Viikkohoroskooppi
Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 28.5.−3.6.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Muista pitää turvallisuus ykkössijalla, vaikka tunnelin päässä alkaisi jo näkyä valoa. Työelämässä jokin pieni muutos antaa toivoa paremmista ajoista. Et voi kiirehtiä suunnitelmien kanssa. Se voi turhauttaa, mutta älä kuitenkaan lakkaa unelmoimasta.

Rapu 21.6.–22.7.

Vanhan ystävyyden lämmettyä uudelleen muistat myös erään ikiaikaisen ideasi. Vaikka aikaa on kulunut, mieti, voisiko suunnitelmaa vielä hyödyntää? Koeta löytää tasapaino arkeen. Kenties rutii­nien muuttaminen kotona auttaa.

Leijona 23.7.–22.8.

Saatat ikävystyä, kun mitään ei oikein tunnu tapahtuvan. Jos tunnet itsesi aiempaa väsyneemmäksi, muista levon ja rentoutumisen tärkeys. Hyödyt eniten itse, kun kerrot toisille tunteistasi. Älä patoa turhautuneisuuttasi sisällesi, vaan puhu avoimesti.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Elämän tasaisuus voi saada sinut vähän alamaihin, mutta muutoksia nykyisiin olosuhteisiin on luvassa. Huolimatta kotona kohtaamistasi vaatimuksista aistit saamasi tuen ja kiitollisuuden. Jokin matka tuo mieleesi hyviä muistoja menneiltä ajoilta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Hiljaisen kauden jälkeen muutama kiireinen päivä voi tuntua hämmentävältä. Tulevaisuus saattaa tuntua kovin epämääräiseltä ja omat vaikutusmahdollisuudet siihen huonoilta. Ehkä läheisilläsi on parempi viikko, mikä antaa sinulle toivoa tasapainoisemmasta huomisesta.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Nyt tehtyjen suunnitelmien ansiosta voit päästä tekemään jotain todella mielenkiintoista vuoden loppupuolella. Se saattaa tuntua kaukaiselta, mutta odotus voi tehdä siitä entistä nautittavampaa. Katso tulevaisuuteen, sillä ennuste on hyvä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Mietitkö mennyttä ja jotain vanhaa suhdetta? Aina ei ole kuitenkaan välttämättä hyvä muistella menneitä. Keskity sen sijaan tähän hetkeen ja siihen, kuinka voisit edistää läheistesi hyvinvointia. Jokin sinulle vähäarvoinen asia voi olla erityinen jollekin toiselle.

Kauris 21.12.–19.1.

Näyttää siltä, että ihmiset lähelläsi tarvitsevat piristystä arkeensa. Vakavassa tilanteessa huumorin käyttö ei ole helppoa, mutta jos joku siihen pystyy, se olet sinä. Levitä optimismia ympärillesi ja samalla saat sitä itsekin aimo annoksen.

Vesimies 20.1.–18.2.

Pidä huolta ulkonäöstä ja pukeutumisesta poikkeusoloissakin. Älä tingi tasosta, vaikka olisit yksin kotona, sillä puhtaat hiukset ja kivat vaatteet ryhdistävät myös mieltäsi. Vanhojen rutii­nien noudattaminen voi tehdä terää mielialalle.

Kalat 19.2.–19.3.

Saatat olla nyt vähän epäsosiaalinen, mutta vältä ilkeilyä. Voit tarvita jatkossa toisten tukea, joten mieti kahdesti. Kaikki eivät ole kriisin keskellä yhtä rauhallisia kuin sinä. Ole onnellinen, kun pysyt kylmäpäisenä muiden panikoidessa.

Oinas 20.3.–19.4.

Viikossa ei ole valittamista, sillä käänne parempaan on nähtävissä. Työelämässä tarvitaan nyt positiivista asennetta. Puhu suoraan, jos sinulla on parannusehdotuksia. Saat viikonloppuna yllättävän mahdollisuuden piristää rakkauselämääsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Elämä saa onnellisten muutosten myötä uusia sävyjä tällä jaksolla. Tämä vie myös rakkauselämääsi parempaan suuntaan. Edelleen on kuitenkin tärkeää huolehtia omasta ja läheisten terveydestä. Työelämässä viivästykset voivat koitua onneksesi pitkällä tähtäimellä.

X