Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 6.-12.9.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Neitsyt 23.8.–22.9.

Yllätyt erään henkilön asenteen muutoksesta. Ennen kuin automaattisesti reagoit, mieti tarkkaan hänen vaikuttimiaan. Kiireisenä ihmisenä et välttämättä kaipaa muutoksia. Yrittääkö joku herättää intohimosi? Onko sinulla yhtään hyvää syytä vastustaa?

Vaaka 23.9.–22.10.

Luova puolesi on mahtavassa vauhdissa, joten nauti siitä täysin siemauksin. Muutamat yksin vietetyt työtunnit ohjaavat sinua oikeaan suuntaan. Tämä voi johtaa myöhemmin hedelmälliseen yhteistyöhön jonkun toisen kanssa. Ole avoin. Et ole enää noviisi, mutta voit aina oppia uutta.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Luota ideoihisi. Luovien ajanjaksojen myötä saatamme helpommin löytää oman paikkamme elämässä. Tie eteenpäin näyttää selvältä, kun joku uusi ihminen työyhteisössä esittää ideoitaan. Anna ohjakset välillä toisille, yritä nauttia ja mene virran mukana.

Jousimies 22.11.–20.12.

Pysy varpaillasi talousasioiden suhteen. Ystävät voivat olla vakuuttavia omien projektiensa kanssa, mutta asiat ovat harvoin niin yksinkertaisia kuin miltä ne ensin näyttävät. Unohda työasiat kuitenkin iltaisin ja viikonloppuisin ja keskity ennemmin kumppaniisi.

Kauris 21.12.–19.1.

Saattaisit tehdä eräälle palveluksen, jos päästäisit hänet sisälle elämääsi tällä jaksolla. Ehkä voisit auttaa häntä tietyssä pulmassa. Vaikka tunnet välillä olevasi todellinen kotikissa, pieni lenkki ulkoilmassa voisi tehdä terää. Kuuntele sisintäsi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Rakkaus ja toisten tuki ympäröivät sinua tällä jaksolla. Nauti ajasta niiden ihmisten kanssa, jotka haluavat viettää aikaa kanssasi. Viikonloppu on romanttista aikaa. Onko tämä aitoa, todellista intohimoa? Mitä ikinä se onkin, ole valmis nauttimaan siitä täysillä.

Kalat 19.2.–19.3.

Sinulla näyttää olevan paljon asioita hoidettavana, mutta yritä selvittää ne nopeasti pois alta. Lakkaa huolehtimasta huomisesta ja koeta nauttia tästä hetkestä. Yksinkertaiset, arkiset asiat ja iloisten ihmisten seura voivat tehdä ihmeitä. Säilytä positiivisuutesi.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet parhaimmillasi, kun tunnet olevasi vähän kiireinen ja tuottelias. Saat paljon tukea ja apua läheisiltäsi selvittääksesi sinua pitkään vaivanneita ongelmatilanteita. Vaikka haluaisit hoitaa kaikki asiat viipymättä, älä anna sen haitata perhe-elämääsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin, etenkin työelämässä. Kollegat haluaisivat saada asioihin vähän vauhtia, mutta sinä saatat olla vielä lomatuulella. Anna heidän aloittaa ja liity mukaan, kun voit näyttää taitosi. Tällä romanttisella jaksolla hyväntuulisuutesi on tarttuvaa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Optimistisuus auttaa sinua alkuun saavuttaaksesi parhaan tuloksen. Usko taitoihisi ja käytä niitä. Paikkojen siivoaminen ja kohentaminen kotona ilahduttavat sinua ja läheisiäsi. Ota kuitenkin huomioon toisten toiveet, ettet korjaa pois heidän aarteitaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Koeta käydä käsiksi mahdollisiin rakkauselämäsi ongelmiin. Miksi sietäisit käytöstä, joka tuntuu vaikealta hyväksyä? Voit saavuttaa haluamasi, kun teet aloitteen astuaksesi uudelle polulle. Kerää voimia ja rohkeutta viikonloppuna tulevaa varten.

Leijona 23.7.–22.8.

Edessä on romanttinen jakso, joka vaatii paljon aikaa ja huomiota. Tosin tämä aika ei mene hukkaan. Jos energiatasosi tuntuu matalalta, pieni viivästys voi olla paikallaan uutta, parempaa alkua varten. Valitse itsellesi sopiva hetki toimia ja mene eteenpäin.

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi kesälle 2019

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X