Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 3.5−9.5.

Teksti:
Cassandra Nye
Kuvat:
Mvphotos

Härkä 20.4.–20.5.

Tämä jakso tarjoaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää itseäsi ja toisia entistä paremmin. Ole utelias. Olet mielestäsi saattanut tuomita muita aiemmin liian ankarasti. Anna menneiden olla. Etsi asioita, jotka yhdistävät sinua toisten kanssa, älä eroavaisuuksia.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olisiko nyt hyvä hetki tavata ihmisiä, joita et ole nähnyt pitkään aikaan, ja muistella menneitä? Älä kuitenkaan heittäydy liian tunteelliseksi. Tee selväksi, kuinka kiireinen olet ennen kuin päätät, mitä haluat tehdä jatkossa. Aika parantaa haavat, mutta se ei tuo eilistä takaisin.

Rapu 21.6.–22.7.

Rakkauselämä voi tuntua välillä takkuiselta. Suhteiden alut ja loput ovat usein täynnä kysymyksiä, ja voimme katua asioita, joita emme ole tehneet. Älä kiirehdi. Anna rakkaudelle toinen mahdollisuus, jos se tuntuu oikealta teidän molempien kannalta.

Leijona 23.7.–22.8.

Ympärilläsi on kaikenlaista pesänrakennusta. Haluaisitko liittyä joukkoon? Haluat yleensä pitää pakoreitin vapaana, ellet tunne itseäsi niin varmaksi, ettei asialla ole väliä. Mieti, miltä tuntuisi, jos eräs yksinkertaisesti häviäisi elämästäsi. Jos haluat pitää hänet lähelläsi, kerro siitä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Yleensä haluat tehdä asioita yhdessä toisten kanssa, mutta nyt tahdot toimia yksin. Ehkä toivot saavasi näin enemmän aikaiseksi. Älä turhaan tunne syyllisyyttä. Etsi rauhaa tai virikkeitä mielesi mukaan. Ihmiset, jotka unohtavat tunteensa, saattavat kadottaa itsensä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Luota enemmän itseesi. Huomaat, miten paljon muutoksia saat aikaan. Panosta täysillä hankkeisiisi, sillä se on ainoa keino edetä. Saatat pelätä epäonnistumisia ja turhautua, jos asiat eivät etene toivomallasi tavalla. Älä katso menneeseen vaan huomiseen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Ystävyyssuhteet korostuvat tällä viikolla. Koeta unohtaa kaikki pienet harmin aiheet. Hymysi nostaa automaattisesti tunnelmaa. Naururypyt ovat paljon miellyttävämpiä kuin surusilmät. Ole avoimin mielin ja sydämin. Kuka tietää, mihin vielä törmäät?

Jousimies 22.11.–20.12.

Pääset luultavasti nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta. Saatat tehdä samalla hyvin henkilökohtaisia ratkaisuja. Älä unohda, että pienet asiat voivat olla merkittäviä. Eräs nuori perheenjäsen selvittää sinulle asian, jota pidit aiemmin kovin monimutkaisena.

Kauris 21.12.–19.1.

Mitä olet tehnyt kokeaksesi tämän hämmennyksen? Olet tainnut antaa mielikuvituksesi laukata vapaana. Elämä tuntuu yksinkertaiselta, sillä et taida nyt ymmärtää kaikkea. Mutta onko se tosiaan tarpeellista? Älä kysy vastausta omaltatunnoltasi vaan sielultasi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jokin asia ärsyttää sinua, eikä siitä puhuminen muiden kanssa oikein auta, mutta onneksi tilanne menee pian ohi. Yritä keksiä jotain, mikä veisi ajatuksesi muualle. Positiivinen asenne voisi auttaa myös läheisiäsi eteenpäin, joten sitä kannattaa harjoitella.

Kalat 19.2.–19.3.

Jos et välitä pienestä kaaoksesta ja melusta, olet tällä jaksolla elementissäsi. Saatat kuitenkin joskus ottaa elämän liian vakavasti. Jos leikit rakkaudessa vaikeasti saavutettavaa, voit helposti ajaa toisen tiehensä. Haluatko sitä todella?

Oinas 20.3.–19.4.

Aiemmat suhteet ovat voineet jäädä kaivamaan mieltäsi. Ajatuksissasi on eräs, jota et ole tavannut aikoihin. Ystävyytenne syvenemisen estänyt asia on saattanut nyt hävitä. Ruoki uteliaisuuttasi ja yritä löytää vastaukset niitä vaille jääneisiin kysymyksiin.

 

X