oikealla asenteella selvität ongelmat.

Härkä 20.4.–20.5.

Sekavien ajatusten vatvominen ei tee oloasi yhtään helpommaksi. Hidasta tahtia. Luuletko, ettei kumppanisi ole valmis tukemaan sinua? Et taida käsittääkään, kuinka paljon sinua rakastetaan. Jaa huolesi, niin löydät ratkaisun ongelmiisi hieman helpommin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Koeta elää hetkessä. Nauti joka päivästä, kunnes asiat ovat selkeämpinä mielessäsi. Etsitkö täydellisyyttä? Kenties, mutta tarvitsetko sellaista juuri nyt? Tulevaisuus voi olla hämärän peitossa enemmän kuin toivoisit, mutta tilanteessa on omat mahdollisuutensa.

Rapu 21.6.–22.7.

Tunnetko itsesi hermostuneeksi? Onko sinulla liian paljon tekemistä? Kirjoita ylös kaikki tehtävät ja laita ne tärkeysjärjestykseen. Yllätyt, kuinka paljon helpompaa on toimia suunnitelman mukaan. Älä unohda listaltasi rentoutumista ja hauskanpitoa.

Leijona 23.7.–22.8.

Hengähdä hetkeksi. Saat huomattavasti enemmän aikaiseksi, kun annat aivoille hengähdystauon. Sinua saatetaan pyytää mukaan jännittävään projektiin. Älä kieltäydy suoralta kädeltä kiireisiisi vedoten, sillä silloin voit jäädä paitsi monesta kivasta asiasta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Mieti, mitä voisit tehdä kaiken kiireen keskellä välttyäksesi turhautumiselta ja tyytymättömyydeltä. Pyri saamaan enemmän aikaiseksi lyhyemmässä ajassa. Kuinka se onnistuu? Delegoimalla. Anna jokaisen tehdä oma osuutensa. Se on lopulta kaikkien parhaaksi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Vaikka useimmiten haluat pysytellä taustalla, nyt sinun kannattaa avata suusi. Pidä kiinni mielipiteistäsi. Älä anna toisten puhua puolestasi, kun olet nyt päässyt vauhtiin. Haluaisit elämän sujuvan rauhallisesti, mutta joskus on tartuttava härkää sarvista.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Toivoisitko jonkun osoittavan aiempaa enemmän yhteistyöhalua ja arvostusta? Koeta olla turhautumatta tai suuttumatta odottaessasi asioiden muuttuvan. Suuttuminen voisi vaikuttaa vähän epätoivoiselta. Pyri olemaan rauhallinen, oli kyse sitten työ- tai yksityisasiasta.

Jousimies 22.11.–20.12.

Olet tällä jaksolla herkällä tuulella, ja toisten kritiikki voi kuulostaa kovaääniseltä. Miksi kuulemme kritiikin helposti kehuja voimakkaammin? Mieti, milloin viimeksi tunsit itsesi luottavaiseksi. Viime viikolla? Unohda negatiiviset sanat ja kuuntele sydäntäsi.

Kauris 21.12.–19.1.

Et voi nyt miellyttää kaikkia, ja jotkut saattavat pettyä odotuksissaan, kun toivovat sinun toimivan tietyllä tavalla. Kuuntele ainoastaan omia tarpeitasi ja toiveitasi. Jakson lopulla sinun pitäisi tuntea itsesi entistä vahvemmaksi ja päättäväisemmäksi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jotkin suunnitelmat ovat saattaneet viivästyä ikävällä tavalla viime aikoina, mutta nyt olet menossa täyttä vauhtia eteenpäin. Suunnittele etukäteen tehtäväsi, niin saat paljon enemmän aikaan. Kumppanisi voi kaivata vakuuttelua, että olet täysin tilanteen tasalla.

X