Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 31.1.-6.2.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Vesimies 20.1.–18.2.

Ympärilläsi tapahtuneet muutokset voivat tuntua hämmentäviltä tai jopa järkyttäviltä. Älä etsi turhaan nopeita tai helppoja vastauksia. Valoisammat ajat tuntuvat olevan maan alla. Tarvitset nyt opastavaa valoa. Löydät sen kyllä, kun maltat katsoa eteenpäin.

Kalat 19.2.–19.3.

Tiettyä suunnitelmaa koskevat pitkät keskustelut ovat niihin kulutetun ajan arvoisia. Pysy vahvana ja usko asiaasi, niin menestys on taattu. Etkö ole täysin vakuuttunut? Tiedät sisimmässäsi, että lopulta saavutat haluamasi. Usko piileviin kykyihisi.

Oinas 20.3.–19.4.

Kerro avoimesti tunteistasi ja toiveistasi, sillä nyt sinulla on hyvä mahdollisuus saada sanomasi perille. Etenkin työ tuo elämääsi vakautta ja varmuutta. Viime viikot ovat olleet aikamoista sekasortoa, mutta onneksi tunnelin päässä näkyy nyt valoa ja toivoa.

Härkä 20.4.–20.5.

Avoimuus ja rehellisyys työelämässä kannattaa nyt. Sinun täytyy kohdata todellisuus kasvoista kasvoihin. Jotta voit puhdistaa mielesi ja löytää tien eteenpäin, sinun täytyy miettiä, miltä asiat näyttävät kymmenen vuoden, ei kymmenen kuukauden päästä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olisitko vihdoin valmis kokeilemaan jotain uutta? Muutokset ovat jo käynnistyneet, vaikka et niitä täysin hyväksyisikään. Mitä ikinä nyt ajatteletkin, mielipiteesi muuttuu vähitellen. Ole avoin kaikille vaihtoehdoille, kunnes näet edessäsi avoimen ja kenties jännittävän polun

Rapu 21.6.–22.7.

Viimeaikaiset tapahtumat ovat voineet keikauttaa turvallisuudentunnettasi. Tunteesi saattavat mennä ylös alas äkillisten muutosten myötä. Olet kuitenkin yhä oma itsesi, eivätkä toisten hölmöt päätökset pääse yllättämään sinua. Heidän tappionsa on sinun voittosi.

Leijona 23.7.–22.8.

Asenteesi huolehtia toisista enemmän kuin itsestäsi on hieno, mutta sinun on itsekin myönnettävä, että omien tarpeidesi laiminlyöminen on virhe. Rohkeus ja voima tarvitsevat kasvaakseen terveyttä ja tasapainoista mieltä. Muista siis välillä hemmotella itseäsi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Pyri välttämään kaikenlaista epäsopua toisten kanssa. Vaikka vaalit ajatusta suuresta vapaudesta, ymmärrät myös kokemuksen tuoman arvon. Jos tarvitset henkistä tukea, ota sitä reilusti vastaan. Se ei todellakaan ole merkki epäonnistumisesta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Takaiskulta tuntuva asia kääntyy haasteeksi. Arvioi uudelleen muiden asettamat vaatimukset ajankäytöllesi. Voisiko toisista tulla vahvempia, mikäli heillä olisi mahdollisuus selvittää itse omat ongelmansa? Laita omat tarpeesi etusijalle oman hyvinvointisi vuoksi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Unohda tunteita kuohuttavat asiat, jos haluat mennä eteenpäin. Tarvitset selkeän suunnitelman. Missä haluat olla viiden vuoden päästä? Kenen kanssa? Kuinka aiot menetellä saavuttaaksesi toivomasi? Mikäli osaat vastata näihin kysymyksiin, olet päässyt hyvään alkuun.

Jousimies 22.11.–20.12.

Monien mielestä elämä voi tuntua kovin epävakaalta. Koskaan aiemmin emme ole tarvinneet yhtä paljon rohkeutta tai optimismia kuin nyt. Älä kuitenkaan vaivu synkkyyteen. Vain sinä olet vastuussa ajatuksistasi ja teoistasi. Ole uskollinen itsellesi.

Kauris 21.12.–19.1.

Jokin näyttää irtoavan otteestasi. Oletko miettinyt, että nyt voisi olla hyvä aika päästää irti? Vaikka kuinka haluaisimme asioi­den pysyvän ennallaan, ne luultavasti muuttuvat. Löydät etsimäsi vastaukset aikanaan. Joitain asioita ei yksinkertaisesti voi hoputtaa.

X