Viikkohoroskooppi
Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 3.–9.6.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVphotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Saatat luvata jotain hyvää hyvyyttäsi, koska haluat ylläpitää sopua. Älä kuitenkaan yritä väkisin muuttaa itseäsi. Realistinen ote asioihin vahvistaa sisintäsi, kun taas ylenmääräinen haaveilu voi tuottaa ennen pitkää pettymyksen.

Rapu 21.6.–22.7.

Löydät keinon ratkaista ongelman, joka saattaa tulla onnesi tielle. Pääset vihdoin nauttimaan olostasi, mutta ole samalla valmis puolustamaan oikeuksiasi. Luotat usein vaistoihisi, mutta nyt et ole ihan varma, mitä ne sinulle kertovat.

Leijona 23.7.–22.8.

Haaveiletko usein, millaista elämä voisi olla? Saatat tulla rytinällä alas maanpinnalle, jos jahtaat epätodellista unelmaa. Kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää. Nyt ei kannata ottaa turhia riskejä. Tutki taustat huolellisesti, ennen kuin sitoudut mihinkään.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Haluaisit saada tietyn projektin päätökseen, ja nyt siihen näyttää tarjoutuvan hyvä tilaisuus. Edessä odottaa käänne parempaan, ja hyvän suunnittelun avulla jaksosta voi tulla tuottoisa. Muista kuitenkin kaikesta huolimatta pysyä varuillasi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jakson keskivaiheilla perhepiirissä syntyy jännitteitä, joita saatat joutua liennyttämään. Voit yrittää selvitä asiasta puhumalla, mutta myös toisten täytyy olla joustavia, jotta he pystyisivät omaksumaan korkealentoiset suunnitelmasi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Hankala tilanne voi kehittyä hieman huolestuttavaksi, joten nyt tarvitaan ymmärtäväisyyttä. Peräänny vähän, jotta pystyt käsittelemään asiaa kaikessa rauhassa ja näkemään kokonaiskuvan. Kaiken takana voi olla pelkkä väärinkäsitys.

Jousimies 22.11.–20.12.

Raha-asioihin saattaa liittyä joitakin sekaannuksia tai epäjohdonmukaisuuksia, jotka kannattaa tutkia tarkoin. Toisaalta jakso vaikuttaa seesteiseltä, mikä inspiroi sinua viettämään rauhassa omaa aikaa ja nauttimaan elämästä.

Kauris 21.12.–19.1.

Eripuran lietsomisen sijaan voisit antaa asian olla. Voit ottaa jonkin asian hyvin henkilökohtaisesti tai päättää, ettet anna sen vaikuttaa itseesi. Sinulla on valinnan mahdollisuus. Kaikki riippuu vain siitä, kuinka tärkeänä tiettyä suhdetta pidät.

Vesimies 20.1.–18.2.

Saatat joutua käyttämään aiottua enemmän rahaa tiettyyn projektiin. Jos asiat tuntuvat etenevän hyvin, luultavasti se on sen arvoista. Lue tarkkaan pieninkin printti sopimuksia tehdessäsi, sillä kaikki ei ehkä ole sitä, miltä näyttää.

Kalat 19.2.–19.3.

Älä sekaannu toisten kiistoihin, vaan suuntaa energiasi asioihin, joista on sinulle hyötyä. Puhelahjojesi ansiosta saatat solmia arvokkaita yhteyk­siä. Saat toiset hyvälle tuulelle, mikä kasvattaa mainettasi hyvänä ja luotettavana ystävänä.

Oinas 20.3.–19.4.

Aluksi sinut kylmäksi jättänyt asia alkaa tuntua mielenkiintoiselta. Rohkaistut pitämään puoliasi sen sijaan, että mielistelisit muita. Etene kuitenkin rauhassa, niin saavutat pysyvämmän lopputuloksen.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet taipuvainen näkemään ihmisten parhaat puolet, mutta mielipiteesi eräästä on voinut muuttua. Olet kuvitellut, että hän ajattelee parastasi, mutta totuus on toinen. Onneksi on ystäviä, joihin voit yhä luottaa.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X