Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 23.2.-1.3.

22.2.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Kalat 19.2.–19.3.

Saatko kahtalaisia viestejä rakkaaltasi? Ihmiset voivat olla oikullisia kuten sää tähän vuodenaikaan. Koeta olla ylireagoimatta, vaikka keskustelu onkin hämmentävää. Mieti tarkkaan, jos jokin asia muistuttaa sinua menneestä. Oliko siinä enemmän hyvää kuin huonoa?

Oinas 20.3.–19.4.

Tulevaisuutesi mietityttää sinua. Oman vaiston kuunteleminen on viisaampaa kuin se, että antaisit toisten sanojen tai tekojen vaikuttaa sinuun. Kaikki ei ole mustavalkoista. Tarvitset kuitenkin suunnitelman tulevaisuutesi suhteen. Älä ajaudu sivuraiteelle, vaan pidä omat mielipiteesi.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluat aina tehdä parhaasi itsesi ja toisten eteen. Tällä jaksolla monet asiat tuntuvat kuitenkin epämääräisiltä. Älä väsytä itseäsi liikaa turhalla pohtimisella. Vältä sekaannusta aiheuttavia ja kielteisiä ihmisiä. Et voi valita sukulaisiasi, mutta voit valita ystäväsi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Monet ovat hyvin anteliaita sinua kohtaan juuri nyt. Uteliaisuus voi johtaa sinut suunnittelemaan matkaa, joka on täysin erilainen kuin aikaisemmin tekemäsi reissut. Uudet paikat virkistävät mieltäsi ja keksit uusia ideoita. Mieti samalla eri muutosten mahdollisuuksia.

Rapu 21.6.–22.7.

Yritä kehittää yhteistyökykyäsi työelämässä, sillä yksin puurtaminen voi antaa tehokkaan mutta samalla eristäytyneen vaikutelman. Ole kiinnostunut työkavereistasi ja työpaikan ilmapiiristä. Muista myös unelmasi, ne saattavat tuoda uutta potkua rakkauteen.

Leijona 23.7.–22.8.

Käytä taitojasi mennäksesi eteenpäin. Älä yritä aina toimia toisten hyväksi, vaan ota itsellesi omaa aikaa. Olet ansainnut sen. Tunnetko itsesi vähän hermostuneeksi? Sinulla saattaa olla ylimääräistä energiaa. Haluaisitko määritellä uudelleen tietyn ihmissuhteen?

Neitsyt 23.8.–22.9.

Nyt voi olla vaikea saada vastauksia. Vaikka se on turhauttavaa, kukaan ei silti yritä salailla mitään. Muista, että kaikelle on aikansa ja paikkansa. Huomaat sen, kun 
asiat loksahtavat paikoilleen. Älä muuta viikonlopun suunnitelmia, sillä ihmeitä voi tapahtua.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tapahtuuko elämässäsi juuri nyt liian paljon asioita? Selvitä yksi asia kerrallaan, älä yritä olla jokaiselle jotakin. Latautunut tapaaminen voi tuntua vähän pakahduttavalta. Tuliko se niin yllättäen? Yritä pysyä rauhallisena ja anna rakkaudelle mahdollisuus.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tunnetko olosi levottomaksi? Seikkailunhalusi nostaa nyt päätään, mutta sinun täytyy osata odottaa oikeaa aikaa. Tällä jaksolla on parempi mietiskellä kuin toimia. Saamasi häpeämätön ehdotus voi vaikuttaa harmittomalta, mutta kuka on sen takana? Eihän vielä ole aprillipäivä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Pidä vauhtia yllä, mutta älä anna toisille liian innostunutta vaikutelmaa. Erään henkilön tarpeiden tunnistaminen vaatii erityistä keskittymistä. Rento otteesi saa toiset viihtymään seurassasi. Viikonloppuna viehätysvoimasi tehoaa ja voit saavuttaa haluamasi.

Kauris 21.12.–19.1.

Voit saada tällä viikolla pyytämäsi, mikä voi tulla aikamoisena yllätyksenä. Onko onnesi kääntynyt? Siltä ainakin vaikuttaa. Ehkä uudella itsevarmalla asenteellasi on jotain tekemistä asian kanssa. Tekemilläsi muutoksilla näyttää olevan toivottu vaikutus.

Vesimies 20.1.–18.2.

Itseluottamuksesi saa uutta potkua huomatessasi asioiden loksahtavan paikoilleen. Ehkä tämä on mielestäsi liian hyvää ollakseen totta, mutta älä vatvo asiaa liikaa. Ota asiat sellaisina kuin ne tulevat ja elä hetkessä. Rakkaus hiipii lähellesi, joten pidä silmät auki.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *