Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 26.11.−2.12.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Jousimies 22.11.–20.12.

Näkemäsi unet voivat saada sinut miettimään niiden merkitystä. Jos ne tuntuvat antavan aihetta uusille ajatuksille, kannattaa käyttää aikaa niiden pohtimiseen. Keskity kehittämään kykyjäsi, jotka ovat jääneet jostain syystä vähemmälle käytölle.

Kauris 21.12. –19.1.

Uudenlainen yhteistyö alkaa lupaavasti, ja se leimaa tulevaa viikkoa. Kaipaatko elämääsi hieman lisää jännitystä? Eräs ihminen viehättää sinua tai ehkä jopa häiritsee mielenrauhaasi, joten haluat kovasti saada hänestä lisätietoja.

Vesimies 20.1.–18.2.

Onko mielessäsi jokin hieno suunnitelma? Älä kuitenkaan paljasta sitä kokonaan vielä muille, sillä joku saattaa vohkia sen itselleen. Jokin kotielämään liittyvä draama voi häiritä keskittymistäsi, mutta koeta keksiä hellävarainen keino sen ratkaisemiseksi.

Kalat 19.2.–19.3.

Pohdi mieltäsi askarruttavaa asiaa filosofisesta tai henkisestä perspektiivistä, niin koko asia saattaa saada aivan uuden merkityksen. Voit saada siitä tukea aiemmille ajatuksillesi, jotka ovat jääneet muiden kiireiden jalkoihin.

Oinas 20.3.–19.4.

Sanoilla on valtaa, ja jotkin ajatuksesi voivat yllättäen ponnahtaa mieleen aivojen syövereistä. Saatat kaivata jotain saavuttamatonta, mutta kun hallitset ajatuksesi, voit saada aikaan enemmän kuin koskaan uskoitkaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Viehätyt uusien tuttavuuksien seurasta, ja heidän kiinnostavat ajatuksensa piristävät mieltäsi. Saat uutta virtaa sekä työ- että kotielämään. Uusien ajatustapojen voimalla viikosta tulee vivahteikas, ja se virkistää mieltäsi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

On paljon asioita, joita haluaisit tehdä, mutta kuinka monta niistä on realistista toteuttaa? Käy kaikki asiat läpi tarkkaan, jotta erotat kuvitelmat todellisuudesta. Yllättävä vieras voi sekoittaa aikataulusi.

Rapu 21.6.–22.7.

Tunnet voimakasta halua paeta arjen harmautta jonnekin rentouttavaan ympäristöön. Ellei tämä onnistu juuri nyt, kenties keksit jonkin muun keinon ladata akkujasi. Sillä tavalla pääsisit eroon jokapäiväisistä huolistasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Haluaisit päästä eroon tietyistä asioista elämässäsi mahdollisimman pian, mutta syvällä sisimmässäsi tiedät, että se on juuri nyt mahdotonta. Käy siis niihin reippaasti käsiksi, niin asiat etenevät lopulta oikeaan suuntaan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Velvollisuudentuntosi saada a­siat hoidettua mahdollisimman hyvin voi ajaa sinut uuvuksiin. Onneksi jakson lopulla päämääräsi kirkastuu ja huomaat, etteivät monet hienot oivalluksesi ole menneet hukkaan.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet saattanut auttaa jotakuta tukalassa rahatilanteessa, mikä on sinulle luonteenomaista. Oman taloutesi seuranta palauttaa sinut kuitenkin pian maanpinnalle. Ke­miasi kohtaavat erään kanssa, mutta uskallatko toimia?

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tunteesi erästä henkilöä kohtaan ovat häilyviä, etkä oikein uskalla luottaa niihin. Ehkä parempi niin, sillä luvassa on jännittävä joulukuun alku, ja silloin kaikki palaset näyttävät vähitellen loksahtavan paikoilleen.

X