Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 23.–29.3.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
MVPhotos

Oinas 20.3.–19.4.

Tällä viikolla olet todella elementissäsi. Energiatasosi ovat huipussaan, ja olet valmis valloittamaan maailman. Nyt on loistava aika alkaa ahkeroida ja tehdä töitä tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet saattanut kohdata viime aikoina kimurantteja ongelmia, ja nyt on aika ratkaista ne. Saatat kokeilla jotain uutta keinoa stressin ja ahdistuksen lieventämiseen. Joogasta tai meditaatiosta voisi olla sinulle apua.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olisiko aika liittyä johonkin uuteen ryhmään? Voisit hyötyä siitä, että kokoonnut sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat kiinnostuneet samoista asioista kuin sinä. Nyt on hyvä aika siirtyä uusiin piireihin ja saada uutta perspektiiviä asioihin.

Rapu 21.6.–22.7.

Saatat kohdata työelämässäsi paljon vaikeita asioita, mutta älä anna niiden lannistaa. Nyt on aika ottaa seuraava askel ja nostaa tavoitteet uudelle tasolle. Hyödynnä rohkeasti kykysi ja sisäinen voimasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Matkakuume ja halu kokea uusia asioita houkuttelevat sinut pois mukavuusalueeltasi. Olet innokas tarttumaan tilaisuuteen ja tunnet olosi pelottomaksi. Spontaani irtiotto arjesta voisi tehdä ihmeitä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet ehkä kohdannut viime aikoina ongelmia liittyen raha-asioihin ja työelämään. Mitäpä jos ottaisit askeleen taaksepäin ja loisit uuden suunnitelman. Avun pyytäminen ammattilaiselta voisi olla avuksi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Elät positiivista aikaa, ja ihmissuhteesi kukoistavat. Nyt on loistava aika nostaa romanttiset kuviot seuraavalle tasolle. Kun uskallat tehdä itse aloitteen, asiat loksahtavat paikoilleen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet valmis tarkastelemaan elintapojasi ja tekemään niihin tarvittavia muutoksia. Tuleva viikko rohkaisee sinua kokeilemaan uusia asioita ja miettimään, mikä olisi juuri sinulle hyväksi. Varaa aikaa rentouttaville ja itsellesi mieluisille aktiviteeteille.

Jousimies 22.11.–20.12.

Tunnet olosi aktiiviseksi ja energiseksi. Luovuutesi on nyt huipussaan, joten käytä se hyväksesi ja kehitä taitojasi. Myös vetovoimasi on tulevalla viikolla suuri, ja teet muihin ihmisiin helposti vaikutuksen.

Kauris 21.12.–19.1.

Perheasiat näyttävät positiivisilta, vaikka oletkin saattanut käydä läpi vaikeuksia. Uusi viikko tuo mukanaan uusia tuulia ja mahdollisuuden korjata aiemmin tehtyjä virheitä. Älä pelkää ottaa yhteyttä muihin ja pyytää heiltä apua.

Vesimies 20.1.–18.2.

Sosiaalinen elämäsi näyttää nyt aiempaa pirteämmältä. Vuorovaikutus muiden kanssa sujuu mutkattomasti, joten käytä tämä hetki hyödyksesi. Rohkaise itseäsi, astu ulos kuorestasi ja ole kunnianhimoinen.

Kalat 19.2.–19.3.

Tulevana keväänä alat pohtia, kuinka voisit parantaa taloudellista tilannettasi. Hyödynnä ylimääräinen aika töiden tekemiseen ja uusien, rahaa säästävien toimenpiteiden aloittamiseen. Muista kuitenkin, että myös hauskanpito on erittäin tärkeää.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/horoskoopit.

X